Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Dátum: 11 aug 11, 21:46:56 » |
|
Szerintetek ki a leggyengébb az akatsukiban, és miért gondoljátok ezt? Szerintem Zetsu, ő nem igazán harcra van kitalálva, inkább a kémkedés az ő feladata, no meg a mostani nehéz időben ő a hadsereg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 16:20:12 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 aug 12, 11:20:18 » |
|
Szerintem élg lett volna Hidan és Zetsu mintválasztási lehetőség, mert másra úgysem fognak szavazni. Én Hidant jelöltem, mert ő nem biztos, hogy képes lett volna akkora felfordulást csinálni a Kage-találkozón, mint Zetsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 aug 12, 12:14:08 » |
|
Valóban, bennem is ez a két név motoszkált, de hát felsoroltam mindenkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hero120
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 aug 12, 13:20:52 » |
|
Szerintem is kettejük közt dől el a verseny, de szerintem azért Zetsu, mert ha jól meggondoljuk, oké hogy sokan vannak, de egy egyszerű normál sinobi is képes megölni mondjuk egy fehér Zetsut, Hidant meg azért mégiscsak nehezen győzték le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 aug 12, 13:38:31 » |
|
Azért ne azokhoz a Zetsukhoz hasonlítsátok őket amelyek létrejöttek belőle. Azok majdnem olyanok mint a klónok. Zetsut a fekete felével együtt kell értékelni. Róla viszont keveset tudunk. A legjobb rajtaütési lehetőségekkel rendelkezik a maga nemében. Nagyon jó a felderítési képessége, így egy csata helyszínét mindig maga választhatja meg. Úgy néz ki igen jó a földel való kapcsolata és a spórái is hasznos információval szolgálnak hiszen jó adatokat gyűjteni az ellenfélről és alkalmas elszívni a chakrát is. Ezzel szemben Hidan az átkával képes azonnal megölni bárkit és alapvetően halhatatlan. Viszont a fizikai támadások hatásosak ellene. Ha levágják valamely testrészét akkor képtelenné válik a harcra. Én Hiddant gyengébbnek tartom mint Zetsut. Hidan könnyen elpusztítható vagy semlegesíthető ha ismeri valaki a képességét. Lásd Shikamaru esetét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 aug 12, 14:41:01 » |
|
Azért azt jegyezzük meg, hogy az Akatsukiban mindenki kegyetlenül erős. Előzetes infók nélkül, azért mindenkit meg izzaszthatnak. Sasorit Chiyo nagyanyó azért valamennyire ismerte, Pein is kinyirt volna mindenkit, ha Ero-Sennin nem fedi fel a titkát. És Hidanék is bedarálták volna az Asuma teamet és a elmentő sereget is, ha Pein nem hívja őket vissza. Meg Hidan ellen 2-en voltak. A lényeg, hogy csak mert valószínűleg Hidan a leggyengébb az nem azt jelenti, hogy Konohamaru is elveri.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Hero120
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 aug 12, 16:15:43 » |
|
Érkezett szavazat Tobira is? Végül is mikor még Tobiként volt jelen az Akatsukiban, akkor még nem láttuk az erejét, de attól még meg volt neki! Szerintem ő a legerősebb, de mindegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 aug 12, 16:18:36 » |
|
Én zetsura szavaztam, nem én voltam, de amúgy mikor még nem volt "hivatalosan" tag addig kis bénának tűnt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 aug 12, 21:12:09 » |
|
yahiko is benne volt az akatsukiban nemde? mert őt kihagyták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 aug 12, 21:19:46 » |
|
Hát szerintem Yahikot nyugodtam számíthatod Peinnek,
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 aug 12, 21:31:39 » |
|
hát szerintem nem mert yahikonak szinte semmi köze peinhez:D csak annyi hogy nagato yahiko miatt teremtette meg peint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Farkassacred
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Mr
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 aug 12, 21:40:21 » |
|
Hidan-t csak Shkikamaru tudta legyőzni, szóval nem hinném hogy olyan gyenge 1: halhatatlan .. Wtf kategória 2: egy csepp a véredből azt halott vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 aug 13, 09:39:51 » |
|
Valóban kihagytam yahikot, pedigh még én bizonygattam valahol, hogy ő is tag hozzáadom a listához de sztem nem ő a leggyengébb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 aug 13, 10:22:16 » |
|
yahiko nem hogy tag ő az alapitó:D egyébként meg szerintem yahiko nem volt valami erős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 aug 13, 10:58:26 » |
|
Hidan-t csak Shkikamaru tudta legyőzni, szóval nem hinném hogy olyan gyenge 1: halhatatlan .. Wtf kategória 2: egy csepp a véredből azt halott vagy Ugyan már... Ha valakit Konoha egyik Chuuninja lever, az nagyon erős nem lehet. 1. Sokat nem ér a halhatatlanságával ha levágják a fejét. 2. Hiába szerez 1 csepp vért, ha az ellenség nem ülne le teázni meg újságot olvasni a jel rajzolása közben akkor esélye sincs. Hidannak semmi kiemelkedő képessége nincs, egyértelműen a leggyengébb tagja az Akatsukinak. Fekete Zetsu viszont szétszopatta az 5 Kagét egyszerre, úgyhogy tudhat valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|