Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Dátum: 11 júl 16, 11:09:10 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 20:08:39 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 júl 16, 11:10:38 » |
|
Próbáltam beszerezni de a szememben egyenlő lett a lehetetlennel . Pedig kipróbálnám, ha valakinek sikerül megszerezni akkor írjon egy Pü-t .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 júl 16, 11:25:09 » |
|
nem nehéz megszerezni. steam>megveszed éss már meg is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 júl 16, 11:37:18 » |
|
Azért gondoltam, hogy meg lehet venni de nem akarom . Én letöltöttem már egyet, feltelepítettem stb. de nem indult el.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 júl 16, 12:08:22 » |
|
Fú, nem fogok unatkozni a rokonoknál . Feltéve ha elindul egyáltalán . De azért kösz a linket ^^. Amúgy itt is vannak rendesen szörnyek meg ilyesmik? (lusta vagyok utána leskelődni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 júl 16, 12:11:08 » |
|
Igen vannak. Eddig a vidikben csontvázat és slime-okat láttam. Épp a karim kinézetét csinálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 júl 16, 12:12:59 » |
|
Azért nem mondanám 2. minecraftnak, hiszen ez egy kalandjáték inkább, mint sandbox építgetős. és igen, tele van szörnyekkel, meg bossokkal(najó ebből csak 3 van) dungeonokkal stb 1.05-ös update-ba raktak buffokat, meg egy halom új cuccot. érdemes utánna nézni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 12:14:40 írta csonthee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 júl 16, 12:20:08 » |
|
Jajj hát ez tényleg működik . Na, egyre jobb napjaim vannak . Én is a karakterrel bíbelődök most, aztán majd kiderül mi lesz utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 júl 16, 12:23:19 » |
|
Csonthee: akkor átírom a Minecraft 2D-s változatára De jó lenne, ha még ma betöltene a map ^^" Betöltött, és láttam még rajtam kívűl 1 embert bent. Nem tudom élő-e, vagy csak a gép. De nyuszit is láttam, csak széttépte ez a slime :'( kilépek ebből a chromeból, hogy szaggatásmentesen menjen a játék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 12:30:05 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 júl 16, 12:33:09 » |
|
igen vannak benne npc-k, összesen 8 ha jól emlékszek. Ha akarna valaki multizni akkor gamerangeren keresztül is lehet, nemrég vette fel a listájára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 júl 16, 12:35:37 » |
|
Nekem betölt a map, aztán hibát észlel és leáll (lol, előtte akadás nélkül megy). Valaki nem tudja mitől lehet ez? Feltettem azt is amit adott Viktor-sama, de nem történt különösebben semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 júl 16, 13:21:38 » |
|
Nem tudom mi lehet, nekem fut rendesen amikkel letöltöttem, szal nem hiszem, hogy a játéknak van baja. Pár dolgot még nem értek ebben a játékban, találtam egy barlangot, erre beesteledett, megöltek a zombik, és féltem hogy elveszik az összes cuccom, de nem visszaspawnolhattam a cuccaimmal és ez nagyon tetszik nekem a játékban. Mondjuk a spawnhelyemen is megöltek 5x de nembaj olyan a zombik hangja, mint ha sósavat ittak volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 júl 16, 14:31:22 » |
|
Sziasztok!Nekem nagyon tetszik a játék már találtam 1 csomó cuccot de azt nemvágom hogy miért báradzanak azok a zselé szörnyek?o.O Láttam 4 kék zselét 1 helyen ere elkezdtek egymáson ugrálni mert beszorultak Amúgy hogyan kell enni meg hogyan kell jobb kardot készíteni?o.O Valaki segítsen pls
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|