Chakra
|
|
« Válasz #150 Dátum: 13 márc 10, 12:37:00 » |
|
Moderátor:
FT vicces képek, paródiák c. téma létrehozva. Az 1. hozzászólását mindenki olvassa el! A rossz témába került képeket tartalmazó hozzászólások törölve lesznek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 10, 12:48:05 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #151 Dátum: 13 márc 24, 17:45:10 » |
|
Na kerestem egy képet lucy és egyik csilagszeleméről.(A csilagszelem alsó részét fiúknak ajánlatos megnézni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #153 Dátum: 13 ápr 20, 17:43:36 » |
|
Egy kicsit több vágás nem ártott volna bele, mert így szinte végig csak az anime "folyamatos jeleneteit" tartalmazza.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kissbenedek001
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #154 Dátum: 13 ápr 30, 19:56:29 » |
|
Nos.. Ebben a csoportban én még teljesen új vagyok.. Viszont már régóta olvasom az itteni mangát,és még csak most vettem a bátorságot és regiztem az oldira. Készítettem is egy képet: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130430/Lucy_x_Natsu__sszehasonl_t_s_www.kepfeltoltes.hu_.pngVéleményeket várok
|
|
|
Naplózva
|
"Elég sok bátor ember van, aki képes szembeszállni bárkivel. De nagyon kevesen annyira bátrak, hogy visszategyék a kirántott kardjuk a hüvelyébe." (Gildartz-Fairy Tail)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #155 Dátum: 13 máj 01, 18:54:47 » |
|
Natsu szájának a belseje kimaradt. És a vonalak mentén fehér körvonalak maradtak. Illetve javasolt némi tónusozást és árnyékolást is alkalmazni, sokkal pofásabb lesz tőle a kép. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #156 Dátum: 13 máj 01, 19:06:50 » |
|
Plusz Natsu (és Lucynál is de Natsunál jobban látszik) a szemének a "fehér része" testszínű. Egyébként nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Slorasil
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 13 máj 02, 17:14:21 » |
|
Nos a 328. fejezet befejező oldala megihletett. Pozitív,negatív kritikákat elfogadok http://i.imgur.com/cuvfFHm.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kissbenedek001
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 13 máj 02, 17:43:34 » |
|
Chakra: Számítógéppel csináltam a színezést.(Gimp 2.8)
|
|
|
Naplózva
|
"Elég sok bátor ember van, aki képes szembeszállni bárkivel. De nagyon kevesen annyira bátrak, hogy visszategyék a kirántott kardjuk a hüvelyébe." (Gildartz-Fairy Tail)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #159 Dátum: 13 máj 03, 07:10:10 » |
|
Tudom. De ettől még áll, amit írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #160 Dátum: 13 máj 07, 21:34:00 » |
|
Sziasztok! Látom mennek rendesen a kép meg a videóosztogatások. Én csak érdeklődni szeretnék a kedves tagoktól, hogy egy olyan amatőr mint én - aki nem látott még neki igazán rajzolni és kiszínezni a munkáját - milyen programmal tanulhatna meg rajzolni és színezni. Persze tudom, hogy gyakorlás teszi a mestert, de kellene egy kiindulópont. Mindenesetre egy egyszerű poszter elkészítéséhez kellene (saját kitalált rajongói történet az FT-hez, ehhez kéne), legfőképp fekete-fehér színek, lenne benne egy kis sötétebb vörös is. Nem tudom, hogy ez segít is nektek bármiben a program meghatározásában, de remélem valamennyire tudtok nekem segíteni. Bár látszólag nem kis idő mindezt megtanulni és jól is használni, magamat ismerve szerintem maga a mű előbb kész lesz, és a poszter is mással lesz elkészíttetve, ha valaki bevállalja Mindenesetre köszönöm a választ annak, aki válaszol majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 13 máj 07, 22:20:04 » |
|
Rengeteg program van, amit lehet hozzá használni. Általában a színezők Photoshop-ot, Paintool Sai-t használnak. Ezek elég drágák, ha nem feketén szerzed be (azaz letöltöd), viszont ezekhez van a legtöbb tutorial a neten. Ingyenes és elég jó a Gimp, ahhoz is van tutorial a neten. Egyébként a sima windovs-os painttel is lehet színezni, de elég nehéz szerintem, mert nem lehet vele rétegeket elkülöníteni. Remélem segített valamit .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #162 Dátum: 13 máj 08, 09:59:46 » |
|
shiranai: Köszönöm a választ Majd neki állok valamit rajzolni, talán sikerül Ráadásul azon töröm a fejem, hogy kéne készíteni egy FT fanmade videót, igazából egy előzetesre gondoltam. Van már hozzá 1-2 ötletem. Csak nem tudom igazán mely epizódokból kéne összevágni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 11:00:13 írta Mystgun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #163 Dátum: 13 máj 09, 18:00:22 » |
|
Natsu egy kicsit hullaszínűnek tűnik. ^^" A derekára kötött ruhán jók lettek az árnyalások. A mellényére és a gatyájára is kellettek volna valami hasonlók. A háttér kicsit élettelen és fakó a karakterhez képest. A sál színével és árnyékolásával is lehetett volna játszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #164 Dátum: 13 jún 08, 16:42:49 » |
|
|