Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #990 Dátum: 08 aug 14, 16:43:49 » |
|
Igazad van, elnézést kérek.^^ A Minato-s részt hagyjátok figyelmen kívül az előző hsz-emből. Akkor csak a Statetsu és a Shodai fa elemű technikái maradtak terítéken, amik a Statetsu topicjában (is) szóba kerültek. Szerintem nem Kekkei Genkai egyik sem. Hogy miért, azt leírtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 16:47:11 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #991 Dátum: 08 aug 14, 16:47:47 » |
|
Hát sztem a Chidori vagy a Rasengan mert Sasuke és Naruto megtanulta. Ha h******get írok akkor sztem én értem a kérdést. Légyszi magyarázd el.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #992 Dátum: 08 aug 14, 17:18:14 » |
|
Igazad van, elnézést kérek.^^ A Minato-s részt hagyjátok figyelmen kívül az előző hsz-emből. Akkor csak a Statetsu és a Shodai fa elemű technikái maradtak terítéken, amik a Statetsu topicjában (is) szóba kerültek. Szerintem nem Kekkei Genkai egyik sem. Hogy miért, azt leírtam.
A fa elemű technikák igen, említik is valamielyik részeben/fejezetben.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #993 Dátum: 08 aug 14, 21:07:49 » |
|
Ez annyira fáj... ennyire nem figyelni... amúgy is nyűgös vagyok ma... volt vagy 35 fok... irodában ráolvadtam a székre... Tomimaru, ha azt mondod, hogy a fa elem nem vérvonal képi, akkor tévedsz. Miért? Minek részletezzem? Lusták vagytok visszaolvasni, lusta vagyok magyarázni. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 21:08:43 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #994 Dátum: 08 aug 14, 21:38:52 » |
|
A Kekkei Genkai ha jól tudom a Doujutsuk kivételével két elem egyzseri használata, mikor létrehozunk egy új elemet.
Hyoton = Szél + Víz Mokuton = Föld + Víz Satetsu = Szél + Föld Deidara képessége = Tűz + Föld Shikotsou Myaku = Víz + Föld vagy Villám
Tehát én körülbelül így gondolom a KG-kat.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #995 Dátum: 08 aug 14, 22:25:47 » |
|
Nem egészen. két elemi csakra által létrehozott új elemi chakra használata, valamint a genetikailag örökölt képességek (amibe beletartozik az előbbi is)
Satesu hz hogyan jön szél és föld, mert a kettőből nem igazán lesz vaskeverék.
deidara csak simán föld elemet használt, az hogy robbantgatott, az a felhasznált "ásványoknak" volt köszönhető. pl szén foszfor kén stb (mittom én miből gyurmázza össze) mind föld elemhez tartoznak. Deidaránál legfeljebb a kezén lévő szájak lehetnének vérvonal képességek, de szerintem inkább klánon belüli (vagy saját) öncsonkítás eredménye a jutsuk hatékonyabb kiviteleésének érdekében.
Shikotsou Myaku az mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #996 Dátum: 08 aug 14, 22:45:22 » |
|
Az a Kaguya klán KG-ja. Tudod a csontos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #997 Dátum: 08 aug 14, 22:53:00 » |
|
hát na az az a vérvonal képesség ami szerintem biztos nem köthető az elemekhez xD am ez a kedvencem is de ez off xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #998 Dátum: 08 aug 15, 09:15:18 » |
|
nem arról volt szó hogy a vashomok nem kekkeigenkai?
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #999 Dátum: 08 aug 16, 15:31:53 » |
|
nem azt már rég elhagytuk
szerintem a KG-k két csoportra osztatóak 1.: két elemi chakrábol hozzák létre amit csak egy adott klán vagy egy adott szeméj tud csak létrehozni(pl.: a Senju klánból az 1 Hokage mert Tsunade se tudja használni és ő is Senju leszármazott) mint pl.: 1st Hokage/Yamato , Haku KG-ja 2.: egy adott klánon belül öröklődő képesség (de ez szerintem egyértelmű) amihez nem szükséges semmiféle elemi chakra keverése mint pl.: Kimimaro KG-ja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 16, 15:32:40 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 08 aug 16, 17:04:29 » |
|
Hát igen erre én is gondoltam, hogy ez így lehet csak az a baj, hogy a Kekkei genkai eleve vérrel öröklődő képességet jelent, de miféle vérvonal képesség az ami nem öröklődik tovább, ez az amit eddig nem tudtam megérteni, de lehet, hogy Shodaime képessége azért nem öröklődött tovább, mert nem született utána senki akinek egyszerre föld és víz természetű chakrája van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 08 aug 16, 17:14:18 » |
|
Vagy már gyenge volt a vérvonal. Nem Minden Uchiha rendelkezett Sharinganal mert az a vérvonal is gyengülőben van.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 08 aug 16, 18:12:49 » |
|
Nem is az a Kekkei Genkai, hogy vérrel öröklődik, hanem inkább az, hogy a genetikai láncában (DNS) van kódolva gy bizonyos képesség. Vagyis nem tanulja, hanem csak megtanulja használni (ezt jól megaszondtam ^^).
Szerintem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 08 aug 16, 18:25:22 » |
|
A gyengülő vér alatt én is a genetikai struktúrát értettem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 08 aug 16, 18:34:32 » |
|
Igen a Narutoban sokszor említették h Itachi már tudta használni a sharingant, meg ilyenek. Tehát szerintem minden Uchihába meg van a sharingan de nem mindegyik tudja használni.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
|