Slorasil
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 13 jún 09, 17:34:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #166 Dátum: 13 jún 09, 18:56:50 » |
|
Juvai arcán a tapaszok és a karján a kötés direkt majdnem testszínű?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Slorasil
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 13 jún 09, 21:58:28 » |
|
Elvileg egy picit más de nemtudtam milyenek legyenek így maradtak olyanok a tapaszok, a kötést meg elfelejtettem átszínezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #168 Dátum: 13 jún 09, 23:59:32 » |
|
Ezen a képen elvileg mind a tapasz, mint a kötés fehér: http://oi41.tinypic.com/5zmslt.jpgHmm... Asszem sikerült pont ideillő képet választanom. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Focou
Gennin
Nem elérhető
Xenotyle
|
|
« Válasz #169 Dátum: 13 júl 24, 19:30:15 » |
|
Egy se-perc alatt összedobott, béna anatómiával rendelkezõ, bénán ,,Colour balance"-zett Natsu, tõlem. Csak, hát....fotóból és nem scan-bõl van csinálva, ezért egy kicsi Ps is került bele . Kritikákat várok!
|
|
|
Naplózva
|
Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #170 Dátum: 13 júl 24, 19:32:23 » |
|
Nem rossz. A sálja egy kicsit mintha aprócska lenne. De kezdetnek jó.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #171 Dátum: 13 júl 24, 20:25:36 » |
|
Mi az, hogy "béna"...? Ez egész jó! ^^ Csak kicsit nagy a haja és a szeme, nincs álla, és a sála inkább garbóra hasonlít. ^^ Ja, és jobb szemére kancsal kicsit, de hát... amilyen maflásokat szokott kapni, nem is csoda, ha keresztben áll a szeme néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Focou
Gennin
Nem elérhető
Xenotyle
|
|
« Válasz #172 Dátum: 13 júl 25, 16:17:06 » |
|
Új rajz, Gray. Az'hittem, soha nem végzek a vonalakkal. Lusta voltam megcsinálni rendesen, egy laza vázlatnak ha elmegy . Véleményeket várok!
|
|
|
Naplózva
|
Utálom, mikor veszek egy tasak levegõt és van benne chips is...
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #173 Dátum: 13 júl 25, 16:55:04 » |
|
Laza vázlathoz képest határozottan jó. ^^ A hajszíne talán túlságosan kékesbe ment át. Távolról inkább Jellalnak nézem emiatt.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #174 Dátum: 13 júl 25, 20:28:17 » |
|
Az orra és szája vonalai kicsit halványak lettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 13 szep 01, 12:54:12 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 12:57:00 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #176 Dátum: 13 szep 06, 22:00:51 » |
|
Te jó ég... a jó rajzoktól eltekintve, nem is tudom, melyik lenne "szörnyűbb" (és poénosabb ), ha pl. egy különkiadás vagy OVA keretében a lányok változnának fiúvá, vagy a fiúk lánnyá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #177 Dátum: 13 szep 07, 02:33:39 » |
|
Legjobb lenne egyszerre mind a kettő és azt egybe boronálni. Ovaként szívesen megnézném.Bár Grayel vigyázni kéne,habár a többieknél is vannak extrák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 13 szep 07, 05:49:35 » |
|
Te jézus,most belegondolva jobban a dolgokba...hát elég meredek lenne ez a produkció. (Gray-t szerintem szerené mindenki ...Elfman ??) Én is nagyon kiváncsi lennék egy ilyen OVA-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feary teiru
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #179 Dátum: 14 jan 02, 15:53:44 » |
|
Ma rajzoltam egy natsut.Nem úgy néz ki hogy jó lett de hát ez az első rajzom nem tudom hogy ilyet lehet e feltenni de megpróbálom. azt mondja ez a link:Natsu:http://rupabence.deviantart.com/art/Natsu-Hornil-style-Pix-424332916 Gray:http://rupabence.deviantart.com/art/Gray-Hornil-style-pix-424384938 ez szerintem rossz lett. Erza:http://rupabence.deviantart.com/art/Erza-Scarlet-Hornil-style-pix-424392910
Moderátor, Chakra: Egy kicsit rövidítsd le a linket. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 03, 21:19:46 írta feary teiru »
|
Naplózva
|
|
|
|
|