adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #120 Dátum: 11 okt 03, 17:04:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #121 Dátum: 11 okt 03, 17:25:28 » |
|
Grat, nekem is meg kéne már tanulni mert úgy megy, hogy azt se tudom, hogy megy-e . Mert néha érzem h gyorsabb aztán meg csak azt, hogy sikítozik hogy "öh, öh öh hjáá öh öh ván mór tájm!" . Szerintem 7 körül megyek és letolok még 1-2 menetet .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #122 Dátum: 11 okt 03, 18:10:45 » |
|
Mi a játékbeli neved?Én nehezen tanultam meg mert elöször roszul csináltam aztán már belejötem valahogy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #123 Dátum: 11 okt 03, 18:31:50 » |
|
LHatsu vagyok, csak ha ingame vagyok akkor nem írok vissza, de utána álltalába, ha nem felejtem el visszaköszönök .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 11 okt 03, 19:47:40 » |
|
Én még mindig nem értem o.O z+ugrás+ugrás de akkor ugyanúgy ugrasz mint alap futásnál o.O Hagyuk ez nekem túl sok Am most már zöld zokni vagyok és holnap már meg lesz maki ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #125 Dátum: 11 okt 03, 19:57:34 » |
|
Akkor "egyszerre" szerezzük meg . Tulajdonképpen annyi, hogy dupla ugrás és nem tudom mennyi ideig megnyomod az "Y"-t. Partik, meddig kell nyomni kb? Éppen, hogy benyomom és már ugrok megint vagy olyan 1-2 másodpercig hagyjam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #126 Dátum: 11 okt 04, 13:04:31 » |
|
én úgy tanultam meg, hogy eleinte hosszabb ideig nyomtam a föld közelében, és aztán, amikor belejöttem, rövidítettem ezt az időszakot. tehát, amikor elrugaszkodsz a földről, AKKOR IS KELL nyomni még a Y-t apropó: 11-én új co-op boss, a Toy Gorge!! ez koreai gameplay
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 04, 13:06:19 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #127 Dátum: 11 okt 05, 14:19:38 » |
|
Tök jó a koreaiaknak mert minden TR nekeik meg minden ujj pálya megvan már nekeik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 11 okt 05, 16:35:38 » |
|
Annál az Arin vagy milyen alkímiásnál hogy tudom megnézni milyen cardot kell gyűjtenem egy ruhához?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 06, 17:29:41 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #129 Dátum: 11 okt 06, 19:56:51 » |
|
Az Arin alchemynél csak festéket tudsz venni a már meglévő ruhádhoz holnap: New Co-Op Map - Toy Gorge később: Kuro and Yuki bekerül a boltban lévő rendes karikhoz (nem csak setek lesznek) így még lehet hogy Kuro tr lesz Master Toy Gorge Event - Tudnivalók később jönnek Dragon Capsule's is jön *-* Halloween package bundles nem tom mi 2x exp/tr weekends for the month of October
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #130 Dátum: 11 okt 06, 20:01:17 » |
|
Áh, köszi az infót . Holnap/holnap után ráveszem anyum h rendeljen GP-t, aztán veszek karaktert, csak nem tudom hogy Rought-ot, Kai-t vagy esetleg valaki mást kéne-e vennem. De eddig a két első között variálok, de mind kettő jó, szóval nem tudom .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #131 Dátum: 11 okt 06, 20:34:42 » |
|
Hát elégé drága mert 300 gp az 1875 forint és asszem rough a legolcsóbb 850-be kerül (ha nem bocsi utoljára ezt az árat láttam ) azaz 6 ezer forint kb ami nem kevés pénz de én karira sztem csak ezt fogom kérni (vagy neki állok gyüjtögetni ingyen gp-t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #132 Dátum: 11 okt 06, 21:11:29 » |
|
jah Andor a telóról tényleg de bankkártyával 2000 Ft = 1000 gp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 11 okt 06, 21:15:03 » |
|
Váú, ezt jó tudni . Akkor már csak döntenem kéne Kai és Rought között. Szerintetek melyikük éri meg jobban? Csak mert Kai cuccai jobban bejönnek, de ha Roughtal jobban lehet játszani akkor őt veszem inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #134 Dátum: 11 okt 07, 06:10:59 » |
|
Én Kai-t venném de te tudod.Meg ajándékozol egy Kai-val?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|