Hungárise? Nein?
Ennyi erővel szerintem egyszerűbb lett volna belinkelni a wikia idevonatkozó oldalát.
Youton: Nem tudom, hogy miért fordítják általánosan láva elemnek, csak azért mert Roshi láva használó volt (Yougan no Roshi)
Meg abbann is kételkedem, hogy ténylegesen tűz+föld keveréke e.
Mei is mondja sasukénak, hogy mivel 3 elemet tud használni, ezért 2 vérvonal képessége van.
Az ő esetében tűz, víz és föld ami miatt youtont és a forrás elemet tudja használni.
Kurotsuchi is ugyanezekkel az alap elemekkel rendelkezik, de csak 1 vérvonal képessége van, valamint eddig földet és vizet már használt, de tűzetem.
Eddig mindenkinél máshogy nézett ki a youton.
Szerintem ez is hasonló lehet a mágnesesség elemhez ami mindenkinél más volt.
(és pl nem lett a 3. és 4. Kazekage esetén vaselem és aranyelem.
)
A youtont én inkább olvasztás elemnek nevezném.
Visszatérve Mei, 3 elem 2 vérvonal képességet eredményez dologra.
Szerintem a vérvonal elemek esetében nem magát az elemet öröklik, hanem a keverő képességet, vagyis mondhatnám úgy is, hogy a vérvonal képesség amit örökölnek az az elemek keverésének a képessége.
Vagy ha nem is éppen a keverés, hanem egy magasabb szintű elemi manipulációs képesség, amibe persze beletartozhat két elemnek az összekutyulása.
Lásd pl Haku kicsinek hidrokinézissel szórakozott.
Mágenes elem esetén mit szóltok a Föld+Szél kombinációhoz?
Ezt 2 okból feltételezem.
1 a 4. Kazekagének két 3 gyereke közül 2 szél elemű affinitássalrendelkezik (Tudom Gara és Temari örökölhette Karurátol is a szél elemet)
2 a magnetit ami egy természetes mágnes vasból és oxigénből épül fel. Vas->Föld Oxigén->Szél
am kinek van ötlete hogy a futon-ból és a doton-ból mi lesz?
Szerintem
ez lesz belőle.
----