24 nov 24, 00:21:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: FT rajongói alkotások (képek, színezések, amv-k, stb.)  (Megtekintve 62329 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #150 Dátum: 13 márc 10, 12:37:00 »

Moderátor:

FT vicces képek, paródiák c. téma létrehozva.
Az 1. hozzászólását mindenki olvassa el!
A rossz témába került képeket tartalmazó hozzászólások törölve lesznek.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 10, 12:48:05 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #151 Dátum: 13 márc 24, 17:45:10 »

Na kerestem egy képet lucy és egyik csilagszeleméről.(A csilagszelem alsó részét fiúknak ajánlatos megnézni.)
Naplózva
kissmicy
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #152 Dátum: 13 ápr 19, 14:02:04 »

Sziasztok!

Csináltam egy kis AMV-t a Nagy Mágiajátékok sárkányölő harcából, check it! Mosolyog

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_n1IrcPInHE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_n1IrcPInHE</a>
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #153 Dátum: 13 ápr 20, 17:43:36 »

Egy kicsit több vágás nem ártott volna bele, mert így szinte végig csak az anime "folyamatos jeleneteit" tartalmazza.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kissbenedek001
Újonc
*

« Válasz #154 Dátum: 13 ápr 30, 19:56:29 »

Nos.. Ebben a csoportban én még teljesen új vagyok.. Mosolyog Viszont már régóta olvasom az itteni mangát,és még csak most vettem a bátorságot és regiztem az oldira. Készítettem is egy képet:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130430/Lucy_x_Natsu__sszehasonl_t_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Véleményeket várok Mosolyog
Naplózva

"Elég sok bátor ember van, aki képes szembeszállni bárkivel. De nagyon kevesen annyira bátrak, hogy visszategyék a kirántott kardjuk a hüvelyébe." (Gildartz-Fairy Tail)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #155 Dátum: 13 máj 01, 18:54:47 »

Natsu szájának a belseje kimaradt. És a vonalak mentén fehér körvonalak maradtak. Illetve javasolt némi tónusozást és árnyékolást is alkalmazni, sokkal pofásabb lesz tőle a kép. ^^
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #156 Dátum: 13 máj 01, 19:06:50 »

Plusz Natsu (és Lucynál is de Natsunál jobban látszik) a szemének a "fehér része" testszínű.
Egyébként nem rossz.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #157 Dátum: 13 máj 02, 17:14:21 »

Nos a 328. fejezet befejező oldala megihletett. Pozitív,negatív kritikákat elfogadok  smirksweat

http://i.imgur.com/cuvfFHm.jpg
Naplózva
kissbenedek001
Újonc
*

« Válasz #158 Dátum: 13 máj 02, 17:43:34 »

Chakra: Számítógéppel csináltam a színezést.(Gimp 2.8)
Naplózva

"Elég sok bátor ember van, aki képes szembeszállni bárkivel. De nagyon kevesen annyira bátrak, hogy visszategyék a kirántott kardjuk a hüvelyébe." (Gildartz-Fairy Tail)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #159 Dátum: 13 máj 03, 07:10:10 »

Tudom. Mosolyog De ettől még áll, amit írtam.
Naplózva

Mystgun
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

Best in the World!

« Válasz #160 Dátum: 13 máj 07, 21:34:00 »

Sziasztok!

Látom mennek rendesen a kép meg a videóosztogatások. Én csak érdeklődni szeretnék a kedves tagoktól, hogy egy olyan amatőr mint én - aki nem látott még neki igazán rajzolni és kiszínezni a munkáját - milyen programmal tanulhatna meg rajzolni és színezni. Persze tudom, hogy gyakorlás teszi a mestert, de kellene egy kiindulópont. Mindenesetre egy egyszerű poszter elkészítéséhez kellene (saját kitalált rajongói történet az FT-hez, ehhez kéne), legfőképp fekete-fehér színek, lenne benne egy kis sötétebb vörös is. Nem tudom, hogy ez segít is nektek bármiben a program meghatározásában, de remélem valamennyire tudtok nekem segíteni. Bár látszólag nem kis idő mindezt megtanulni és jól is használni, magamat ismerve szerintem maga a mű előbb kész lesz, és a poszter is mással lesz elkészíttetve, ha valaki bevállalja  smirksweat >.<#
Mindenesetre köszönöm a választ annak, aki válaszol majd Mosolyog
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #161 Dátum: 13 máj 07, 22:20:04 »

Rengeteg program van, amit lehet hozzá használni. Általában a színezők Photoshop-ot, Paintool Sai-t használnak. Ezek elég drágák, ha nem feketén szerzed be (azaz letöltöd), viszont ezekhez van a legtöbb tutorial a neten. Ingyenes és elég jó a Gimp, ahhoz is van tutorial a neten. Egyébként a sima windovs-os painttel is lehet színezni, de elég nehéz szerintem, mert nem lehet vele rétegeket elkülöníteni. Remélem segített valamit kacsint.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Mystgun
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

Best in the World!

« Válasz #162 Dátum: 13 máj 08, 09:59:46 »

shiranai: Köszönöm a választ Mosolyog Majd neki állok valamit rajzolni, talán sikerül Nevet

Ráadásul azon töröm a fejem, hogy kéne készíteni egy FT fanmade videót, igazából egy előzetesre gondoltam. Van már hozzá 1-2 ötletem. Csak nem tudom igazán mely epizódokból kéne összevágni.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 11:00:13 írta Mystgun » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #163 Dátum: 13 máj 09, 18:00:22 »

Nos a 328. fejezet befejező oldala megihletett. Pozitív,negatív kritikákat elfogadok  smirksweat

http://i.imgur.com/cuvfFHm.jpg

Natsu egy kicsit hullaszínűnek tűnik. ^^"
A derekára kötött ruhán jók lettek az árnyalások. A mellényére és a gatyájára is kellettek volna valami hasonlók.
A háttér kicsit élettelen és fakó a karakterhez képest.
A sál színével és árnyékolásával is lehetett volna játszani.
Naplózva

Adri
Gennin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #164 Dátum: 13 jún 08, 16:42:49 »

Aki nem olvasta az új mangafejezetet SPOILER!

Találtam egy nagyon jó színezést: http://anafigreen.deviantart.com/art/Fairy-Tail-334-376470573
És egy rajzot, a 'jövőről' : http://juviaaa.deviantart.com/art/tears-376439284
Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins