Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Dátum: 11 jún 29, 09:14:34 » |
|
Luffy másik testvérének témája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 11 júl 02, 14:24:34 » |
|
Vicces naruto hangját hallani a op-ben:D, de teljesen illik Sabo-hoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2 Dátum: 11 júl 02, 18:36:07 » |
|
Tényleg egész furcsa volt Naruto hangját hallani. Egyébként nagyon sajnálom szegényt, és én viszont egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy meghalt. Bár, az is igaz, hogy ha már ennyi év után nem került elő...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 03, 22:32:59 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3 Dátum: 11 júl 02, 21:36:45 » |
|
Én azt mondom, hogy nem halt meg Sabo. Azért mondom amikor Dragon visszament a hajójához az egyik embere mondja, hogy nagyon súlyosak a sérülései (nem dragon) Vagyis bízok benne, hogy tényleg Dragon Sabot tartotta és sikerült megmentenie az életét, nagy fordulat lenne ha Luffy találkozna Saboval. Csak nekem volt furcsa, hogy Sabo nem mondta a databayot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 11 júl 03, 13:09:09 » |
|
Nos, igen, én is ezen a véleményen vagyok. A datebayo-t én is hiányoltam valamennyire.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 03, 22:33:58 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 11 júl 04, 23:31:35 » |
|
Érdekes szálat vetettél fel. Sabo-t Dragon kimenti..hmm. Végül is arcról is ismeri még a városból. Meglátjuk. Jó volna újra látni a későbbi részekben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 04, 23:32:12 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #6 Dátum: 11 júl 27, 18:21:24 » |
|
Vicces naruto hangját hallani a op-ben:D, de teljesen illik Sabo-hoz
Én is ugyanígy voltam vele, de sztem is illik hozzá. Remélem még később látni fogom őt a sorozatban és remélem, hogy Dragon tényleg magával vitte.+ a testvéri szeretete, ahogy Luffyval bánt, az nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Horyx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 11 júl 27, 19:12:24 » |
|
Nem én vagyok az első aki bizonyítja felvetését de Sabo 90% hogy él! Dragon azt mondta amikor Ivankov megkérdőjelezte hogy hol volt, hogy megnézte az égi sárkányt! Egy Dragon kaliberű ember nem nézi tétlenül ahogy megölnek egy kisfiút főleg ha az a fiú a saját fiának fogadott testvére! Dragont egyszerűen nem ilyennek ismerjük!
|
|
|
Naplózva
|
Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
|
« Válasz #8 Dátum: 11 júl 28, 06:58:04 » |
|
nem tudhatta hogy Sabo Luffy fogadott testvére, ugyanakkor az is érdekes feltevés lehet, hogy miért nem segített Ace-n, ha még él?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 07:38:45 írta Senais »
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 11 júl 29, 18:42:58 » |
|
Az előző kijelentéseddel válaszolnék Dragon nem tudhatta, hogy ace luffy fogadott testvére, és nem gondolta, hogy még eljött a pillanat, hogy a lázadó hadsereg nyílt harcot vállaljon a tengerészekkel. Az viszont nagyot ütne, ha esetleg baltigon saboval összefutnának a szalmakalaposok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10 Dátum: 11 júl 29, 21:05:32 » |
|
Az tényleg jó lenne, ha összefutnának Baltigo-n Amúgy tuti, hogy vele van és jó lázadó "alapanyag" Sabo, mert ugyanúgy utálja a nemeseket és ugyanúgy kitért abból a sznob környezetből, mint Dragon
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #11 Dátum: 11 szep 19, 12:43:56 » |
|
Sabo él és ez teljesen egyértelmű. Nyilván nem azért fordított rá Oda figyelmet hogy aztán pár rész után megölje. Dragon magával vitte Sabot és van egy olyan érzésem hogy Sabo mostanra nagyon de nagyon erős lett
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12 Dátum: 11 okt 14, 17:20:07 » |
|
Ez puszta feltételezés. Ne kezeld tényként és másokat ne próbálj meggyőzni arról, hogy így van mikor nincs. Tudod bizonyítani? Nem. Szóval Sabo halott. Kuina pedig szintén az. Amúgy szerintem is igazad leszXD.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #13 Dátum: 11 nov 04, 22:19:31 » |
|
Nem fontos velem egyetérteni :-) De 100% h él. De úgyis meglátjátok majd
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 11 nov 05, 09:06:02 » |
|
"ne próbálj meggyőzni arról, hogy így van mikor nincs. Tudod bizonyítani? Nem. Szóval Sabo halott"Ne próbálj meggyőzni arról, hogy így van mikor nincs. Tudod bizonyítani? Nem. Szóval Sabo nem biztos, hogy halott. Arra sincs bizonyíték, hogy meghalt. Az is csak feltételezés. Vagy te láttad a Hullazsákban viszik Sabo égett maradványait c. Specialt? :O Csak lerepült a kalapja. Simán lehetett attól, hogy Hoppá Dragon elrántja, és ottmarad a kalap. Ráadásul Sabo nézetei eléggé forradalmisták voltak, szóval már csak ezért is megmenthette őt Dragon. Nem emlékszem pontosan, de mintha más nem sérült volna meg az incidensben, akit még súlyos sérülésekkel elvihetett vna Dragon. Sabonak sztem csak olyan Anakin-féle halála volt. Majdnem meghalt, de megmentik valahogy. Talán elveszít 1-2 lábat vagy valami, de él És mivel a forradalmárokról alig láttunk még vmit, simán elképzelhető, hogy ott nevelkedett sabo. Lehet Robin ismeri is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|