Light Side végső boss.
Megkegyelmezni a Sith nagyúrnak, aki ténylegesen egy Sith nagyúr, aki nem a sötét oldal legerősebb vezetője, hanem aki a jó és rossz felett áll, akinek céljai és tetti túlmutatnak egy galaxison akinek filozófiája oly erős, hogy saját élete csupán eszköz a célok elérésében. Ez most megkegyelmezés, vagy megalázás? Light Side pontot kapok, vagy Dark Sidot?
Játékmechanikailag, meg Jetikódexileg ez Light Side pontot érne, viszont a filozófiám, az ellenfél iránti tisztelet alapján teljesen ellentéte ennek.
Rányomok, majd legfeljebb lenyomom még egyszer. Igán a kíváncsiság hajt, mint amikor azt hittem, hogy ez csupán egy próba és alá vetettem magam a jedi mesterek ítéletének, akik nekem köszönhetik életüket, a bolygó ahol rejtőztek, nekem túlélését, s én bíztam bennük és ők elárultak talán így utólag döntésük helyes, de azzal nem értek egyet, hogy döntéseik okát elhallgatják, hogy a kérdésre csupán tücsökfilozófiával érvelnek? Kik, hogy lelkiismeretük tiszta maradjon félnek cselekedni, félnek felelősséget vállalni, félelmüket bölcsességbe leplezik? Kik ha ítélnek nem mernek élettől megfosztani mert félnek a saját bukásuktól? Kiknek ítélete sem fájdalmat sem traumát nem okoz, mégis szörnyűbb a halálnál, csak hogy lelkiismeretük tiszta maradjon.
Ó igen nem csodálkozom, hogy a világos oldal pillérit egy apró legyintéssel ledönté a Sith nagyúr.
A Sith kezdetben egy sötét, és vagy bukott jedi egy erejét fitogtató vadállat, aztán egy mindezek fölé kerül, ki jó és rossz felett áll, ki az egészet tekintve a legjobb dolog ami az univerzummal történhet.
Csupán az lehet a világos oldal igaz szolgálja aki megjárta sötétséget, ám mindeközben soha vissza nem fordult.
Ó, egyébként fasza kis játék.