shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #285 Dátum: 13 feb 26, 20:17:24 » |
|
Szerintem nem is fogjuk megtudni. Végtére is elpusztultak szegények a tizenegyedikkel együtt. Ha jól láttam ők is szétporladtak. Egyébként állati jó volt ez a fejezet. Mikor Shimaki megidézte a gólemjeit, nyomtam egy áll lesős fejet. Egy kicsit gyorsan lerendezték szegény 11.-et, én még elnéztem volna a harcukat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #286 Dátum: 13 feb 26, 20:28:11 » |
|
Nekem tetszett a mostani fejezet, főleg Shimaki új gólemei . Amúgy a nevüket tudjuk? Mert a mostani fejezetből nem tudtuk meg.Meg ahogy néztem mindnek 10 szeme van Nem mindnek 10 szeme volt. Respektíve 9, 10, 11 szemük volt, vagyis Shimakinak is már csak egyetlen Gólemje van hátra. A nevük egyébként valóban nem fog kiderülni, de el tudom mondani nektek mi az. 1-7 Németül napnevek -> Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnerstag, Freitag, Sonnabend, Sonntag 8-11 Németül a hónapok -> Frühling, Sommer, Herbst, Winter (A vastagon szedett 3 a három mostani Gólem)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 20:29:16 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #287 Dátum: 13 feb 26, 22:47:11 » |
|
Nem bírtam ki végig olvastam nem spoilerezek de aki abba akarná hagyni, az ne tegye lesz ez még űberkirályabb terveim szerint készítek egy fanartot , ha elkészül kiposztolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 13 feb 26, 22:48:16 » |
|
Nem is tudtam, hogy csak 12 gólemet csinálhat, mint Animus. Ezt mondták valahol, vagy ez később derül ki?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #289 Dátum: 13 feb 26, 23:09:20 » |
|
Korábban mondja valahol vagy Shimaki vagy Coo, vagy talán Animus már nem emlékszem, hogy ugyan az a képessége mint a Animusnak a gólemekkel. vagy lehet, hogy csak utalás van rá, már tényleg nem emlékeszem pontosan, de tuti, hogy utalni legalább utalnak rá. Szóval tizenkettőt tud ő is. Nem bírtam ki végig olvastam nem spoilerezek de aki abba akarná hagyni, az ne tegye lesz ez még űberkirályabb terveim szerint készítek egy fanartot , ha elkészül kiposztolom Még nem találkoztam olyannal, akinek ne tetszett volna a vége A fanartot várjuk szeretettel, amúgy attól még gyere fejezetet tárgyalni ide nyugodtan, szeretek ide írni Ja és ha gondolod és még nem láttad, akkor ajánlom a figyelmedbe az aláírásomban szereplő videókat (SPOILERESEK, szóval csak azoknak, akik már végigolvasták) Mellesleg ha végeztünk a projectel és végig kijött, akkor Szanisszal adunk egy kis ráncfelvarrást a régebbi fejezetknek (értsd: réééégi hibák javítása, egységesítés, szövegfolyam, roszabbul hangzó bubik javítgatása stb), és ha sikerül megfűznöm Shiro-t, akkor lesz egy nagyobb meglepi az utolsó fejezet után, ha nem, vagy nem jutunk sokra, akkor csak egy kisebb. Egyébként létezik egy 64,5. fejezet, ami a 65 ből spoilerez mint állat, szóval azt a 65 el együtt fogjuk kiadni, azt még nem biztos, hogy olvasta az sem, aki végigolvasta már. természetesen fordítva lesz az is ugye (Bah). --- A kövi fejezetet pedig várjátok szeretettel mert legalább ennyire érdekes lesz. Egyébként egy flash... back? forward? Őőőőőő vissza.........? Előre.......? Na mindegy szóval egy háttérsztoris fejezet lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 23:23:37 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 13 feb 27, 09:23:16 » |
|
Kár érte, mert az utolsó 3 eléggé jól nézett ki, tervbe is van véve, hogy nálam is egy fanart . De gondolom az utolsó még ütősebb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 13 feb 27, 10:53:08 » |
|
Akkor én jelentkezem, hogy nekem annyira nem tetszett a vége. Legalábbis az utolsó előtti harc semmiképpen. Nem volt rossz. Az elején a humorral igyekeztek bevonzani az embert, Mikazuki kell, mint egy falat kenyér, de rányomta a bélyegét, hogy nem sikerült azonosulni a sztorival. Aki olvassa ne hagyja abba, aki most kezdi adjon neki esélyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GDAVID
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 13 feb 28, 17:34:44 » |
|
Kedvenc képkocka az 53-as fejezetből amikor meglátják a "reményt" az égen. Mikazuki feje epic -nem találtam jobb szót rá. Ez az egyik kedvenc mangám örülök hogy végre teljesen magyarul is olvashatom
|
|
|
Naplózva
|
A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok.
