Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 jan 29, 13:06:45 » |
|
Yumi-nee': nagyon szépek ezek is ^^ De a fehér perem egy kicsit látszik Mavis körül. A szinek szépek, én is mindig szőkének képezeltem (animében asszem rózsaszín a haja, nem?), de az árnyékolás inkább sötétsárga legyen, ne narancs. Mindenesetre nagyon cuki :DD Hestiana: - A NatsuSüsü aaannyira zabálnivaló <3 ♥ Szerintem mobilra ki is teszem háttérnek :DD - A Gazille-Levi párosnak meg nagy híve vagyok, kawaii *-* teszek is egy ilyet: http://nanakosenpai.deviantart.com/gallery/34119440#/d4et6r2 7 évvel késöbb hogy néznének ki :O meg itt egy tetszetős kis színezés Sting(?)ről. a sabertoothos arcról, a szőkéről, na xD http://nanakosenpai.deviantart.com/gallery/34119440#/d4ffjvl
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 jan 29, 19:59:24 » |
|
Ez ez ez ez ez... Uhh~ Állató jó. Egyik fav párosom. Gazille milyen jól néz ki rövid hajjal. *-* És Levi is milyen kis nőies lett. Bár arcra és hajra nagyon hajaz nekem Sherry-re, még a Nirvanás részekből. A kis sárkány Natsu is ennivaló. ---szerk.--- Megnéztem nanakosanpai galériáját, és találtam egy nagyon cuki rajzot: http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/292/b/f/gazille_and_levy___children_by_nanakosenpai-d4db3vj.png - éééédeeees~ :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 29, 20:05:51 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 jan 31, 22:23:19 » |
|
Amíg fel nem tűnt, hogy oda van írva a név, azt hittem, Gazille helyett Romeo került oda.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 feb 01, 00:04:33 » |
|
Hát, valami Cana-Romeo összemixelt és átrajzolt képnek tűnik. De cukiiI!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 feb 01, 11:18:50 » |
|
Most beletiportatok a kis világomba. xD Nekem fel sem tűnt eddig, hogy mix lehet. Szerintem nem az, max hajaz rájuk. xD De FT-vel úgy voltam az elején emlékszem, hogy alig tudtam megkülönböztetni a női karaktereket, olyan kis egyformán sablonosak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 feb 01, 18:49:39 » |
|
Na,én is csak azért nem raktam be, mert Romeo-gyanús volt Meg én Gazillet nem tudám elképzelni ilyen arckifejezéssel: vagy már alapból is olyan kölök vol, mint most, vagy inkább a halkan kedves típus. kedvenc Mirajane színezésem: http://browse.deviantart.com/?q=fairy%20tail&order=9&offset=24#/d3dffr4és Erza Nightwalkerről kettő, ugyanarról a képről: szerintetek melyik a jobb? http://browse.deviantart.com/?q=fairy%20tail&order=9&offset=24#/d37yyiyhttp://foxie13.deviantart.com/favourites/?offset=48#/d4mvl5bSzvsz az eslő, mert az mangásabb stílusú, és a fekete jobban illik egy páncélhoz. Na meg a hajszín is jobban stimmel ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 18:51:38 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 feb 01, 18:52:31 » |
|
kedvenc Mirajane színezésem Azt hittem te színezted Am Erzából a 2ik jó, de Mira jobb lett
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 feb 01, 19:40:51 » |
|
Ééén? Már annak örülök, ha megy tudom nyitni a Paint-et xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 feb 06, 22:46:17 » |
|
Az első kicsit "elnagyoltnak" tűnik a másodikhoz képest (persze nem az, csak más stílus). A másodikban csak a szem színezése nem jön be, mert egy viszonylag egy színű, sötét szem talán jobban passzolna, mint az a csillogó viszonylag világos szem. A második kép inkább nyugati képregény stílusú színezésnek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 feb 08, 21:20:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szandibandee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 feb 08, 21:26:33 » |
|
A kép az első OVA-ból van, amikor a medence alatt kukkolnak a fiúk, több, vagyis inkább kevesebb sikerrel A Mirás képet ismerem, nekem is nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 feb 22, 01:01:45 » |
|
Találtam egy iszonyat aranyos amv-t. Gérard-Erza fanoknak! Link
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 feb 22, 08:03:13 » |
|
Hát ezt meg kell zabálni xD 0:23 loool a zene nem tudjátok, mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 16:36:41 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 feb 22, 12:58:26 » |
|
Àááááa szerintem nagyon jó lenne a Géza párosítás, és a vidi is nagyon jó lett