24 nov 24, 06:44:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Egyedi technikák (Konan, Sai, Deidara, Gaara, stb.)  (Megtekintve 75710 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Murcik
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #225 Dátum: 10 nov 04, 21:48:20 »

Ezek igazak, de van egy pár ami nem:
A susanoo sztem semmiképpen mert ugye nem saját levegővel rendelkezik a "bentlévő" és ha kívülről kell lélegeznia akk. egyértelmű
A chidorin kívül más technikát nem láttunk ami úgy "magunkba" nyomható de bizonyos technikáknál elképzelhető
A jinchurikik lélegeznek mert ugye maga az ember is lélegzik és a bijuu is egy fajta állat tehát szerintem az is lélegzik
Egy byakuganos a "bekapás" után nem tudom hogy védené de a sharinganossal is vannak hasonló problémák
Orochimaruéknál akkor van szivacs ha fejüknél kezdődik a lebomlást, és nem hiszem hogy időben kilehetne bújni a bomlás előtt de ha sikerülne akkor mi van? a levegőben továbbra is ott terjengenek a nano-mérető valamik, én azt tudom talán nagyon talán elképzelni hogy a fehér kígyó formában nem lélegeznek
Suigetsu ha időben kapcsol és nem áll némán mozdulatlanul necces attól függ hogy dönt ha ismeri akkor biztos kivédi de ha nem akkor nem biztos hogy időben reagál.
Az edo tensei-es dologról szerintem nem lehet mondani véleményt mert nem biztos hogy "újraépítődik" ha az egész test egy kupac por
A teleportosokkal ugyanaz a hejzet mint sui'-jal időben kapcsol akkor megmenekül ha nem hát nem
Konannak a papír angyal forma 100% védelmet nyújt

((((stm a képeden az crokodile?)))))
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #226 Dátum: 10 nov 04, 22:25:48 »

Ez Greed bácsi. FMA

-A bijuuk nem igazi állatok, csak tömény chakrából vannak, szóval necces. Csontjaik és húsuk is van, de hoyg rendes életfunkcióik lennének...?
 -A palást meg ugye a kyuubinál például éget, gondolom szétszedné a kis bombákat is.
-A SUsanoo lehet, hogy szűri a levegőt is, vagy ha ez túlzás is, ez végülis nem gáz, csak sok chakrával teli agyagszobor, ahogy a nagyobb szilárd testeket, vagy chakra alapuu támadásoakt felfogja, talán ezt is.
-Az edo tenseiel visszahozottaknál ha minden egyszerre semmisülne meg, az talán elég lenne (jó eséllyel?), de itt részenként bomlanak szét, a többi meg gyógyul. És hát ők sem biztos, hogy lélegeznek.
-A byakugan használó nem sok mindent tud csinálni, ha "bekapta", de ha kiszúrja, és kiszúrja, akkor könynen és sokféleként védheti. Mondjuk egyszerűen egy kis chakrával eltaszítja  a szájától.
-Sui' nem tudom, hogy viselkedne, itt szerintem nem számít, kapcsol-e időben. Az számít, mi történne, ha "szétbomlana" ha csak "végig locsogna" a teste, az nem nagy ügy talán...
-Orochimaruék pedig.. nos, szerintem akkor is lenne módjuk vedleni, meg amúgy sem nagy az esély, hogy így alakul.
Viszont bárhogy is, azt sme érdemes elfelejteni, hogy milyen chakrája van Oronak (lásd. mit művelt KAbutoban, vagy más finomságok) és biológiailag is komoly lehet az immunrendszere, mert alap, hogy "belső", vagy vérben ható támadásokra, mondjuk úgy, mérgezésekre is kellőképp felkészült (főleg az után, hogy Sauske is immúnis a mérgekre).  Még az is lehet, hogy a bombák besülnének.
Mondjuk a földbe sülyledni is hatásos lehet...
...de szerintem azt is bírják, ha egy ideig nem nagyon lélegeznek. Orochimaru levágott darabja sem zavartatták magukat, amikor újra mozgásba kellet jönni az egyesüléshez, miután Sasuke előtt hevert  ki tudja meddig a földön.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #227 Dátum: 10 dec 10, 17:44:25 »

Dei' a mostani harcokban miért nem használ c0-nál erősebb jutsukat(mert állatokat nem használt)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #228 Dátum: 10 dec 11, 04:19:00 »

Talán mert a Tsuchikage ellen szinte semmire nem volt ideje, Kankurouék ellen meg kicsit nagy volt az arca és idejekorán ráfaragott. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #229 Dátum: 10 dec 17, 17:54:33 »

az kicsit poén hogy hiába koppintás de még is ellőtték habár egy kis késéssel is   Technikai KO

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/20
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 19, 23:29:48 írta biyakingan » Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #230 Dátum: 10 dec 31, 19:37:08 »

Annyi hogy Sai jutsuival én inkább egy halom repülő tüt rajzolnék amiket átitatnák méreggel vagy pedig lerajzolnám Superment mert őt tényleg nem lehet leverni. Nevet Nevet Nevet

És az elején felvetett gondolatról hogy sakurát kéne lerajzolni mindenféle ruhadarbnak tekinthető holmi nélkül.
Arról csak annyit hogy inkább egy 90-60-90-es szőke bombázót mert az érdekesebb lenne. Pontosan
Az egyetlen hátulütője hogy egy fekete fehér film lenne csak belőle.

