Csak mert még új vagy elmondom, amit a a jobbak, itt a fórumon már tudnak.
Kikkel is harcolt Sasori?
Egy veterán bábmesterrel, aki nyilván reflexből felsorolja, hogy milyen gonosz kis meglepetéseket lehet elrejteni egy bábban, ráadásul Sasori épp ettől a bábmesertől tanulta az alapokat.
És volt még egy gyógyító is, akinek pont volt ellenszere Sasori mérgére.
Sakuráék lángszóróval mentek a hóember ellen, mégis majdnem ottmaradtak.
Megjegyezném, hogy nem vagyok új, csak bizonyos fellengzős emberek elveszik a kedvem a gyakori írogatástól.
Nem tagadom, hogy Sasori kikapta a legdurvábbat maga ellen, de véletlenül nem pont így jár minden akatsukis? Deidara jutsujának pont Sasuke "specialitása" volt a gyengéje. Csak ha mangás vagy:
Kisame ellen Gai chakrát nem igénylő támadásai a leghatékonyabbak. Mindkét példát erősebbnek vélem Sasorinál.
De azt még szem előtt is tartva, hogy kik az ellenfelei (sőt ettől pláne) nem tudtam megérteni, miért nem támadja folyamatosan őket, miért tart szünetet és hagy nekik időt stratégiai megvitatásokra (bár lehet csak én nem emlékszem, hogy jó oka volt rá. tény hogy rég láttam azt a csatát).
Azt mondod Shikamaru megszivatta volna a többi Akatsukist is hasonló körülmények között?
Mondj egyet, megcáfolom.
Szerintem nem véletlenül törte el Kishi szegény Shiku lábát Pein támadásakor. Meg kellett, hogy magyarázza, miért nem lép akcióba. Nem mondom, hogy el tudnám képzelni, amint legyőzi, de őlustasága pont megtesz mindent, amit nem várnánk tőle, mert bárkinek talál gyengepontot.
De Pein még a legdurvább példa Shikamaru ellen, mert ő 6 harcos volt egyben, illetve Kakuzut, Deidarat és elismerem Sasorit sem hatotta volna meg a jutsuja, da rajtuk kivűl bárkit megfoghat vele, és ugyanúgy felrobbanthatja ahogy Hidant is.