24 nov 24, 15:32:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Egyedi technikák (Konan, Sai, Deidara, Gaara, stb.)  (Megtekintve 75822 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #120 Dátum: 08 nov 17, 14:45:31 »

Szerintem Sai állatai nem tudnak gondolkodni. Valószínűleg a chakráját vhogyan beléjük vezeti és úgy tudaj irányítani őket. Kicsit szerencsétlenül fogalmaztam, de remélem azért érthető. Egyébként nekem Sai technikája az egyik kedvencem. Nagyon látványos és elég erős is.
Mondjuk az egy érdekes kérdés, hogy éles helyzetben hogyan van ideje rajzolgatni...  Nevet
Az a tinta denevér/esernyő egy filler jelenet volt, szóval arra nem érdemes alapozni.
Naplózva

LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #121 Dátum: 08 nov 19, 20:51:25 »

sztem se tudnak gondolni scak parancsokat tejjesítenek gondojjunk csak arra mikor sai egereket rajzolt és ők vitték el a híreket konohának sasukéról
Naplózva
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #122 Dátum: 08 dec 13, 12:02:47 »

Sztem Sai nem egy nagy művész,annak ellenére,hogy milyen gyorsan rajzol.De a denevéresernyőén,na azon kiakadtam.Sakura meg csak nézett amikor a kezére rakta. >.<#
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #123 Dátum: 09 máj 04, 14:42:17 »

Most van egy ój jutsuja a Ninpou: Sumi Narashi
A tintát simán a vízbe önti, az kígyókká alakul és lefogja az ellenséget. Nevet Nevet bow
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Pikkon
Gennin
*

« Válasz #124 Dátum: 09 máj 21, 20:00:06 »

Általában imádom a Naruto beli technikákat mert hihetetlenül kreatívan fel van építve a technikák rendszere.
Sai-é speciel pont nem jön be igazán, kicsit olyan "cheat" feelingje van Nevet Nincs semmi magyarázat rá, hogyan lehet ilyet és senki más nem is használja, pedig hát nagyon hasznos. Csak nekem nem tetszenek annyira azok a rajzolt állatok, meg kár, hogy Sai nem harcol inkább néha saját maga rendesen.
Naplózva

Believe in the Will of Fire inside you!
Sesshoumaru
Gennin
*

Mizukage

« Válasz #125 Dátum: 09 máj 26, 16:01:19 »

Miért?
Sokszor van pár másodperces kardozása Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Hiei
Vendég
« Válasz #126 Dátum: 09 máj 28, 08:37:29 »

Szerintem a tintát keveri a chakrájával így mozgatja... ha a bábot képesek mozgatni chakrával akkor a tintát is.
Azt hiszem ezért nem fejtette ki Kishi.
Arra, hogy miért nem használják többen... valóban hasznos technika de szerintem kékedés és orvgyilkosságra.
Nem hiszem, hogy konoha túl sok bérgyilkost nevelt volna.
A kard szerintem azért van ott, mert ha valakit lefogott a tintával (lásd azok a kígyók) ledöfi... kicsit brutálisnak hangzik de ő még is csak anbuxDD.
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #127 Dátum: 09 jún 30, 00:33:24 »

Én imádom Sai jutsuját  lehet  úgy tűnik h ezek firkák de azért mégis nehéz lerajzolni mértani pontosággal ilyen gyorsan monnyuk egy madarat Nevet  mind1, szóval a kapcsolat , valamilyen szinten kapcsolatban vannak mert ahogy megnézitek (manga 305 /7,8) akkor szöcskére rátalál egy egér benézett az ajtó alá utána kibújt és várt kövi oldalon Sai kapja az info-t h megvan és hol van az az egér  itt a bizonyíték h kapcsolatban áll az egerekkel Nevet csak konkrétumot akartam Nevet de ez a olyan mint a chakra érzékelés  , mindegyik állatnak saját "egyéniségű" chakrája van és amelyik jelez annak infója van:D    én így gondolom  Mosolyog
Naplózva

Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #128 Dátum: 09 júl 04, 21:34:37 »

Náluk azért könnyű ecsettel írni, mert a betűk alapjáratban olyanok h középen vastag a vége fele vékonyodik   és ha megpróbálod egy finom ecsettel tussal írni tök könnyű (tapasztalat )  de vagy tustollal írnak vagy ecsettel  (h honnan tudom  grafikusként sokat kell így dolgoznom egy bizonyos betűrajz órán  Szomorú  őszintén idegőrlő de hasznos)
Naplózva

Zurani
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The shadow thief

« Válasz #129 Dátum: 09 aug 27, 17:21:07 »

Sai tintás jutsujai valszeg  a klánjával függ össze ami nem is biztos h létezik de mivel pl az Akimichi v Yamanaka klán is használja a Ninpou szócskát.És mivel ezeket a technikákat többnyire csak a klán tagjai ismerik használják sőt csak ők használják, ebből következtettem arra h Sainak is volt egy klánja vagy van is még valahol.

lehet h hülyeséget írtam de nekem ez a véleményem ikszdé
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #130 Dátum: 09 aug 27, 20:08:44 »

A "ninpou" annyit tesz, hogy "ninja művészet". A manga/anime elején elég sokat használták ezt a kifejezést, de mostanra eltűnt.
Amikor Zabuza először beveti a "Ködben rejtőzés" jutsut, akkor is "Ninpou, Kirigakure no Jutsu"-t mond. ^^

Vagyis ennek semmi közelebbi köze nincs a klánjutsukhoz.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #131 Dátum: 09 aug 27, 20:11:36 »

kérdés, hogy deidara akkor miért nem használja azt a szócskát? Nevet
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #132 Dátum: 09 aug 28, 10:50:37 »

kérdés, hogy deidara akkor miért nem használja azt a szócskát? Nevet

Na, ez jó kérdés volt!  Nevet Talán nem hallott erről... vagy inkább azokat a dolgokat tekinti művészetnek, ami neki tetszik.
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #133 Dátum: 09 aug 28, 11:01:10 »

Szerintem ha valami klán jutsu lenne,akkor Sai mondana olyasmit mint Naruto a sennin módban.Am egész ügyes távolsági ninja,a kard esetleg önvédelemre való ha valaki túljutna az állatkáin Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #134 Dátum: 09 aug 28, 21:37:51 »

Deidara nem a jutsut tartja művészetnek, hanem a robbanást.
Sai pedig a jutsut, mivel azok rajzok ..
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins