miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2160 Dátum: 11 júl 21, 19:18:36 » |
|
Elvileg nem lehet, mert a jinchuurikikben nincsenek chakravevő rudak. Viszont, elvileg Pein 6 útját tudná irányítani, ha meglennének a testek. De nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #2161 Dátum: 11 júl 21, 22:11:09 » |
|
A chakra rudak nem azért voltak hogy a távolból is tudja irányítani őket?Közvetlen közelről simán tudná őket irányítani, persze akkor ő maga valószínű hogy útban lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2162 Dátum: 11 júl 22, 09:23:27 » |
|
Nem tudom, hogy ez vérvonalhoz tartozik-e még, de ide írom, a csakra rudak, sztem arra voltak jók, hogy vhogy mozogjanak a hullák. Viszont a jinkjuurikiknek saját tudatuk van. Ráadásul ha csakrarúd kell a közös látótérhez, akkor miért volt tele az egész testük vele? És madara miért nem tett az edo zombikba is? Sztem azoknak nincs kösze a látáshoz. Az az osztott rinnengan tulajdonsága lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2163 Dátum: 11 júl 22, 15:06:44 » |
|
nagato csak a testek irányitásával erős semmi más miatt szerintem. de ha belegondolok madara elszivhatná mind a 6 testet egy másik dimezióba és nincs mivel harcolnia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2164 Dátum: 11 júl 22, 15:33:44 » |
|
A nagato peinnek is jó ereje van, ha emlékszek a visszaemlékezésekre. Meg amúgy lehet, hogy egyedül ural minden képességet, csak a peinekkel szétosztja, hogy ne neki keljen harcolni. Mert amúgy hogy jutott volna eszébe, hogy ha csakrarudakat döf hullákba, új képességei lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2165 Dátum: 11 júl 22, 15:50:47 » |
|
Szerintem azért osztja szét az erejét, mert még ártalmarabb az egészségére, ha saját maga használja. Vaaaagy, mert viccesen nézne ki, ha csontbőr Nagato kiállna a csatatérre, hogy "ide lőjetek!". Plusz így 1v1 harcban így alapból túlerőben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2166 Dátum: 11 júl 30, 18:46:00 » |
|
Ez már tényleg mehet a Pein jutsujai témába.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2167 Dátum: 11 aug 11, 18:39:02 » |
|
A vashomokos kazekage, és gaara apjának a mágnes elleme az vérvonal képesség?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2168 Dátum: 11 aug 11, 18:43:24 » |
|
ja, a jiton elem, amit toroi( felhő ninja ) is tudott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2169 Dátum: 11 aug 11, 19:08:48 » |
|
Bár lehet h hülyeség...De nagy lenne h ha felébredne Naruto "allítólagos" véröröksége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2170 Dátum: 11 aug 11, 19:17:25 » |
|
mi naruto "allítólagos" vérvonala?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2171 Dátum: 11 aug 11, 19:29:07 » |
|
Olvastam h állítólag lesz valamilyen véröröksége .Bár lehet h ez a forrás nem hiteles és pár fan írta. Mer h úgy gondoltam mondjuk most h Nagato elégé bedurvult nem lenne rósz valami hasolló(pl: az anya különleges lánc szerű képessége) Mer én még mindig nem tartom elégnek a jelenlegi erejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2172 Dátum: 11 aug 11, 19:40:32 » |
|
Egy álitólagos interjuba volt én is olvastam azt de az már rég megdőlt mert olyanok voltak benne hogy 3 uj akatsuki tag az egyik a hokage rokona meg ilyenek szal az hülyeség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2173 Dátum: 11 aug 11, 19:59:34 » |
|
pedig elég izgi lenne Miért lehet, hogy Yagura( a volt mizukage és a sanbi jinchurikije) titokban akatsuki tag volt, mert Toib is az volt, de csak hátulról irányította a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2174 Dátum: 11 aug 11, 20:04:17 » |
|
Kár pedig nem lett volna rossza. Meg lenne 1 kérdésem Gaaraval kapcsolatban,miszerint a homok folyton védi öt amit az anyától örökölt. Ezek szerint az is Kekkei genkai?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|