pitta13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 11 máj 15, 17:05:00 » |
|
Azért gyűrődött össze, és nem ázott el vagy vált porrá, mert Kakashi fő eleme a villám. A másik kettő másod és harmadlagos. Meg nem is ez a fontos, hanem hogy ezt akarta megmutatni, mert gondolj már bele, hogy ha nem tudná eldönteni hogy, melyik elemi chakrát használja akkor mi lenne pl. egy harcban amikor raikirit akarna létrehozni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 11 máj 15, 17:10:02 » |
|
Ez nem bizonyít semmit. Mindenkinek egy elemhez van alapból affinitása (pontosabban egy elemhez mindenkinek van érzéke), a papír ezt mutatja meg. (A papírnak egyébként az a tulajdonsága, hogy "sima" chakrát vezetsz bele, ami automatikusan tartalmazza a fő elemedet. Gondolom ha elemi chakrát vezetsz bele, akkor az elem típusának megfelelően reagál a papír is.) Ezeken kívül megtanulható még egy-két (esetleg több) is - ez attól függ, hogy még mihez ért az illető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 11 jún 06, 17:30:42 » |
|
Az átokpecsét egy Kekkei Genkai? Mert Juugonak alapból megvolt, tehát lehet, hogy ez az ő vérvonala. Ha ez igaz, akkor marcsi képes lehetett volna más vérvonalakat is ilymódon tenyészteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 11 jún 06, 17:49:01 » |
|
Ha egy szóval kéne meghatároznom akkor ilyen "vérvonalgenetika".
. lényegében Zetsu is ilyen, csak ő a "professional edition" kategóriába tartozik. xD Mondjuk ugyanígy idetartozhat még a szemek átültetése is, vagy Yamato "vérvonal képessége"...stb
Más értelmezésben meg lehet akár orvosi ninjutsunak is nevezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 11 jún 24, 06:50:45 » |
|
... HOGY A HALÁLBA LEHET VALAKI ENNYIRE SETÉT??? ...
Jó kérdés. Ha megmondod, miért kiabálsz, akkor válaszolok.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 11 jún 24, 07:46:04 » |
|
Error reason: Idiot.bigger.sister.monthly.kill.brain.
Mellesleg javítva van. Remélem már jó... (Hibaüzenet csak angol nyelv)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 11 jún 24, 11:44:34 » |
|
Remek lett. És hogy válaszoljak: Valószínűleg fogalomzavarban szenved az illető, vagy egy Naruto neveldéből való a kép. (Amúgy ez egy magyar nyelvű fórum.)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 11 jún 24, 17:01:17 » |
|
Lehet... Vannak ilyen elég idiótaságok... a NEVELDÉK... Bocs az angolért
Chakra jól látom h van egy új One Piece tetkód?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 17:02:02 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 11 jún 25, 19:05:48 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 19:12:30 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 11 jún 25, 20:26:32 » |
|
eragon007 kössz az infór, de ....ezek az mlapos oldalak nagyon gyerekesek. Nincs semmi érdekesség rajta, még sasuke mangekyouja sincs itt... Shiro nagyon köszönöm a választ....itt még nem olvastam mangát, és onnan olvastam ahonnan az anime véget ért, ezért nem láttam Arigatou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 11 jún 25, 20:59:47 » |
|
Persze megértem. Csak az az igazság, hogy a sok 11-13 éves gyerek gyártja az oldalakat, mit sem tudván a shippuuden valódi szépségeriől Láttam már olyan oldalakat, hogy legszivesebben elbeszélgetnék az adminnal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 11 jún 25, 21:32:23 » |
|
Nem tudom, feltette-e valaki a kérdést, de engem nagyon érdekel. Mitől dől el az, hogy egy használónak milyen formájú lesz a mangekyou?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 11 jún 25, 22:59:20 » |
|
hááát. amennyire a sharingan előhozása az érzelmekre épül, én azt mondanám, hogy hogy a használó "lelkét" formázza le. Nemtudom hogy hogyan vagytok ezzel de szerintem Itachit és Kakashit is jól jellemeznek azok a sharingan formák
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
|