Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 feb 23, 23:39:09 » |
|
Szerintem azzal , ha sakura - t rajzolná meztelenül az is életre kellne bár lehet , hogy úgy ő is egy vadállat Vadmacska . Nme tudom szerintem azzal mást is rajzolhat modnjuk személyiséggel rendelkező léynkeet valszeg nem , mert az Sai -n ka se sok van , de mondjuk , mint a varázsceruzáában (jó dedós példa) , hogy rajzol vmit és azt hazsnálni tudja ... Bár leeht , hoyg olvasnom kéne a manga -t találgatás helyett ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 feb 26, 16:15:42 » |
|
Konan vagy papirból van és vérvonal vagy papir gyár akkor az meg családi Honnét ismered fel az akatsuki rejtekhelyet?Mindenfelé papir gyár van Mikor a papir lepkéké válik akkor mi történik ha sok lepke meg semisül?Amúgy ha több lepke akkor több felé tud repülni akkor több dolgot is lát? :'X
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 feb 26, 17:13:58 » |
|
Igen, pont ezért kiváló felderítési célokra. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gaara14
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 feb 29, 22:50:34 » |
|
Gaara rengeteg jutsut ismer és ez nem meglepő mivel egy nagytudású démon lakozik benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 feb 29, 22:53:28 » |
|
A kettőnek semmi köze egymáshoz. A jutsukat Gaara ismeri. /Immmádom az ilyen "okos" elméleteket.../
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 márc 07, 18:39:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 márc 07, 20:36:22 » |
|
hmmm akkor remek kis sárpakolást tudna csinálni az ellenfelén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofia-chan
Vendég
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 márc 22, 23:07:55 » |
|
Én első megpillantás óta szimpatizálok Konannel, mint egytlen női Akatsuki taggal (bár egy ismerősöm pont ezért utálja, úgy érzi Konan kitúrta az Akatsukiból)... De a lényeg, hogy érdekesek ezek a papír jutsuk. Tetszik, hogy Kisihimoto-sannak ennyi ötlete van. (Legközelebb a "Konyhakés dobálás no jutsu" jön. ) A Kami Bunshin érdekeks lehet... Én valószínüleg az ő képességeit választanám, ha lehetne... *ábrándos, távolba meredő tekintet*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jirayasama
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 ápr 06, 13:38:50 » |
|
hát olajjal ismán hatástalanította Jiraya nekem nem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 ápr 06, 13:53:47 » |
|
Nekem tetszenek ezek a papír jutsuk én is elfogadnám ezt a képeséget xD de mást is
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 ápr 06, 15:17:37 » |
|
Kár, hogy nem látam ezt a topikot, már korábban ......... Egy kérdés, hogy bírja Konan, az esős időben ezeket a papirjutsukat megcsinálni? Hisz, Esőfaluban, szinte állandóan eső van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 ápr 06, 15:19:12 » |
|
Pein pont ezért állította el az esőt, mielőtt Konan bevetette volna a "Papír felderítés"t. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 ápr 06, 15:22:07 » |
|
De az elég gáz, hogy, csak akkor tudja ezeket megcsinélni, a saját falujában, mikor, Pein elállítja az esőt........
De nem hiszem, hogy minddíg elállítja....... Újra el kéne olvasnom azt a fejezetet..............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 ápr 07, 13:41:13 » |
|
Nemtudom,ezek a jutsuk nem az én világom. Túl sebezhető jutsu. Egy Katon Goukakyouu avgy egy Suiton Suikodan simán leveri. Nemis beszélve pl. a Daitoppáról (fuuton elem). De a szárnyas jutsut elfogadnám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha bence
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|