Igazából szerintem se.
Az én folytatásom azzal kezdődik, hogy Naruto valakivel bebizonyítja, hogy rájuk nem az a sors kell várjon, ami a szüleire.
Vagy is mindenféle herce-hurca nélkül lesz egy gyerekük,( elvégre Naruto nem női jinchuuriki, ahogy fentebb már említették
) vagy több, és az ő életükről szólna tovább a fáma. ( vagy a még későbbi leszármazottjaikról, és akkor már lehetne egy kicsit modernebb az a világ, ahol élnek)
Ez így tényleg rém uncsi lehet, mert kb. ilyenekkel van tele a net, hogy új generáció meg hasonlók, azoktól tényleg a falra tudok mászni, de talán Kishi "ki tudna találni" egy olyan sztorit, ami méltó arra, hogy a Naruto folytatása legyen, bár valószínűleg más címet kapna, egy teljesen más főszereplővel.
( Narutot persze azért emlegetni fogják, mert miért is ne
)
Például jöhetne egy női főszereplő, aki Naruto rokona, és ( ez tényleg tiszta hülyeség, de az én fantáziám botrányos
) mondjuk majdnem úgy nézne ki, mint Naruto Sexy jutsuja.
Az tényleg oltári poén lenne.
Ez csak azért jutott eszembe, mert annak tényleg nem lenne sok értelme, ha egy szintén napsárga hajú fiú megint azzal a céllal jönne, hogy ő lesz a hokage...
Ennek a lánynak teljesen más tervei lennének, sőt talán lakozna benne egy még a kyuubinál is sokkal veszedelmesebb, teljesen új erő, amivel még neki is meg kellene küzdenie. Ez lenne az én alapsztorim, a többi bonyodalom pedig már csak ráadás, de végül is a Naruto is erről szól nem?
A személyiségét tekintve ez a lány meglehetősen gyerekes, bár nem annyira fafejű, mint Naruto, de makacs, szeret fejest ugrani az ismeretlenbe, de hasonlóképpen arany szíve van, bárkit a barátjává tud tenni, azonkívül amíg meg nem tudja, miféle képesség rejlik benne, nem több egy meglehetősen kiváló orvosi ninjánál.
( mellékesen, enyhe fanservice-ként, egyáltalán nem szégyenlős, sőt időnként nem fél " használni az adottságait", hogy elérje amit akar
)
Természetesen az egész történeten végigkísérik a barátai, tanárok, bölcsek és megannyi legenda, valamint szőhetnének valamivel több romantikát is a történetbe.
Bocsi, amiért lefárasztottam a népet, ez az én elképzelésem, ami elégé ciki, nyugodtan le lehet szólni, hülyeségnek tartani. ^^
Ez csak egyike az agyszüleményeimnek, ( amik többségének semmi köze a Narutohoz
) és ha végre lenne erőm papírra vetni őket, talán még lehetne is belőlük valami...
Világéletemben voltak írói ambícióim, mangát is nagyon szívesen rajzolnék, bár azt nem tudom kit érdekelne...