Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 aug 28, 21:47:55 » |
|
Általában imádom a Naruto beli technikákat mert hihetetlenül kreatívan fel van építve a technikák rendszere. Sai-é speciel pont nem jön be igazán, kicsit olyan "cheat" feelingje van Nincs semmi magyarázat rá, hogyan lehet ilyet és senki más nem is használja, pedig hát nagyon hasznos. Csak nekem nem tetszenek annyira azok a rajzolt állatok, meg kár, hogy Sai nem harcol inkább néha saját maga rendesen. Egyet értek. Nekem is pont emiatt nem jön be ez a teknika. Meg ez a bábos dolog is. Deidara robbanó agyagjaival nemvolt gond. Az föld elem. De ez a teknika. Áh számomra szerintem tök felesleges. Ha egy személy elér egy szintet simán eltörli ezeket a firkákat, puszta erővel. Kyubiáltal keltett légáramlattól szétestek.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 aug 29, 13:17:51 » |
|
Sai egy ANBU Gyökér, vagyis tulajdonképpen egy orvgyilkos. Neki nem erős, hanem kémkedésre és csöndes elhallgattatásra való jutsuk kellenek. És mint láttuk erre tökéletesen alkalmasak a tintapacái. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
daremo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Kagekage
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 okt 02, 13:55:24 » |
|
Nekem semmi bajom ezzel a technikával, tud hasznos lenni. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy más nem használja, lehet, hogy csak mi nem tudunk róla, mert a sztori szempontjábol egyáltalán nem lényeges. Elvégre nem mutatták be nekünk az összes konohai nindzsát a technikáikal együtt, szóval bőven elfér a tömegben még egy két tintahasználó. Amúgy mintha valamelyik fillerben lett volna szó róla, hogy ehhez spéci tinta kell, azt meg nem hiszem, hogy az egy szem Sai kedvéért állítják csak elő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 okt 03, 17:58:54 » |
|
Szerintem meg olyan, mint Gaara a homokkal. A saját chakrájával itatja át (keveri) a tintát és így képes irányítani a "megidézett" tintalényeket.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 nov 07, 11:41:29 » |
|
Azért a Kyuubi által keltet légáramlat nem egy kis szellő.Azon felül én is gyengének tartom ezeket a techinkákat és nem is szeretem őket ,bár az igaz ,hogy a célnak tökéletesek.Kémkedésre és orvgyilkosságra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 jan 02, 19:43:19 » |
|
. Amúgy mintha valamelyik fillerben lett volna szó róla, hogy ehhez spéci tinta kell, azt meg nem hiszem, hogy az egy szem Sai kedvéért állítják csak elő.
Igen, van oylan rész ^^ én se hinném hogy a boltban éppen csak az ő számára árulnának olyan speciális tintát Visszatérve a technikáihoz, nekem nincs semmi bajom vele, ha olyan képességem lenne, ellennék vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 jan 03, 22:29:19 » |
|
Azért ez érdekes, hogy akármit átitat az ember a chakrájával, új és egyedi jutsu lesz belőle. Úgy mint pl. Sai a tintával és Gaara a homokkal. Ennyi erővel spagettivel és szezámmagos csirkével is lehetne gyilkolni. De valószínűleg tényleg ez a logikus magyarázata a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 jan 04, 17:48:00 » |
|
Hirtelen elképzeltem hogy milyen jutsuk lennének spagettivel meg a csirkével: Gyilkos húsgolyó jutsu meg Szezámmag ágyú x'DDDD Sai elég jól jól használja,nekem a 2. Shippuuden Movieban tetszett az előadása a madárkával
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 júl 18, 16:17:58 » |
|
Annyi hogy Sai jutsuival én inkább egy halom repülő tüt rajzolnék amiket átitatnák méreggel vagy pedig lerajzolnám Superment mert őt tényleg nem lehet leverni. És az elején felvetett gondolatról hogy sakurát kéne lerajzolni mindenféle ruhadarbnak tekinthető holmi nélkül. Arról csak annyit hogy inkább egy 90-60-90-es szőke bombázót mert az érdekesebb lenne. Az egyetlen hátulütője hogy egy fekete fehér film lenne csak belőle.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 júl 18, 18:45:45 » |
|
Mondjuk Sai-nak jóó lenne az is h kis madárkáira rakna 1-2 robbanójegyzetet és kicsit Deidarasan felrobbantaná és nem csak az ellenségnek ugrasztani de ez már túlságosan koppintás lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 júl 26, 18:01:08 » |
|
szerintem megérdemel szőke fiúnk egy külön témát mert elég sok alkotás volt és lehetett még és így is csak 19! éves volt vajon milyan jutsujai, állatai lehetnek még
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 07:45:20 írta Murcik »
|
Naplózva
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 júl 26, 19:41:58 » |
|
én pl gondoltam arra hogy csinálhatna vakond szerűségeket ami elég gyorsán ás a föld alatt és aztán felrobban. Lényegében olyan mint egy mozgó akna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 júl 26, 19:45:33 » |
|
ja, lophatna a wormsból pár "jutsut". banana bomb rulz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 júl 26, 20:12:24 » |
|
maga a robbanás az chakra? tehát el lehet színi meg ilyenek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 júl 27, 12:44:13 » |
|
szerintem nem bár nem tudom elszívni nem lehetne csak rettentő nehezen mert 360 fokban kellene szívni és azt lássuk be nem könnyű! deidara bal szeme milyen genjutsuk ellen van vagy egyszerűen mennyire hatásos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|