25 feb 20, 06:44:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball - Kártyák, gyűjtők, kollekciók  (Megtekintve 160992 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Jani192
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 12 máj 23, 20:37:23 »

A matricás powerre gondolsz. Keresek képet és teszek be, hogy mire gondolhatsz. Igazából ez nincs rajta a francia összegyűjtött kártyák lapján. Tényleg gyűjtők, ez magyar?

Igen én tudom mire gondoltok azokat magyarban lehetett kapni régen nekem is van egy csomó és 36 darab ból áll a sor igaz nincs számuk hanem ahogy gyüjtöttem 36 darab külömbözőm lett van vagy 85 olyanom és ugy tudom hogy 36 van külömböző Mosolyog meg mindig nézegettem is másoknak ha volt van e benne olyan ami nekem nincs Mosolyog
Régen 50-ft volt darabja mára már mindenki más áron adja volt aki 150 aki 200-300 stb.
Remélem tudtam segiteni ebben Mosolyog
Naplózva
Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #256 Dátum: 12 máj 23, 20:55:30 »

Csak úgy tudnék képet betenni, ha "lopom" valahonnan, úgyhogy inkább mellőzöm. Még egy ismérv erről a típusról, biztos megfigyeltétek, hogy ami prizmás, az egy másik lapon sima, és a prizmás sima párja pedig, ezen a lapon prizmás. Na elég bonyolult, de magyarul azt akarom, hogy ugyanabból a lapból kettő készül, csak cserélve vannak a "szerepek". Mosolyog prizma+sima,sima+prizma  Pojén
Naplózva
Atesz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #257 Dátum: 12 máj 23, 22:19:54 »

Sunny: Én 10 ezret nem adok egy lapért! Azért "sajnos" vannak határok.
Ha jól tudom, akkor közel 50k-ért vitték el....
Naplózva
Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #258 Dátum: 12 máj 23, 22:26:35 »

50 ezer?  Ohh My God Jesszus! Amúgy jó lenne egy külön figura topic is!!!
Naplózva
Atesz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #259 Dátum: 12 máj 24, 10:51:09 »

Nem teljesen ide tartozik, de azért kiírom  Nyelvesít

Akit érdekel yu-gi-oh, magic, m.a.g.u.s, Duel Masters vagy HKK hatalomkártya, az írhat bátran.

Rengeteg, több 1000 db lapom van belőlük jó áron  ikszdé ikszdé
Naplózva
Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #260 Dátum: 12 máj 24, 14:36:35 »

Hátha valakit érdekel, nagy boolzz série 2-ből 2,5 figura és kicsi boolzz série 3-ból a 8 figura. Cserélném! Plusz néhány kínai figurám is van cserére, pl. kis Gohan.
Naplózva
Trunks
Chuunin
*

« Válasz #261 Dátum: 12 máj 24, 18:29:06 »

Sunny:
Te aztán jól beruháztál 500 kártya  Ohh My God
Hány sort gyűjtesz te egyáltalán?
Te is olyan vagy hogy minél több lapot be akarsz gyűjteni, vagy ezek mind tetszenek is Gondolkozik

zsigabacsi :
Ilyenek a lapok?

Vaterán 200 Ft/db-ért vesztegetik.
Naplózva

Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #262 Dátum: 12 máj 24, 19:21:59 »

Igazából az úgy jött, egy srác mondta, hogy van játékkártyából neki egy 500 darab és megválna tőle. Amúgy igen, mindent gyűjtök, ami dragon ball, de jobban tetszenek, vagyis elsősorban azokat szeretném kigyűjteni, ami itthon kapható volt! Mondjuk egy ideje mostanság nem vásároltam, mert előző hónapokban picit "sokat" költöttem. Meg hát egy lapért nem adok 2ezer forintot.  Szomorú
Naplózva
Trunks
Chuunin
*

« Válasz #263 Dátum: 12 máj 25, 06:04:22 »