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 13 márc 04, 20:31:09 » |
|
Köszönöm az új fejezetet, nekem tetszett ez a kis visszaemlékezés. Hogy elborult már Animus mikor más is mondta neki, hogy isten és nem csak ő hitte. Lehet, hogy jobb lett volna, ha a sensei tartja a kis száját és nem pofázik a "nagyok" dolgába . Az is tetszett, hogy kiderült mi tartja Anima fején a Földet és a Holdat. Azt hittem eddig, hogy ez az ő műve és pszichikus erővel tartja a helyén. Persze lehet, hogy ez csak engem érdekelt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #294 Dátum: 13 márc 04, 21:30:03 » |
|
Á ez a fejezet amúgy tele van utalásokkal. Például, amikor Animus megkérdezi Animát, hogy mit akar csinálni ha felnő, vagy épp amit az igazgató mond egy ponton a fejezet közepe felé. Az egyik kedvencem amúgy a könyv, amit Animus kap szülinapjára, ház az nem épp estimese kategória. Meg loki, amikor mondják a neveket "uram atyám" És bár egyértemlűen nem egy álltala javasolt név, Kiru hozzászólása miatt annak tűnik Érdemes figyelmesen olvasni ezt a fejezetet, mert nem egy előreutalás van benne, olyanra is, ami még nem derült ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 04, 21:32:11 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #295 Dátum: 13 márc 04, 21:54:31 » |
|
Hmm szoval mágiát használnak, már kezdtem azt hinni hogy "csak" technologiát. "kellően fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lartem
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #296 Dátum: 13 márc 06, 19:07:24 » |
|
hmm .. nem mondták hogy technológiát használnának ,amikor az erejükre hivatkoznak akkor pszihikus erőt mondanak. Arra lennék kíváncsi , hogy mit jelent az esper kifejezés, mert lehet hogy magyarul nem de az angol verzsönben espernek hívta őket a dokibácsi, a certain magical indexben, az esperek az olyan különleges képességű emberek akikben meg volt a fogékonyság valami extrára , amit technológiai eszközökkel kihoztak belőlük, és élesen elhatárolták a mágusoktól, akik tanulták az erejük használatát .. szóval ők is espernek számítanak? ők is tulajdonképpen emberek random képességgel, nem pedig mágusok? szerintem ez volt az egyik legfontosabb és legjobb rész (szvsz kedvencem 37. rész amikor lance lumiere és az aragamis srác meghal)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #297 Dátum: 13 márc 06, 19:19:45 » |
|
Igazság szerint az indexben stb használják rosszul az ESPer szót. Hagyományos értelemben az esper ez lenne (wikipédiáról): An esper refers to an individual capable of telepathy and other similar paranormal abilities. The term was apparently coined by Alfred Bester in his 1950 short story "Oddy and Id"[1] and is derived from the abbreviation ESP for extrasensory perception. Vagyis az esper olyan személy aki képes a telepátiára és rendelkezik más paranormális képességekkel. Tehát nem szuperképességekkel, hanem paranormális erőkkel pl: Tárgyak mozgatása stb. Az ESPer szó az extrasensory perception (Küönlegesfokú érzékelési képesség) rövidítése- Animus anyagmanifesztációja is már kissé elrugaszkodott dolog, de minden más képességük az autentikus ESPer képességek jó példája pl: repülés, pszcihokinézis stb. A magyarban is ESPernek hívja őket, direkt úgy fordítottam: http://naruto-kun.hu/manga/Hoshi_no_Samidare/54/22És igen itt kezd már elég jól kiütközni, hogy bizony ebben a mangában nincs semmi mágia. Animus és Anima ESPerek, akik megosztják az erejüket másokkal. Az egész mese a Mágusról stb csak azért van, hogy ne kelljen sokat magyarázni a lovagoknak eleinte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 13 márc 13, 21:57:50 » |
|
Na én is elkezdtem olvasni , és 3 nap alatt eljutottam a legutóbbi lefordított fejezetig . Az ajánlás alapján azt gondoltam , láttam már furcsábbat is . De nagyon megfogott az első pár fejezet után . Ezek után kíváncsi vagyok a végére , de inkább kivárom a fordítást . Kicsit sajnálom , hogy a "Mester" ilyen kevés szerepet kapott , szerintem nagyon jó a karaktere . A bagoly lovagnál az tetszik , hogy ilyen látványosan őrlődik a lelke a jó és a gonosz között . Amamiya kezdeti személyisége nagyon bejött viszont (kissé sajnálom) ez lassan megváltozik amikor barátokat szerez . Anima és Animusz ellentéte , hát már sokszor láttam hasonlót , és ezek mindig is tetszettek . Érdekes , hogy itt két testvér harcáról , és azok szolgáinak harcáról szól az egész . A gólemek közül sajnáltam a 11. halálát , mivel eddig csak neki volt valamiféle személyisége. De ez egy háború szóval... Szóval a lényeg : Animét belőle, mihamarabb .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
corbec
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #299 Dátum: 13 márc 25, 20:24:03 » |
|
Vééégre ezt is megértük csak sajna ez azt jelenti ,hogy mindjárt vége De ha minden igaz a következő fejezetbe végre animust is fogjuk látni harcolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|