^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 jan 09, 18:13:11 » |
|
...sírrablásra is vetemedtek. a megsemmisülő, lezüllött világnak egy hős kellett aki nem volt más, mint Chuk Norris egyenesági leszármazottja, egy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 jan 09, 18:17:17 » |
|
... hangya, akit történetesen az ifjabb Chuck Norrisnak hívtak. Az egyik menekülő galamb-elefánt viszont eltaposta, így sikerült kikerülni, hogy a Naruto-Kun fórumán a Fanfiction témában ismét Chuckal kapcsolatos dolgok következzenek. Tehát...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 jan 09, 18:24:15 » |
|
...folytathattuk a sztorit. közben Flexee azon tűnődött, hogy hogyan folytassa a sztorit, amikor Rikan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 jan 09, 18:42:24 » |
|
...helyett Boginak támadt egy ötlete, amivel folytatni tudja a történetet. Shirley leverte a disznókat, de ők visszavertek neki , így a harc így folytatódott tovább, ám egyszercsak...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 jan 09, 18:46:50 » |
|
...mindenki Flexeere figyelt, hiszen épp most tolta le az 5. tubus tejszínhabot, ami nem semmi látvány, ezért minden és mindenki elkezdte őt nézni. mivel interaktív előadás volt, a 7. üveg után szétspriccelte a boldog nézők között a maradékot és...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 jan 09, 18:48:22 » |
|
...mindenki a "tejszínhabesőre" figyelt. De Shirleyt ez persze nem érdekelte, hiszen ő így is szomoró volt, így hát hazament...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 jan 09, 19:14:30 » |
|
...és mikor hazaért, akkor felment a Facebookra. Facebook a kedvenc almafája volt, ezt a nevet adta, amikor még élt ő... a gondolatra sírva fakadt, és,...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 jan 09, 19:55:54 » |
|
..bánatában péklapáttal kezdte el enni a mákos gubát, amit ő készített neki szülinapjára. Ekkor Facebook mozogni kezdett, majd megszólalt.. milyen találó név egy fának egyébként ki az az ő? oo
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #218 Dátum: 12 jan 09, 20:00:38 » |
|
...menj vissza a temetőbe! Érdekes dolgot találsz. Shirley megszeppent, de visszament a temetőben. Mikor Fifu sírjához ért, várt. Aztán hirtelen megremegett a föld, a koporsó kinyílt. Hirtelen kimászott belőle ő... - Te...te...te meg hogyhogy élsz?! Fifu elmosolyodott, és megcsókolta volt menyasszonyát... Ő=Fifu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #219 Dátum: 12 jan 10, 10:41:36 » |
|
Azonban ekkor Chuck Norris váratlanul ismét megjelent és elég pipának látszott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #220 Dátum: 12 jan 10, 18:33:10 » |
|
Hiszen a NIKE-val szerződött le. Vagyis a NIKE könyörgött Chuck-nak. Ekkor látta Chuck, hogy csak egy halott csókolgat egy csajt, ígyhát ment tovább, mert úgy hallotta New Yorkban világvége lesz. Miután Chuk elment, Fifu...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #221 Dátum: 12 jan 10, 19:29:28 » |
|
... ismét meghalt, mivel a galamb-elefántok még mindig csak 18 évig élnek, és ez nem fog változni 2985-ig, de sajnos arra még várni kell egy kicsit, egy szó mint száz ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #222 Dátum: 12 jan 10, 19:35:11 » |
|
...az annyi amennyi és úgy ahogy. Na szegény lány 2× látta meghalni Fifut és úgy sírva fakadt, hogy a könnyeiből lassan lett egy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #223 Dátum: 12 jan 10, 19:38:52 » |
|
... hatalmas óceán, és végül ő is meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #224 Dátum: 12 jan 10, 21:42:29 » |
|
...ám ekkor már Flexee nem tudott mit írni. ismét. így hát a segítségére sietett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|