24 nov 28, 00:30:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Egyedi technikák (Konan, Sai, Deidara, Gaara, stb.)  (Megtekintve 76067 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #210 Dátum: 10 okt 20, 23:30:54 »

Hát, szerintem simán nagy volt, a többi részletkérdés. Dei' művei csak méretükben és alakjukban különböznek egymástól, a cn besorolás önkényes.

Amúgy az és Manda 2 burították fel az alélt szigetet együttes erővel, szóval azért a kígyó segítségit is érdemes figyelembe venni.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #211 Dátum: 10 okt 21, 13:45:51 »

jah, meg am valszeg a cn besorolás aszerint van h mekkora a bomba. Pl a c3 is lehet ilyen is olyan is, de a robbnás ugyanakkora, csak az egyik alak repül, másik fut harmadik úszik.
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #212 Dátum: 10 okt 21, 14:08:48 »

De deidara C2 bombákt használ és nem C4-et nem?
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Zer0
*

« Válasz #213 Dátum: 10 okt 21, 14:13:56 »

minden "c"-s bombát dei használ Nevet
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #214 Dátum: 10 okt 22, 16:46:02 »

amúgy ezt a technikát megtudja tanulni mindenki vagy ez spec képesség?

(mert a C4-dinamitban is agyag meg nitroglicerin van szal lehet e az hogy ő ezt teszi bele?)
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Zer0
*

« Válasz #215 Dátum: 10 okt 23, 07:09:02 »

nem sok ninját láttam szájjakkal a testén Nevet
ez deidara egyedi képessége.
Naplózva
Raition
Újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #216 Dátum: 10 okt 24, 09:31:19 »

nekem nagyon tetszenek Deidara robbantós jutsujai.nagyon látványosak.
szerintem a legerősebb bombája saját maga nagyobba.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #217 Dátum: 10 okt 24, 09:42:04 »

a legerősebb sztem meg a kamikaze jutsuja

off látom megy a hszspam
Naplózva
xX Daisuke Xx
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

I ♡ Deidara^^

« Válasz #218 Dátum: 10 nov 04, 09:09:15 »

Azért nem érné meg hogy mindig kinyírja magát és várja hogy valaki felélessze ikszdé  smirksweat

Azért kíváncsi lennék hogy melyik szereplő tudna védekezni ellene igazábol... Sasuke-nak ment de az áram miatt azt hiszem^^ (Rég láttam na...)  Pirul

~UN~

Moderátor, Chakra:
Piros szín levéve. Hanyagold, mert szemrontó.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 18:36:29 írta Chakra » Naplózva

I ain't freakin', I ain't fakin' this
Shut up and let me go, hey!
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #219 Dátum: 10 nov 04, 15:09:22 »

Hát mág egy 40% esélye kakashinak is lenne de nem tud repülni ez nagy szopacs, és ha a kamu jutsuja elött deidara bezavar 1 robbanással így megszakítva a kontaktust lehet a lyutszu félbeszakadna. Ha lenne olyan okos vagy zseni ki minek hívja mint sasuke akkor ki tudná elemezni de ez inkább ki nyerne? téma. Deidara szerintem kage szintű harcos, Tsuchikage is bőven lehetne ha nem lenne gonosz de ott a "ha".

A c3 kb milyen erős lehet? Mit tudna átvinni a robbanás?

Naplózva
Zer0
*

« Válasz #220 Dátum: 10 nov 04, 15:29:08 »

c4 ellen sokan tudnának védekezni, ha ismerik. Ha nem akkor senki(magától). Persze Sasori nem lélegzik, de ezt nem ő csinálja, ez egy állapot Nevet
Ha ismerik, akkor a legtöbb villám elemű, mindenki aki képes repülni, sharinganosok, byakuganos gyorsanfutók=repülők, teleportálók, földelem használók. Kb ezek tudnák védeni. Talán a vízelemesek is de azt nem tom. Abbol is az ügyesebb kivédi (egy olyan kezdő jounin szint pl...)

Szerk:C3 milyen erős? szerintem gaara homokját, meg eseteleg a vashomokot szétszedi... De sanshuuo (nem biztos hogy így van, kankuro védekező bábja) páncéljának anyagát már nem olyan biztos. Vagy az akatsuki barlang bejáratában a nagy követ sztem porrá robbantaná szét Nevet Már a C3 nagyon erős.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 15:40:54 írta Zer0 » Naplózva
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #221 Dátum: 10 nov 04, 15:40:58 »

A föld elem használók azok hogy?
A villámelemesek se biztos mert a Raiton Gian-t pl. nem irányíthatod magadba mert a "szádból" jön ki. Hát sharinganosokkal sem értek egyet mert nem tudom miért mert dei immunis a shar. gen juts.-ra Mosolyog az az eset meg azért volt mert azt hitte saske elpusztult és becsukta a bal szemét. A gyorsan-futók-at nem kommentálom. És ha víz alá merülsz de vizet idézni szinte csak kisame tud tehát ő (talán a 2. hokage) Ha olyat kapna hogy "köré vonja" akkor se a byakuganosok se más aki látja a chakrát.(peinek kivétel mert nem lélegeznek)

