Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #195 Dátum: 12 jan 08, 13:10:41 » |
|
..otthon Tom fogadta őket, aki kihasználva Rose és Rikan helyzetét, odament Flexeehez, hogy..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #196 Dátum: 12 jan 08, 14:54:38 » |
|
... újra teherbe ejtse, de a cicafül alakú bolygó felől érdekes ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #197 Dátum: 12 jan 08, 15:37:59 » |
|
...és jobb csajok jöttek és Flexeenek végre nyugta lett a ronda öreg f_sziktől, így hát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #198 Dátum: 12 jan 08, 15:48:39 » |
|
...a világ megmenekült, hála a pindúrpandúroknak.
Vége.
...
Vége?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #199 Dátum: 12 jan 08, 16:36:59 » |
|
Vége van? Akkor valaki kezdjen egy újat, mert ezt én kezdtem. Kezdjen mondjuk Rikan.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #200 Dátum: 12 jan 08, 17:07:45 » |
|
Öhm oké. Ez a történet a világ első galamb-elefántjáról szól, aki képes ...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #201 Dátum: 12 jan 08, 17:09:23 » |
|
...teleportálni, 10.000 km-es körzetben. Mellesleg Fifinek hívták, emiatt sokan csúfolták...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #202 Dátum: 12 jan 08, 19:04:26 » |
|
...ezért amint 18 éves lett, nevet váltott, mégpedig a Fifu-t választotta, és hirtelen mindenki befogadta, ezután... eSTéeM ez marha jó befejezés volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #203 Dátum: 12 jan 08, 19:44:54 » |
|
... két nap múlva Fifu elhalálozott, hiszen köztudott, hogy a galamb-elefántok csak 18 évig élnek, tehát mikor ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 12 jan 08, 19:55:39 » |
|
...sor került a temetésére, egy gyönyörűszép macskahölgy (magyarul egy macska) megjelent a temetésén, és kiderült, hogy ő Fifu...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #205 Dátum: 12 jan 08, 20:21:33 » |
|
..menyasszonya volt, aki nem nagyon szerette Fifut, mivel ez kényszer-házasság lett volna. De elment a temetésre, mert..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #206 Dátum: 12 jan 08, 21:02:39 » |
|
...éppen szeretett volna bocsánatot kérni tőle, de akkor tudta meg, hogy meghalt, ezért megtisztelte a szertartást a jelenlétével. Mivel Fifu végrendeletében benne volt az is, hogy Madame Shirley (tegyük fel, hogy ez a macska neve) mondjon egy beszédet a temetésén. Shirley bele is kezdtett: "Ez az ember nagyon közel állt hozzám, ő lett volna a férjem. De sajnos én csak barátként tekintettem rá. Pont akkor szerettem volna tőle bocsánatot kérni - amiért nem lett megtartva az esküvő -, amikor megkaptam a rossz hírt." Shirley hullatta a könnyeit, mire a közönség meghatódott, és elkisérték Fifut az "utolsó útjára", mivel ez az egész világon szokás... Ez jó hosszú lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 08, 21:03:22 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #207 Dátum: 12 jan 09, 17:41:59 » |
|
...volt van és lesz. a temetés lezajlott és mindenki ment szépen haza, amikor is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #208 Dátum: 12 jan 09, 18:01:46 » |
|
..szárnyas disznók támadták meg őket, akik maguknak akarják tudni a világ összes..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #209 Dátum: 12 jan 09, 18:11:47 » |
|
... Fifu nevű teremtményét, és ezért még ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|