24 nov 16, 05:23:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Stronghold (minden része)  (Megtekintve 2744 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Gery0704
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Dátum: 11 júl 31, 15:20:22 »

Ez egy több részes stratégia játék a kereszteshadjáratok idején játszódik. A várunk urai ként nekünk kel várnukat épetenünk a hadseregünket kiképeznünk. Grafikailag hagy kivánnivalót maga után és néhány ellenfelünk is eléggé csirke agyszintjével van egyenlő helyen persze csak néhány vannak olyanok akik akár 1 vs 1 ben is ellenfeleink lehetnek jobb játékosként is.Véleményt csak a Stronghold Crueseder-ről tudok mondani én azzal játszottam és az extrem-mel szerintem ezek egész jók, élvezhetőek. Aki kedvet kapott hozzá annak csak ajánlom részleteseb leirást mindeggyik verzióról találtok a hivatalos oldalon inkább nem linkelem reklámozás miatt de PÜ ben leirom szívesen.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1 Dátum: 11 júl 31, 16:21:00 »

A leírtak alapján bejött én 2 éve nagyon csipáztam az ilyen játékokat csak sajnos már nincs olyan amit ma is szívesen előveszek mert vagy elvesztetem vagy kölcsön adtam valakinek és azóta se láttam vagy pedig csak szar volt Nevet Boltban lehet kapni vagy le is lehet tölteni?
Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #2 Dátum: 11 júl 31, 22:45:09 »

Azt nem tudom, de nekem is megvan! Hát elmegy, itt ott nehéz (a crusader) főleg amikor nincs pénz zsoldosra és a lassú folyamat miatt nem nagyon gyártok dolgokat. Termelni nehéz, mivel a vár belsejében nem szeretek, kívűl néhány zsoldos védelme alatt pár ház nem sokat ér. Még ha valami gyengécske falat is építek. Igaz régen játszottam, és lehet, hogy most már jobban menne de azért jó játék. Próbálja ki mindenki! Van egy pálya ahol az ellenfél rögtön támad és nagyon közel van a vár. Kinek van ideje addig lovas lovagokat oda küldeni, hogy szétszedje a katapultokat? Kész rémálom...
Na akkor akinek megvan jó játékot!
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3 Dátum: 11 júl 31, 23:02:48 »

Lelehet tölteni én mindig letöltöm már törlődött párszor de mindig meglett. Nevet
Igen néha elég nehezek a pályák de ahogy mondtad is a legnehezebb pályákon a legnagyobb hátrányunk a több ellenfél mellet hogy ők akár 20-szor annyi arannyal kezdenek. Ahogy észrevetten az elején nem szabad folyamatok kiépitésébe belekezdeni se ételnél se ételnél és fegyvernél is olcsobbakra (ijász lándzsás) lovagokat én sosem gyártok nem az én stilusomhoz való. én íjászokkal bevédem magam az elején kiépitek egy jó gazdaságot fokozatosan közben mindig bővítem a védelmet közelharcra buzogányosokat használok mert elég jók távharcra arab lovasíjászokat vagy ostromgépeket használok egy ostromnál pedig nálam az lovasíjász a legfontosabb haderő mert míg a kirohanők elől menekülve is tud lőni éselég jók is ha nincs kirohanó ellenfél akkor szépen leszedik az ellenfél íjászait azután nindzsákkal elfoglalom a kaput és bemegyek a kapun Nevet. Ezzel adtam egy tippet is kezdőknek Nevet Aki kiváncsi valamire irhat remélem tudok válaszolni.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4 Dátum: 11 júl 31, 23:39:28 »

Nagyon tetszik az elmondottak alapján léci valaki dobjon meg 1 jó linkel ^^ Én régebben uncsi tesómnál elestem pár ötletet meg adott tippet az olyan játékokhoz ahol el lehet bújni az erdőben meg ilyenek hogy pl lovas íjászokkal becsalom az ellenséget 1 sűrű erdős területre ott jönnek a legerősebb íjászok a fák mögül és aztán meg a közelharciak ^^ Az volt a kedvencem amikor sík területen az ellenségre ráküldtem a leggyengébb csapatomat és amikor azok fogyóba voltak akkor a lovasok az ellenség hátába oldalról meg az íjászok lőtték őket ikszdé
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5 Dátum: 11 aug 11, 11:43:03 »

Megpróbálom kicsit fellenditeni a témát Nevet Akik játszanak merre tartanak a küldetéseknél én az elején könnyen átjutottam de 25-30 tól a második fele az 50 pályának már nehézkes mondjuk nem is tartom magam olyan nagy játékosnak de fórumokat olvasva vannak olyan pályák amik sokembert megakasztanak ugyanott pl 25. Elfelejtve.
Andor2000: Sikerült letöltened?
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6 Dátum: 11 aug 11, 13:57:07 »

Ja sikerült és elég jó játék de engem már 2. pálya kiakasztott ikszdé A küldi ment ddig hogy 5000 vagy menyi kerék de aztán már nem Nevet Fogalmam sincs mit tegyek 1 lerombolt várral sehol semmi és első 5 perc után jön 1 csomó katona és megölnek se pénz semmi :S Am tényleg jó játék de nekem még szokni kéne mert nagyon új vagyok benne Nevet
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7 Dátum: 11 aug 11, 14:04:59 »

Hát ird le ki ellen vagy mennyik az arany arányok meghogy kb milyen helyzetben vagy de az nem muszáj és megpróbálok segiteni Nevet én most  jutottam tul asszem a 28 as pályán év vs 2 disznó 2000-8000 arany az javukra közelvoltam hozzájuk fent egy hegyen volt egy kis oázis meg elfogadható mennyiségű vas de sikerült megnyerni Nevet
Amugy nézd meg a játékmenet opciókba milyen a játék sebessége és ha nincs legalul akkor ved le 20asra (az a leglassabb) és ugy hátha jobban boldogulsz hogy lassabb a tempó
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #8 Dátum: 12 ápr 16, 09:07:47 »

A Stronghold Crusader volt a legjobb...Majd a játék elindult azon a bizonyos lejtőn.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 09:08:25 írta TsunadeHime » Naplózva

Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #9 Dátum: 12 máj 12, 08:50:35 »

A strongholdba nem akartam belemerülni, mert nem fogott meg elsőre, kínlódtam vele Nevet Nincs ilyen topic, de az age of empires egy jó stratégiai játék szerintem.
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins