Na gondoltam dobok egy kis updatet ha már így két hete már kint van a játék
Először is: imádom ^^ A questek meglehetősen változatosak, a párbeszédrendszer + companionök hűsége a kotort követi (bár kissé leegyszerűsítve, elhagyni nem fognak, ajándékokkal lehet affectiont nyerni). 1-2 szót a 3 leggyakrabban játszott karakteremről:
Main karakter: Női Twi'lek Jedi Sage. Healer ágon fejlődök vele, és mivel az első companion akit kapsz egy tank, így meglehetősen jó a fejlődés. A legtöbb heroic 2, és néhány heroic 2+ questet is be tudok szólózni
És persze healer elég sok helyre kell, szóval ha valamelyik flashpointba szeretnék menni, ott sem lesz gond a várakozással ^^ Egyelőre 34-es a karakter, Artifice profession 400-as, Archaeology + Treasure Hunting olyan 390-395 környékén. Kb. ha van 4000 creditje miután felhúztam a profokat.
Alt 1: Human Jedi Sentinel. Egyelőre 26-os szintű, vele egyedül a slicing profiessiont húztam fel 400-ra, annak a használatával van kb. 260.000 creditem, úgy, hogy a main karakteremnek küldök azért hébe-hóba. A Jedi Sentinel kifejezetten élvezetes közelharcos karakter, a két fénykard marha jó (nekem két narancssárga vanI), a segítőm pedig (akivel a románcot is elkezdtem már
) kétoldalú fénykarddal nyomja, de mivel mindketten dps-ek vagyunk, így néha nehézkes a fejlődés. Van pár sebzéscsökkentő képessége a Sentinelnek + a dot criticalokból healeli magát, de egy aktív healing képességnek jobban örülnék.
Alt 2: Zabrak Bounty Hunter - Mercenary: Ő 23. szint környékén jár, és vele játszok az utóbbi pár napban, hogy a másik kettő kapjon kis rested bónuszt
Nagyon élvezetes, főleg a storyja üt nagyot, és jó olyan karakterrel játszani, amivel azt csinálsz, amit csak akarsz, nem a jedi kód szerint játszol. Persze a jediknél is lehetsz gonosz, de valahogy nem visz rá a lélek. A Mercenaryt is elég nehéz megölni, főképp mert brutális dps-t tol, az első companionöm pedig healer, akivel ismétcsak elkezdtem már a románcot
Ugyanúgy a slicing képességet húzom vele, egyelőre csak 60.000 credit környékén járok.
Lényegében velük játszok gyakran, van még egy Sith Inquisitorom shadow talenten, vele is hébe-hóba belépek, az egyik barátom meg ha itt van, akkor trooperrel játszik, az is ütős
A negatívumokról pár szót: Két dolog van, ami nagyon nem tetszik.
1.) A skillek ISZONYATOSAN drágák. 25-ös szinten 40.000-be kerül a mount skill megvétele, újabb 8000 maga a mount, amit nekem szerencsére nem kell megvennem, mivel kaptam mountot a collector's editionhöz. 40-es szinten 210.000 credit lesz a 100%-os mount riding megtanulása, 50-en pedig valami 350.000 a 110%-os..
2.) Az auction house. Egyelőre iszonyatosan kiforratlan.. csak kategóriákra lehet keresni, az armor pl. ott megáll, hogy light-medium-heavy, ezeken belül nem lehet helm, chest, stb-re keresni, a név alapú keresés pedig csak az után válik elérhetővé, hogy 2 opciót minimum megadtál. Túlbonyolított szutyok, remélhetőleg egy patchben majd javítják. Hozzá lehet szokni, de nem szeretnék..
Lényegében ennyi az eddigi tapasztalat, kényelmesen eljátszogatok, nem rohanok 50-re
Aki játszik, annak is ezt javaslom, élvezze a questeket, a storyját, menjen űrcsatákra, flashpointokra, stb. Ez nem az a játék, ahol rohanni kell. Az Erő legyen veletek.