kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #855 Dátum: 08 jún 04, 19:28:52 » |
|
vallszeg az az örök MS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #856 Dátum: 08 jún 04, 19:38:47 » |
|
Én annak gondolom: eternal=örök, vagyis az EMS az az örök MS (azaz nem vakul meg a használatától, nem használódik el, gondolom)
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #857 Dátum: 08 jún 04, 20:22:05 » |
|
De az örök MS nem azt jelenti (azonkívül hogy nem vakul) hogy mindíg abban az állapotban van a szeme?
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #858 Dátum: 08 jún 04, 20:38:34 » |
|
Dehogy... Ilyenről szó se volt se a mangában se az anime-ben, mondjuk az nem számít sokat:D Valakinek a képénél láttam kiszínezve sasuke ms-ét...Biztos hogy így fog kinézni?Mármint színileg:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #859 Dátum: 08 jún 04, 21:41:22 » |
|
végül is egy pink sharingan jobban nézne ki mint egy türkiz de most milyen színű lenne ...piros enyit erről inkább hanyagoljuk szászke új tápját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #860 Dátum: 08 jún 04, 22:57:36 » |
|
... Valakinek a képénél láttam kiszínezve sasuke ms-ét...Biztos hogy így fog kinézni?Mármint színileg:D
Mivel a manga fekete-fehér és az anime még évek múlva fog elérni odáig, így esetleg csak Kishimoto-senpai egy-egy manga-bevezető-rajzából tudhatjuk meg milyen színű is. Vagy ha esetleg valamelyik szereplő elmondja a mangában. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #862 Dátum: 08 jún 05, 20:44:03 » |
|
A MAnga 402 kötetébe vagy mi, az Sasukenak Milyen sharinganja van? olyan mint eggy csillag az MS lenne ? Mer Szerintem nem...
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #863 Dátum: 08 jún 05, 21:05:27 » |
|
Pedig tuti hogy MS a "sima" sharingan mindegyik ugyan ugy néz ki 1-2-3 pont és kész ez a csillagos biztos h MS amúgy meg olvass vissza erről beszélünk már elég régen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 06, 11:53:37 írta atka94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #864 Dátum: 08 jún 06, 20:02:29 » |
|
De.. h... Mindeggyik MS Más ést más tud pl Itachi MS-e az áldozatot a tsuyikmuo vagy milyen világba viszi és Itachi irányit. Kakashi meg leszakitotta Deidera kezét... MEg mivan ha a sima és a MS Sharinganon kivűl van másik ?
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #865 Dátum: 08 jún 06, 20:06:31 » |
|
hát ez ebben a for,ában még soha nemkerült szóba (éppen máshogy semm ) tehát nemhinném arról már bitos tudnánk de lehet hogy igazad van konzultálj kishimoto bácsival ő majd megmondja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #866 Dátum: 08 jún 06, 20:24:01 » |
|
pfu ti miket össze nem tudtok hordani :s omfg ez a nemsemmi 1. aki itt kiszinezte Szöszke sharinganjat mintha nem is nézne animét forditva szinezte felcserélte a fekete - pirost ahol feketére szinezted ott piros ahol pirosra festetted ott fekete de mind1... 2. Sasuke szeme pont azért ilyen amiért Madaraé olyan igy néz ki amikor 2 MS egybe megy ennyi az egész (Szerintem amielött itachi megpockolte volna Szöszkét h átadja neki az erejét Szászkénak kiujjult a MS-e mint amikor naruto ellen kijött a 3. pöty a sharinganjára- igy tudnam ezt elmagyarázni...) azért 6 águ de erre nemértem mér nehéz rájönni:P Amugy nekem jobban tetszik Szöszke szeme mint Madaraé az nagyon csunya sztem ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #867 Dátum: 08 jún 06, 21:47:26 » |
|
1.szentem tök mind1 hogy hogyan szinezem ki mert akár mien lehet 2.az elmáleted szerint kiujult szöszke MS-e , ...és hogyan ha egy csepp chakrája nem maradt az nagyon sok chakrát fogyaszt és szászkének még annyi chakrája se volt hogy az alap sharingant alőhívja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #868 Dátum: 08 jún 06, 22:00:08 » |
|
Miért, szrinted akkor mennyi chakrája volt mikor megcirógatta Tobit az amaterasuval?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 06, 22:01:13 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #869 Dátum: 08 jún 06, 22:17:15 » |
|
Azt se tudjuk, hogy mennyi idő telik el két jelenet között, lehet, hogy napok, lehet, hogy hetek. Amúgy beismerem a tévedésemet, Szaszke mégsem kapta meg Ita szemeit. Így viszont végképp nem értem, hogy mi ez a "csillagszem".
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
|