Egy tök vicces dolog jutott eszembe egy dei vs pein csata ahol dei fel tudja magát robbantani. Ha nagato a hatósugáron belül van akk ő is meghal és kb. 10 km körzetből irányítja a péjneket  ez nagy pojjéén lenne  Mosolyog lenne
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #222 Dátum: 10 nov 04, 15:51:19 »

HA ismerik a technikát:
Villám elem - ha képes magába vezetni a villámot
Repülő - Felrepül
Sharinganos - sima sharingan nehezen ellenkezne, de amaterasuval körbelövi magát a sharinganos, és az megfogja sztem a bombákat.
Byakugan - talán távol tudja tartani magátől a bombákat azzal a forgós jutsuval, aminek sajna elfelejtettem a nevét
Gyorsanfutó - ha ismeri a technikát, és meglátja deidara kezében a torz mini dei szobrot, talán el tud futni.
Föld elem - le tudnak menni föld alá, és számomra érthetetlen módon mozoghatnak is ott. Ha jó pillanatban megy le, kibírja egy levegővel míg minden felrobban.
Víz elem - ha vízburkot tesz maga köré azon nem nagyon megy át. Ha meg igen akk nem tom hogy felrobban-e. (bár most hogy belegondolok vannak vízalatti bombái...) Viszont ha vízzé tud alakulni nincs gond.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 15:51:53 írta Zer0 » Naplózva
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #223 Dátum: 10 nov 04, 16:06:57 »

Amaterasu-val pajzsot lehet magad köré csinálni de lélegezni lélegzel és sztem egy kis mértékben még sebesülhetsz is, a kaiten az nem sok ideig van nagyon elsöpörni nem tudod magadtól és azt nem hiszem hogy épp elmével lehet bírni hogy: kaiten kaiten kaiten...... stb. a föld elem az tényleg jó ötlet csak mivel sztem a bombák 10-15 percig ott szállingóznak annyit nem hiszem hogy lent lehet lenni a föld alatt és a vízzel is ez a helyzet. Egyébként ha azt csinálja mint 1.ször és kiköpi az agyagot a szájából akkor nem lehetne látni hogy mivan a kezében
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #224 Dátum: 10 nov 04, 19:05:05 »

Ugyan-ugyan, ezt egyszer részletesen kifejtettem, de ha ismeri a technikát, bármiylen komolyabb ellenfél megoldja...  ..jópár lehetőség fel is lett sorolva, bővíteni lehetne, de felesleges.

Azok, akik nem ismerik a technikát, de megúsznák, már kevesebben vannak, és valljuk be, nem úgy tűnt, hogy különösebben sokan ismerik a  jutsut... azaz Deien, Tobin és Sóskán kívül senki sem látta valószínűleg.
Egy szedett vetett lista tőlem, azokról, akik túlélnék a technikát akkor is, ha éppen először szembesülnek vele:
-Orochimarut nem viselné meg különösebben, ha kicsit összezilálják a testét, maximum egy vedléssel le van tudva
-Kabutoro, ő is vedlik, és durván szívós lény lehet már
-Az Edo Tensei-el visszahozottaknak olyan mint egy sejtszintű masszás... már ha lélegeznek
-A villámhasználók, ha tudják, hogy földeleműek Dei' technika, egy kis önsokkolás, és kisebb-nagyobb sérülések árán túlélik
-A Raikage ugyebár a villámpajzsnak hála totál immúnis rá
-Sui' talán megúszná, nem tudjuk, mennyire bírná a sajátos testszerkezete
-Sasori nem lélegzik
-A hat Pein sem lélegezik
-Konannak nem úgy tűnt, hoyg különösebben vannak erei
-Doujutsu használókra (elsősorban a byakuganra és a sharinganra gondolok) nem feltétlenül veszélyes a technika, mert ha észlelik időben, akkor hárítani is tudják, vagy miután "bekapták"', vagy már elve kitérnek előle.
-Susanoo használók, aktív Susanooval talán védve vannak.
-A "teleportálókban" nem vagyok biztos, de valószínűleg, ha a technika aktiválása körül eltünnek, megússzák.. bár ez necces
-Jinchuurikik, aktív bijuu palásttal, vagy teljes alakos bijuuként, mert a bijuuk nem igen lélegeznek, a palást pedig némelyik Jinchuurikinél már biztosan hatástalanítja a bombákat, ha máskor nem, a négyfarkú kyuubi NArutóéhoz hasonló állaptban
-kapásból több nem jut eszembe Nevet

« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 19:10:07 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins