Gemini
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 11 júl 08, 15:30:49 » |
|
Itt lehet beszélni minden elemi mágiáról, Juvia vízmágiájáról, Jura Földmágiájáig szóval mindenről, ami elem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 júl 09, 16:01:37 » |
|
Moderátor: Kivéve a sárkányölő mágiákat a jég alkotó mágiát.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 júl 09, 20:33:03 » |
|
A legjobb szerintem Aria szél mágiája, vagy Erigoré nekem nagyon bejön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 júl 09, 23:16:17 » |
|
És miért tetszenek neked annyira?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 júl 10, 08:11:52 » |
|
Végre egy topic ahol ki lehet beszélni Luxus mágiáját. És neki van a legerősebb elemi támadása is a Mennydörgés Csarnoka kombinálva egy kis élő kapcsolat mágiával. Azért egy Abbys Breaket is már megnéznék, hogy milyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Gemini
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 júl 10, 09:01:47 » |
|
Ugye milyen hasznos ez a téma Nekem Juvia vízmágiája a kedvenc, mert nagyon jól néz ki az összes támadás( meg Juvia is ) és elég hatásosak is, főleg, hogy Juvia teste vízből van, így nem tudják fizikailag megsebezni( bár mostanában volt már rá példa: Meredy vs Juvia, ahol Meredy egyik kardjának sikerült, valamint Juvia megsebezte a saját lábát))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 10, 09:06:04 írta Gemini »
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 júl 10, 13:06:37 » |
|
És miért tetszenek neked annyira?
Azért mert, a leghasznosabbnak vélem, mert sok helyen lehet használni, és a legtöbb elem ellen jó védekező fegyver is. (Föld,Víz) és most, hogy meleg van eljönne egy kis extra szél OFF: meg mert a Narutoban is a kedvencem a fuuton
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 júl 29, 15:06:23 » |
|
Juviárol mindig a one piece jut eszembe. Megette a logia mizu mizu no mi-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 júl 29, 15:23:53 » |
|
Erigor szél mágiája nekem azért tetszik mert tud repülni. Bár talán-talán belefér az elemi mágiába, Blunette vagy kinek a gravitácio mágiája. Egész jo lenne ha kedvem szerint tudnám változtatni a gravitáciot. És még repülni is tudnék vele. Kiváncsi vagyok hogy mi történne egy emberel ha a gravitáciot ezerszeresére növelném a közelébe. Muhahaha Vagy ha megforditanám a gravitáciot (szoval az ég felé esne) és ha már elég magason van, akkor megszüntetem a mágiát, és akkor több km magasrol esne az aszfaltra. :D:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 jan 20, 21:20:41 » |
|
Szerintem a legjobb elemi mágia az Luxusé,de engem az is foglaltoztat hogy vajon elemi mágia-e Gildartz "pusztitása".Mert az szerintem valami elemi fuzio(pl.:föld+tűz)LEgalábis zet bírom elképzelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 jan 20, 21:22:47 » |
|
Szerintem nem kell kombinálni nem naruto ez. Az csak egy "sima" pusztító mágia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azetz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 jan 30, 23:43:29 » |
|
Nem hiszem, hogy Gildartsnak elemi mágiája lenne, bár tényleg hatásos. Nekem mindegyik tetszik a maga módján (főként a tűz és a víz), mindegyikben van előny és hátrány természetesen... A két elem, amit kiemeltem gyerekkorom óta a két legkedvesebb nekem, imádok a tűzzel játszani , ugyanakkor ha vízbe kerülök, nem igazán lehet kirángatni onnan egyhamar
|
|
|
Naplózva
|
"Egy nap én leszek a hokage és akkor mindenki felnéz majd rám..."
"Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!"
Jessy
|
|
|
|