^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #405 Dátum: 12 feb 13, 16:50:48 » |
|
... hős szerelmes. nem bírta ki, muszáj volt egybe beleolvasni, és ekkor feltűnt a barlang szájában Kakashi, és ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #406 Dátum: 12 feb 16, 16:11:11 » |
|
.. őrült módjára tépte ki Sui' kezéből a könyvet, és megkérte, hogy ne beszéljen erről senkinek. Cserébe megtesz bármit..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #407 Dátum: 12 feb 16, 20:48:17 » |
|
...bizonyos határokon belül így hát Sui' azt kérte tőle, hogy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #408 Dátum: 12 feb 16, 20:51:15 » |
|
..süssön neki egy Hokage-kalap tortát . Szegény Kakashink ettől megrettent, mert..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #409 Dátum: 12 feb 16, 21:03:51 » |
|
...ehhez el kellett lopnia a saját főnöke kalapját, ami kockázatos volt, hiszen Tsunade banyának még a kukkoló Jiraiyát is sikerült rendesen helyben hagynia, de Kakashi rászánta magát és...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #410 Dátum: 12 feb 16, 21:06:09 » |
|
..kölcsön kérte Harry Potter láthatatlanná-tévő köpenyét, hogy háátha úgy nem fogja észrevenni Tsunade, amikor ellopja a kalapját, de végülis..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #411 Dátum: 12 feb 16, 21:10:35 » |
|
...Tsunade észrevette, hogy a kalapja a levegőben lebeg, és ijedtében hozzávágott egy tál pudingot, és ekkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #412 Dátum: 12 feb 16, 21:27:10 » |
|
..Kakashi ijedtében ledobta magáról a köpenyt, egyenesen Tsunade banya fejére, így kereket oldott a kalappal. Mikor visszaért a barlangba..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #413 Dátum: 12 feb 16, 21:29:46 » |
|
...addigra Sui' már szinte végigolvasott mindent. Kakashi ledobta a kalapot egy könyvkupacra, majd elindult boltba a többi hozzávalóért, de ekkor látott egy WANTED feliratú plakátot a városban, amin ő volt rajta, így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #414 Dátum: 12 feb 26, 19:00:40 » |
|
egy Henge jutsuval átalakult Magdi anyussá, hogy a boltban is eltudjon vegyülni, de találkozott...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #415 Dátum: 12 feb 26, 20:06:51 » |
|
... az isteni, legyőzhetetlen és csodálatosan szép Black Rock Shooter-el, aki azonnal felismerte az álcát, és ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 12 feb 26, 20:09:43 » |
|
ezért Kakashi vitte amiért jött és menekült és egy epic jelenet alakul ki köztük meneküléskor, ezért a lerázáshoz Kakashi...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #417 Dátum: 12 feb 26, 21:06:03 » |
|
... szépen kiballagott ebből az egészből, így BRS sikeresen lekaszabolta a lekaszabolandót, és mindenki boldogan élt tovább. VÉGE.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #418 Dátum: 12 feb 27, 14:35:07 » |
|
Vége? Akkor kezdek egy újat Egyszer régen, egy szénbánya legmélyén, született egy húsleveskocka, akit úgy hívtak hogy..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 12 feb 27, 16:49:42 » |
|
Mäjelina, mivel lány volt és ott dolgozott, mert...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|