tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 09 márc 26, 19:20:16 » |
|
Én már csak arra vagyok kíváncsi amikor Madara valahogy felfedi azt hogy irányította a sharingannal a kyuubit. Engem most kb ez izgat:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 09 márc 26, 20:48:58 » |
|
Egy nagyon erős genjutsuról lehet szó, amivel még egy Bijuu is felett is képes átvenni az irányítást és csak a Mangekyou Sharingan képes rá. Esetleg egy teljesen más jellegű módszer. Hiszen azt sem tudjuk, hogy Hashirama hogyan volt képes a Bijuukat irányítani. Mert Yamato "csak" elnyomni képes a Kyuubi chakráját (ennyit láttunk tőle). Mondjuk ő azért a Bijuu-irányító képességével és a Mokutonnal nem ér fel a Shodaiméhez. Bár tény, hogy ő is veszedelmes ellenfél. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 09 márc 27, 22:22:59 » |
|
Suigetsu technikája vérvonal???? Mármint mindig iszik.... meg lazán átmegy a keritésen és szétföcsen a karja (mert víz alakban megy át rajta) aztán ott a izom cucc is amikor gizdából átmegy muszkliba (Gousuiwan no Jutsu ez tuti víz elemű jutsu) no meg néha pocsoja mikor nincs magánál Vagy ezt Oro csinálta vele??
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 09 márc 27, 23:44:48 » |
|
Jó kérdés. Szerintem saját képesség, olyasmi mint a Shodaime Mokuton-ja.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 09 márc 28, 18:08:56 » |
|
A Mokuton vitáját nem zártuk le szal ne jelentsd ki ezt így. És szerintem csak Oro módosította a Génjeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 09 márc 28, 21:04:04 » |
|
Szerintem Orochimaru tette ezt Suigetsuval, hiszen, amikor Sasuke elment érte, akkor is egy tartályban volt, tehát valószínű hogy kisérleteztek rajta.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 09 márc 28, 22:46:17 » |
|
Nnna, utánanéztem: "Suigetsu rendelkezik klánjának egyedülálló képességével". Orochimaru csak később, fivére halála után fogta el.
Tehát tényleges Kekkei genkai az adottsága, neve viszont még nincs megadva.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 09 márc 29, 20:32:02 » |
|
Ez egy erős kekei genkai. De biztos ennek is van gyenge pontja. Mondjuk a föld vagy Villám ninjutsuk.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 09 márc 29, 22:07:20 » |
|
Suigetsu gyenge a villám elemmel szemben, még mondja vagyis gondolja is a manga 412/2. oldalán.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 09 ápr 01, 20:13:56 » |
|
Igen a víz vezeti az áramot De a föld meg megköti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 09 ápr 12, 10:32:41 » |
|
Suigetsu képessége tök jó szerintem ^^ De nekem legjobban Ino shinteshinje tetszik, ha olyanom lenne de jó lenne Meg persze a Sharingan is nagyon hasznos tudna lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 09 ápr 13, 23:12:44 » |
|
Aham... csak annyi a prücök, hogy Ino és a családja jutsujai nem vérvonal képességek, hanem "csak" klánkutsuk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 09 ápr 14, 11:43:14 » |
|
Van egy ekméletem a Sharingant illetően...... Ugye nem minden Uchihának volt és akiknek előjött azoknak is vészhelyzetben aktiválódott elösször. Szerintem a Sharingan génje férfiágon öröklődik. Tehát ha Két Sharingant birtoklónak gyermeke születik akkor akár fiu a gyermek akár lány az esélye a Sharinganra 50%. Alány nem adja tovább a fiu igen. Ha külsőssel házasodik akkor a gyermek esélye már csak 25%. Ha lány nem adhatja tovább ha fiu igen. A gén aktiválódásához extrém körülmények kellenek. Ez általában életveszély esetén történik. Ekkor az agy ösztönös része nagyobb befolyással bír a döntéseket illetően. Ez ösztönös szinten aktiválhatja a gént. Az legjobb barát megölése szintén traumát okozés érzelmi reakciókat ami esetleg a gén mutációját okozhatja és ez a nem helyes működés okozhat látáskárosodást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 09 ápr 14, 18:24:40 » |
|
A trauma mutációt okoz???
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 09 ápr 14, 18:29:11 » |
|
Az érzelmek kémiai úton működnek.Ez a kémiai változás indítja be a a Gén átalakulását túlműködését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|