Hogyan látszana a méreggel való átitatás? Kevered a tintával vagy egy cseppet rajzolsz rá?
Én harcosokat rajzolnék kardokkal, ami mondjuk most jól is jönne nekik. De ezt a madaras robbanós dolgot eljátszhatná mondjuk rajzolt vakondokkal és az ok a föld alól támadhatnának Mosolyog
(Ja és Supermannak meg ott a kriptonit Nevet )
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #231 Dátum: 10 dec 31, 20:08:15 »

Jah jó is a tintakard, csap vele egyet, és szét is megy Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #232 Dátum: 10 dec 31, 20:23:23 »

Kivéve amikor nem: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/518/17 Bár itt "ököl" van és nem kard. ^^
És ez válasz Ecklair-nak is. Mint látható, tud harcosokat is. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #233 Dátum: 10 dec 31, 22:52:02 »

én sai figuráit kicsit erősebbnek képzelem csak egy árnyék klónnál... ütni tud, de a sebzéstől megpusztul Nevet
mert shikamarunak egy kage nui szál is elég volt egy figura leveréséhez.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #234 Dátum: 11 feb 04, 21:51:06 »

Mint kiderült Deidara Bakuton használó , így elmerenghetünk azon , hogy lehet , hogy egy vérvonal elemű jutsut , hogy semlegesíthet egy normál elem a villám. Én arra tippelek itt , hogy állítások szerint Dei jutsuja a Szikla falu tiltott jutsuján alapszik . Emiatt az alapja a föld elem de szerintem valahogy belevitte a robbanó elemet és így robbantgat. Na de akkor a villám elem , hogy semlegesíti?. Mert szerintem úgy , hogy ez egy fajta egyesített jutsu , mely a robbanó elemet tartalmazza amihez még külön föld elemet is ad , mert az agyag az a föld elemhez köthető de visz bele robbanó elemet ám ugyanúgy megmarad szerintem a föld elem benne mert az agyagot nem tudja teljesen robbanóvá manifesztálni .
Mert szerintem a robbanó elemhez kell egy médium amit fel robbant így viszi bele az agyagba a robbanó chakrát de föld chakrát is , hogy legyen valami alapja a robbanáshoz . Mikor azonban villám elemmel találkozok a föld elem kiütődik és mivel az a Bakuton egyik alapja  így az is.
Elég hosszúra sikeredett de mit gondoltok erről az elméletről? Jah és ilyenkor este nem tudok jól gondolkodni szóval előre is elnézést ha összevisszaság meg értelmetlenség van benne.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #235 Dátum: 11 feb 04, 22:02:23 »

Vaaaagy... vaaagy... ez a amrha nagy robbanó elem a föld elem egy változata csupán, amiben úgy manipulálják a chakrát, hoyg az rendkívüli módon viselekdjen. Hogy vérvonal alapú, vagy sem, az is mellékes. Dei' földbombái nevesítés nélkül is tudtuk, hogy így működnek, akkro mirét lenne fura, hoyg semlegesíti a villám, és miről is beszélünk?
U.i.: amúgy konkrétna hol hangzik el, hogy Dei "robbanó elemet" hazsnált?
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #236 Dátum: 11 feb 04, 22:04:09 »

Hanzou említi az új mangában hogy Bakuton használó és ebból lehet következtetni , amúgy eddig nem tudtuk , hogy robbanó elemet használ , így azt sem lehetett tudni hogy hogyan működik a jutsu de így talán igen.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #237 Dátum: 11 feb 04, 22:06:11 »

De, pontosan lehetett tudni, hogy speciálisan manipulált földelemet használ, ami által valahogyan robabnást hoz létre.
Az, hogy minek nevezzük msot, nem oszt, nem szoroz... és fogom a fejem, hogy nem szúrta ki a szemem Hanzou megjegyzése Nevet
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #238 Dátum: 11 feb 04, 22:11:26 »

Azt értem de én a konkrét működésére akartam utalni , ilyen aprólékosra le egyszerűsítve, mert így felmerült utólag bennem a kérdés , hogy minek a Bakuton ha a föld elemet , így is lehetett manipulálni akkor, mármint akkor miért létezik a Bakuton, mert amíg nem lehetett tudni , hogy Bakuton hazsnáló adig igen ez a cspeciális föld volt , de szerintem most , hogy ez kiderült nem hiszem , hogy elhanyagolná a bakutont így szerintem ez is kell.
Ajh belezavarottam már. Akor csak aniyra kérek a választ inkáb mi a külömbség a a Bakuton és a specilás föld közt amit robbant mert szerintem a kettő kell egymáshoz de ... Mosolyog este van már nekem a bonyolult gondolkodáshoz.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #239 Dátum: 11 feb 04, 22:12:11 »

Jaja kb. tényleg arról lehet szó amit mondasz dosreis.
Deidara és Gari közt látszik a különbség, amíg Gari megüti az ellenfelét és felrobbantja addig Daidara művészkedik és a remekműveit robbantja. Aminek ugye ott a haszna, hogy így távolról csinálhatja a jutsuit.

Bár az is lehet, hogy a Bakuton ténylegesen a föld elemű jutsu csak valami magasabb szintű.(kb mint a katon-enton kapcsolata)

ui: banyek 4hsz született amíg ezt írtam..
ui2: semmi gond még így is pöpec a hsz-om.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 04, 22:14:34 írta kakesz » Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins