Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 12 jún 12, 19:39:37 » |
|
Egy papírt, olyat mint a szerencse sütikben és ez azt tanácsolta Lalának, hogy agyja ott Garfildot amit ő meg is tett...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 19:46:21 írta Lina Lisana »
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 12 jún 12, 19:44:21 » |
|
áttért Nermalhoz. Egy fél óra elteltével rohant vissza Garfieldhez mert nem bírta tovább Nermált.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 12 jún 12, 19:47:19 » |
|
De rájött hogy Garfildot se bírja ezért elment szórakozni Snoopyval...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 12 jún 12, 19:50:06 » |
|
Aki jó barátja volt Garfieldnek ezért sokat lógtak eggyüt.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 12 jún 12, 19:51:59 » |
|
De Garfild hirtlen rosszul lett ezért bevitték a kórházba, de garfild azt mondta, hogy menjenek nélküle nyugodtan szórakozni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 12 jún 12, 19:54:22 » |
|
de nem tettek így. Egész nap mellette voltak. Mikor felépült akkor elmentek megnézni a Star Wars 5-öt. a film tetszett nekik de..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 12 jún 12, 20:41:12 » |
|
garfild yodától annyira megijedt, hogy meghalt. Lala meg kiröhögte. Garfieldot el is temették már, sőt fel is boncolták előtte. Lala rájött, hogy garfieldal csak az időt pazarolta, ezért...
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 12 jún 12, 20:46:59 » |
|
meg akarta neki ezt mondani ezért felélesztette és összerakta. Mikor feléledt Garfield annyira hálás volt, hogy már nem is volt rá mérges Lala.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 12 jún 12, 20:50:09 » |
|
De Lala rájött, hogy garfildból így zombi lett és ő utálja őket ezért elégette...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 12 jún 12, 21:18:36 » |
|
..Garfield maciját, Micit. Ez hősünk nem vette jó néven, így széttépte Lala..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 12 jún 12, 21:48:10 » |
|
bocsánat kérő levelét, és örök életre megutálták egymást. Vége. Egyszer volt, hol nem volt, ...
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 12 jún 13, 05:06:24 » |
|
olyan szerkezet ami képes volt minden anyagot folyadékká átváltoztatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 12 jún 20, 08:04:44 » |
|
Valamikor réges-régen, annyira azért nem is régen egy bennszülött csapat fedezte fel ezt a gépet ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 12 jún 20, 08:53:48 » |
|
amit meg is valósítottak pár év alatt legyőzték a Colát és megvásárolták a Ferrarit..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 12 jún 20, 11:42:43 » |
|
így a Ferrarinak le ment az ára, és inkább belefogtak a ruházkodásba...
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
|