matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 máj 16, 13:07:19 » |
|
Hát igen üveg sem csak abból áll hogy beszórják a kemencéba a homokat(ami nem is sima homok hanem kvarc ) Maximum anyit érnének el vele hogy mivel az ásványok elolvadnak ezért nem tudja használni zokat a védekzéseket, mivel mindig ott említi hogy a földben található ásványokból csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 máj 16, 18:08:18 » |
|
Megolvasztani a homokot...? Nem is tudom, hogy lehetséges-e megolvasztani. Homok definíciója: "A homok különféle kőzeteknek és ásványi anyagoknak apró szemű törmeléke, melyet a víz, jég vagy szél elhordott eredeti képződési helyétől és alkalmas helyen lerakott." Esetleg ha van benne valami "olvadékony" ásvány, akkor azt talán lehet cseppfolyósítani, de a többit nem nagyon hiszem. ^_^
Chakra megolvasztani és cseppfolyósítani nem ugyanaz? Egyébként tudomásom szerint megfelelő hőmérsékleten minden kőzet megolvad.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 máj 17, 08:04:13 » |
|
Hát igen üveg sem csak abból áll hogy beszórják a kemencéba a homokat(ami nem is sima homok hanem kvarc ) Maximum anyit érnének el vele hogy mivel az ásványok elolvadnak ezért nem tudja használni zokat a védekzéseket, mivel mindig ott említi hogy a földben található ásványokból csinálja. mellesleg gara homokja sem olyan hogy egysziűen kisétál a háza elé és lapátol egy kicsit a dísztökbe.... majdnem minden homokból lehet üveget csinálni de akkor az üveg koszos lessz és szemcsék vagy egyéb dolgok maradnak benne szóval tök nyol maksz a gaara-s hógömbben lessz egy kis kosz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 máj 17, 15:09:43 » |
|
Most hogy Gaaraból kiszedték a Shukakut tudja használni a jutsu-jait??
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 máj 17, 20:36:41 » |
|
Erről már beszéltünk ebben a témában és a válasz annyi, hogy: nem tudjuk biztosan. Olvass vissza a részletekért.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 máj 25, 19:10:20 » |
|
felteszem majd megtudjuk később....remélem azért jó lenne ha gaara még szerepelne /Amúgy én úgy tudtam, hogy a shukaku mosómedve és nem kutya de nem biztos, én ezt hallottam/ de ha azt nézzük, hogy valaki írta, hogy nem a shukaku tól függenek a jutsujai hanem gaara tanulta meg őket, akkor elméletileg tudja még őket használni DE szerintem igenis a shukaku tól függ ugyanis ha nem "teszik" bele gaaraba, akkor nem lenne a "megtestesült homok" hanem csak gaara (na ezt jól megaszontam) :'X (e azért ez nem biztos) És a homok is csak a shukaku miatt védi meg automatikusan, ez viszont biztos
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 máj 26, 16:15:05 » |
|
gyakorlatilag a saját jutsujai mert tudja irányítani csak most chakrát is kell használnia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 máj 26, 17:38:13 » |
|
Shukaku a homok védelmet adta, meg hogy ha támadták egyből aktiválódott a homok. No meg nicns is annyi Chakraja se most. Szal homokot tud irányítani de nincs super defense, se sivatag méretű homok tenger.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 máj 26, 17:55:42 » |
|
Kabuto a chakráját eddig is kellet használni a homok irányításához csak a védelemhez nem az meg már valószínű nincs is neki
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
F
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 jún 09, 14:35:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 jún 15, 23:12:26 » |
|
sztem naon hasznos kis jutsu hisz bármit lerajzol életre kel ninpou chojuu giga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 jún 20, 19:58:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 jún 20, 20:08:01 » |
|
Imádom a tinta jutsukat, mert ugye én is szeretek tussal alkotni Vajon milyen lenne, ha Sai animefigurákat rajzolna? Életre kelnek és eljátszanak egy színdarabot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zóra
Vendég
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 jún 20, 21:34:27 » |
|
Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de Sai hogy irányítja a jutsujait? Gondolom a tinta klón ugyanolyan, mintha elemmel lenne, de páldául ha a Choujuu Gigat használja életre kelti az állatokat, és közben "beprogramozza", hogy kit és hogyan kell támadni, vagy irányítja, mint a bábokat és folyamatosan fenntartja a kapcsolatot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 jún 20, 21:38:10 » |
|
hááát szerintem ojasmi lehet mint eggy idézés csak ó nem vérrel idéz hanem tintával szóval ojan mintha naruto megidézi gamabuntát és az magától támad védekezik gondolkodik meg minden na szerintem ez is ilyesmi lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|