|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 szep 29, 20:58:47 » |
|
Közben már megtaláltam őket, ha valakit érdekel, beírom a címüket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 nov 03, 00:17:02 » |
|
Goku Bruce Faulconer-féle SSJ3 témájának 12 perces változata Amúgy nektek az eredeti japán háttérzene vagy a Faulconer által komponált Funimation-változat tetszik inkább? Külföldi fórumokon, meg az egyes YouTube-videók kommentjeinél ez a kérdés eléggé megosztja a rajongókat. Nem négyszeres poszt, csak kitöröltem közüle a szemetet. És ezek a hszek maradtak csak meg. (Más értelmes nem sikerült közéjük)
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 13, 15:41:11 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Infy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 nov 03, 22:33:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 nov 05, 16:54:01 » |
|
Én két féle zenét keresek ha valaki tud segítesen . Az egyik amit Ginyu force nál játszanak mikor dermesztőhöz megérkeznek és a "belépőjük" után elkezdenek melegíteni. A másik pedig arrol semit nemtudok csak aniyt hogy ugy kezdődik a szám hogy dragonball , és egy dragonball mugen játékban is volt , de régen volt rola valahol egy vidi és azt halgattam csak levették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mohanara
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinobi
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 jan 04, 11:10:45 » |
|
Bár nem hivatalos dragonball zene de szerintem mégis ebben a témában a helye egy magyar nyelvű dragon ball freestyle rap a dragonballról osztják benne nekem bejött
|
|
|
Naplózva
|
"Használhatunk kardot is, de ha már kard legyen jó nagy és durva. Az mindegy hogy zab-búza vagy más gabonapehelyből szerzitek."
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 ápr 15, 01:30:31 » |
|
Nagyon brutál: Négy szavas hozzászólás a minimum, ez csak három, többet ne kelljen szólnom. Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 02:18:24 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 ápr 24, 21:11:40 » |
|
Ha valaki esetleg tudna linket a gt alapzenéjének letöltéséhez, megköszönném!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 ápr 24, 21:20:04 » |
|
Youtube-on biztos van fenn róla videó, onnan meg már le lehet szedni a zenét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 ápr 26, 19:32:38 » |
|
Várok! MrSaiyan: youtubról nem szoktam, mert sok zenének silány a minősége. Sajna program sincs most a gépemen, hogy le tudjak szedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 ápr 26, 20:09:33 » |
|
Keress jó minőségű videót (írd be keresőbe, hogy pl. "Dragon Ball GT Soundtrack HQ"). Letölteni meg netes programmal is lehet, én ezt használom: http://www.clipconverter.cc/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
medve91
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 jún 10, 13:12:16 » |
|
Sziasztok!
Nagyon régóta keresek egy számot, amit a sima DB-ben hallottam! Ez a szám megy akkor amikor Piccolo Daimao Visszakapja a fiatalságát!! Találtam egy változatot de az az animéből lett kivágva:S:S Hallottam más verzióban is de ez az ami a legjobb szerintem és sehol sem találom normális minőségben:S:S:S Ha esetleg valaki tudna linket küldeni ahol letudom tölteni vagy bármiféle segítséget nyújtani azt megköszönném:S:S Youtube-on olvastam egy kommentet miszerint ez a zene megtalálható a DBZ Ova 1 és 2-ben is de nem találtam:S:S
Előre is Köszönöm a Segítséget!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|