Aes Sedai
|
|
« Válasz #630 Dátum: 10 júl 18, 08:42:28 » |
|
Érdekes, nekem si a Dantoonie-n voltak ilyen problémáim. Teljesen ugyanezekkel a tünetekkel. Minden más helyen jól szólt a játék amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #631 Dátum: 10 júl 18, 11:25:15 » |
|
Azt próbáltad amit MoonTiger írt? Szétnéztem neten de a legtöbb helyen azt írják üzemképes fix-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #632 Dátum: 10 júl 18, 14:35:59 » |
|
Azt a fájlt meg pont nem találtam meg. Nem tudom hol lehet.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Pein-ci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #633 Dátum: 10 júl 29, 16:39:01 » |
|
Valaki tud adni egy linket ahol lelehet tőlteni a játékot?
Ajánlanám sürgős elolvasásra a Fórumszabályzat második pontját, ha továbbra is szeretnél itt fórumozni.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 30, 07:47:21 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #634 Dátum: 10 júl 31, 20:35:08 » |
|
Aki szereti a KotOR-t annak ajánlom a Jade Empire-t. KotOR-hoz hasonló szerepjáték távol-keleti légkörrel és ugyanilyen magad alá élvezős sztorival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #635 Dátum: 10 szep 05, 11:02:10 » |
|
Egy fórumon találtam ezt a vidit: Egy modban visszaállítottak pár kivágott részt a KotORII-ben. Érdekesnek tűnik. Am több iylen mod project is van, ami ezzel foglalkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #636 Dátum: 10 szep 05, 14:24:50 » |
|
Jön a következö KOTOR ami nem éppen KOTOR . De szerintem sokkal jobb annál . A játék a Star Wars™ univerzumában játszódik, megközelítőleg 300 évvel a Star Wars™: Knights of the Old Republic™ eseményei után. Nagyon jónak igérkezik , nézzetek utána igazán jo game lessz . Itt a hivatalos oldal : http://swtor.com/ . És itt a magyar oldal http://swtor.hu/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 14:44:45 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #637 Dátum: 10 szep 05, 14:30:25 » |
|
Tudunk róla^^ De sajna MMORPG lesz, szal igazából nem sok köze van az eredeti KOTORhoz, ami kifejzetten single player game volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 05, 14:36:16 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #638 Dátum: 10 szep 05, 16:42:02 » |
|
Hmmhmmm tetszik *-* FS!-en pillantottam meg de fent van swtor.hu-n is természetesen És a végén HK-47
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #639 Dátum: 10 szep 06, 17:17:19 » |
|
Ez a vidi nagyon állat tényleg. És főleg HK47. Csak ne MMORPG lenne... ez akkora kicseszés a single player fanokkal. Nyugodtan megcsinálhatták volna úgy, hogy az online mellett van egy rendes sp játékmenet is. De am ez biztos, hogy jó game lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #640 Dátum: 10 szep 07, 19:06:20 » |
|
Én már nagyon várom, kíváncsi leszek milyen lesz így online. Szerintem nem baj hogy mmorpg, így is élvezetes lesz. (remélem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #641 Dátum: 10 szep 07, 19:29:21 » |
|
Egyet értek Minagi. Várjuk ki a végét :3 Én bízok a Bioware-ben.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #642 Dátum: 10 szep 25, 14:41:24 » |
|
Elkezdtem letölteni a Republic Commando című SW gamét. Nem igazán ismerem. Jó játék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #643 Dátum: 10 szep 25, 15:47:26 » |
|
Igen! Belső nézetes FPS... Egy klón rohamosztagos bőrébe bújsz... Jedikre, fénykardos manukra ne számíts benne... De nagyon jó game!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #644 Dátum: 10 szep 25, 15:49:19 » |
|
Jól hangzik. JA-t most fejeztem be (kb 1000 végigjátszás), és az volt benne pont a baj, hogy a lövöldözésnek nem volt túl nagy szerepe benne. Itt gondolom majd kiélhetem az ilyen hajlamokat. Szerk.: Hát, kipróbáltam, de nem tetszett. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 27, 11:59:50 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|