Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #195 Dátum: 10 aug 26, 07:43:50 » |
|
Deidara a c3-as chakrával mást is tud csinálni mint egy pingvint ? Moderátor, Chakra: Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 18:51:23 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #196 Dátum: 10 aug 26, 08:44:19 » |
|
Hát próbáltam utána nézni de nem lettem okosabb.... Szerintem tud mást is csinálni c3-as chakrával... De majd még kérdezősködök hátha megtudok valamit... Ha addig nem érkezik kommi szerkesztem a hsz-emet...^^ Ha feljön msn-re megkérdezem tőle... ~UN~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 08:48:32 írta xX Daisuke Xx »
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #197 Dátum: 10 aug 27, 18:52:52 » |
|
Moderátor:
2-3 oldalnyi hozzászólás törölve. Ez itt nem a "Ki nyerne (csatában)?" és nem is az "Akatsuki" téma (ugye Deidarával kapcsolatban oda kell írni). Ez itt Deidara jutsujainak a témája.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #198 Dátum: 10 szep 04, 16:22:49 » |
|
Dei-sempai a jutsujaival megölne szinte bárkit, csak erősebb jinchuuriki-k és Sharingan használóknak tudják őt megölni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #199 Dátum: 10 szep 04, 16:25:27 » |
|
vagy esetleg egy szimpla villám elemű gyerek aki tudja hogy dei (összes) jutsuja föld elemű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #200 Dátum: 10 szep 05, 16:26:10 » |
|
Igazából, mint már említettem nem csak a jutsuk számítanak, nem csak a technikák, hanem, részben az, hogy az ellenfél mennyire okos, vagy... éppen mennyire h.lye.... ~UN~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 20:29:05 írta xX Daisuke Xx »
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #201 Dátum: 10 szep 06, 20:52:46 » |
|
egy villám elemű gyerek csak akkor tudna kezdeni ellene vmit ha tudja hogy mit csinál a C4 vagy látja a chakrát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #202 Dátum: 10 szep 07, 16:44:32 » |
|
Itt krónikus Deiistenítés szagok érzek, de lehet konzultálni kell szkorvossal. Dei jutsuai erősek, de c"sak erősebb jinchuuriki-k és Sharingan használók" ez kicsit üt. Ezzel dei felkerült a naruto legerősebb karijainak top 10es listájába. De attól nagyon messze van. Valamivel megesebben áll mint a jouninok de azért nem isten Hogy a technikáiról is írjak valamit: Az egy dolog hogy a földet üti a villám, de ez nem egyenlő azzal hogy csak az győzheti le. Valszeg sima weapon jutsuval is komoly károkat lehet okozni neki, mert pl ha a sárkányára dobsz egy robbanócetlit, akk sokat ér vele hogy ő is tud robbantgatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #203 Dátum: 10 szep 08, 20:33:04 » |
|
Logikus^^ (Nameg attól hogy szeretem még nem látom úgy hogy sebezhetetlen és nem is védem őt )~UN~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 10 szep 10, 05:50:21 » |
|
A c3-4-et egy fegyver támadással hogy lehet kivédeni(A C4 ellen vagdoshatod a levegőt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #205 Dátum: 10 szep 10, 14:45:12 » |
|
a c4 egyszerű (ha jobban megfigyeled nincsen szárnya a c4-nek mivel el kis pókszerű izé az egész): robbanó cetlik hada a légnyomás szépen elintézi azt amit a hadonászásoddal akarnál csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #206 Dátum: 10 szep 11, 13:56:41 » |
|
és szépen te is meghalnál a cetliktől. Ha nem elég távol helyezed magadtól akkor meg szívsz egy kicsit a c4 aromájától. Sasukenek is lehetett cetlije(minden ninjának van) mégsem használta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #207 Dátum: 10 szep 11, 22:06:40 » |
|
Notarget, szerintem tévhitben élsz, mivel a C4 nem pókszerű izé, hanem ez: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/360/4
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #208 Dátum: 10 szep 12, 01:00:03 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/360/12A széthullás utáni kis bombák már elég pókszerűek, Notarget erre gondolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #209 Dátum: 10 okt 20, 21:39:30 » |
|
az hogy lehetséges hogy 1 medúzával egy akkora szigetet felborított az vmi C3 féle lehetett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|