Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #165 Dátum: 11 okt 19, 14:41:17 » |
|
sztem könnyebb mint az előző formájában, de a pók tud lézert csinálni, mint a Guardan Traningen lévő boss. inkább neked a jobb, mert 0-ról is könnyen össze lehet szedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #166 Dátum: 11 okt 29, 19:28:54 » |
|
Már mér lenne jobb annak aki kevesebbel kezd mint más? Amúgy végre megtanultam a dash jumpot, és nem is olyan nehéz már, hogy tudom. Na meg 50% és sandal leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #167 Dátum: 11 nov 02, 10:15:12 » |
|
Gratula hogy megtanultad Én is sokáig tanultam,de mikor megtanultam nem is volt olyan nehéz Amugy van Helloween a játékba mert az oldal nem irja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #168 Dátum: 11 nov 05, 10:55:57 » |
|
Már mér lenne jobb annak aki kevesebbel kezd mint más? hát ő gazdagabb lett, én meg semmivel sem. + amit összeszedsz, az törlődni fog a következő hottime eventre. mind1, vhogy lett még 1 ilyen, és megcsináltam megvettem Kai-t Off: Patrik, az utolsó mondatodat félreértettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #169 Dátum: 11 nov 06, 18:10:48 » |
|
bocs hogy nem voltam érthető De nem volt halloween. Amugy grat hogy meglett nekem is kéne de lusta vagyok hotsotozni azon gondolkozok hogy csinálni fogok videokat tudom hogy kis szintű vok még de hát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 06, 19:08:37 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #170 Dátum: 11 nov 09, 17:18:15 » |
|
megvettem Kai-t Majmolni azt tudsz. Videókat szerintem nyugodtan csinálhatsz adampatrik98, sokaknak nem az a lényeg, hogy mennyire profin nyomod, hanem, hogy milyen a karaktered...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #171 Dátum: 11 nov 10, 12:59:52 » |
|
Csinálnék is de nagyon lassu a játék akkor igy hát hagyom 317 gp van de lusta vagyok tovább csinálni meg amugyse kapnék semit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #172 Dátum: 11 nov 17, 17:25:00 » |
|
(Bocsi hogy kétszer irok) Vetem 200 gp-jé egy forgatot és mákom lett mert egy viz ruhát forgatam De van egy nagyon rosz hirem ugyanis Dec 21 Goodbye tales runner mert ugyan is befejezok a játékot nem tom mihez fogok kezdeni igy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 17, 17:25:54 írta adampatrik98 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #173 Dátum: 11 nov 17, 17:31:11 » |
|
pffff de ez mi??!! költöttem pénzt hogy végre játszhassak rendesen egyenlően, erre.... hülye gpotato...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 11 nov 17, 17:42:27 » |
|
Na b*sszanak telibe, pont tegnap lett elintézve a GP ügyem. Hát, marha jó. Respect GPotato. Na mindegy, legalább még nem rendeltük újra, szóval nem kell sajnálom magam, sőt! Marad másra. Amúgy nem értem, pont azt a játékot szüntetik meg, ahol több ezer ember játszik? Van a GPotatonak olyan játéka is, ahol van körülbelül ugyan ennyi (vagy kevesebb) user, és több mint fele inaktív.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #175 Dátum: 11 nov 17, 17:50:49 » |
|
a fórumján valami olyasmit dumálnak, hogy ha áttérünk a fflyf játékba, akkor kapunk vmi bónuszt. ezért ott vigasztalják egymást, hogy jó játék helyett játszatsz (enyhén szólva) egy fossal. megy a kukába a játék, hacsak vmelyik értelmesebb játékszolgáltató nyit jobb szerót. gp menteset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 11 nov 17, 18:01:19 » |
|
A Flyffet régen kipróbáltam, és osztom a véleményt. Most így akarnak oda játékosokat szerezni? Törölnék azt, és adnának erre bónuszt. Szerintem nincs sok esély erre a gp mentes szerver dologra, mivel másik játékszolgáltató nem fogja átvenni egy másik játékát. Legalábbis teljesen maguktól biztos nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #177 Dátum: 11 nov 18, 12:42:52 » |
|
Már azon golndolkodom hogy WOW-ozok vagy esetleg kampányozok hogy legyen még tr Nem nagyon értem hogy mért kell abbahagyni mi volt benne a baj??? Lekéne tölteni a Koreait de nem birok beképni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #178 Dátum: 11 nov 18, 13:13:22 » |
|
Keresgéltem, és találtam hong kongos szervert, ami elvileg nem kér japán személyikártyát vagy mit. http://www.youtube.com/watch?v=rTUyO3lXoSsépp töltöm le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 18, 13:16:32 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #179 Dátum: 11 nov 18, 13:41:13 » |
|
Majd szólsz, ha lehet vele menni valamire? Mert akkor én is leszedem, csak potyára nem töltöm mert nincs sok hely a gépen. Ha valakinek is számít valamennyit a játék, akkor itt egy petíció. Nem kell valós adatokat megadni, csak beírsz valamit, semmit nem ellenőriz, maximum Facebookot kér. Ide kattintva tölthetitek ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 18, 22:01:21 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|