Azért én nem kezdtem volna bele egy olyan kártyatípus gyűjtésébe ami 15 soros soronként 100-300 kártyával.
Ezzel szerintem összességében rosszabbul jársz, de te tudod.
Mindenesetre én a power leveleket gyűjtöm be először, utána esetleg jöhet más (de ahogy látom ez minimum 1 év lesz még)
Naplózva

Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #264 Dátum: 12 máj 25, 06:12:54 »

Nem kezdtem bele, összerakosgattam melyik sorból hány darab van, de alapból ennél a kártyánál már egy sor is több száz darab:S A sráctól akartam mást is venni, így jött, hogy akkor ezt is megveszem. Én január vége óta nézegetem az oldalakat ez ügyben, de még így is nagyon nagy hiányok vannak. Ráadásul, akire emlékeztem gyerekkoromból, hogy nagy gyűjtő volt, neki az anyukája vagy kidobta, vagy azt mondja, nem tudja hova tette. Szomorú
Naplózva
zsigabacsi
Újonc
*

« Válasz #265 Dátum: 12 máj 25, 09:44:46 »

Sunny:
Te aztán jól beruháztál 500 kártya  Ohh My God
Hány sort gyűjtesz te egyáltalán?
Te is olyan vagy hogy minél több lapot be akarsz gyűjteni, vagy ezek mind tetszenek is Gondolkozik

zsigabacsi :
Ilyenek a lapok?

Vaterán 200 Ft/db-ért vesztegetik.

Trunks: Igen ezekre gondoltam, köszi a linket, csak nincs sok belőle az a baj... Szomorú Van 7 darab ami teljesen ép, és különböző. A többit szétszedtem mert még nagyon kicsi voltam akkor... Pojén
Naplózva
Trunks
Chuunin
*

« Válasz #266 Dátum: 12 máj 25, 12:04:17 »

de alapból ennél a kártyánál már egy sor is több száz darab

Igen, ezt mondtam én is.
Kisebb sorral kellett volna kezdened  Gondolkozik

zsigabacsi:
Nincs mit  Kúl
Naplózva

Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #267 Dátum: 12 máj 25, 18:53:05 »

Trunks: Reggel nagyon futólag olvastam a hozzászólásod, most már leesett, hogy átolvastam újra, hogy írtad is. Mosolyog Mondjuk ebből a fajtából, mintha nem árulnának nagy választékkal. Nem gondolkoztam, hogy kigyűjtöm, mert nagyon sok lefűző kellene. :S Így most pihen a kártyatartódoboz mélyén. Mosolyog
Már annyi mindent kérdeztem, de segítséget kérnék még! Kérdezném, hogy kell a gépről képet ide feltölteni, tehát, ha meg van szerkesztve egy kép a gépemen, hogy tudom ide betenni? Előre is köszönöm majd a választ, ha lesz! Pojén
Naplózva
Atesz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #268 Dátum: 12 máj 25, 20:31:42 »

Akit érdekelnek power 16-os reg lapok vagy film card lapok, az írjon privátba Mosolyog

+ megvannak ezek a lapok:

Naplózva
Trunks
Chuunin
*

« Válasz #269 Dátum: 12 máj 27, 05:35:15 »

Sunny:
Ha saját képet szeretnél feltölteni, és nincsen saját tárhelyed, akkor:
http://www.kephost.com/
Ott betallózod a feltölteni kívánt képet/képeket és klikk a feltöltés gombra.
Utána megkapod a kép elérhetőségei útjait amik körül kiválasztod a legszimpatikusabbat.
(Ez a legegyszerűbb, ha nem tetszik, mondok mást)
Link fórumhoz (1) (thumbnail) opciót ajánlom.

Ha elakadsz privátba segítek.

oozaru : Úgy látom a legjobb embert fogtad ki  Pontosan

Naplózva

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins