Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 júl 26, 18:32:10 » |
|
Nos..én ezt nem is tudom,hogy a jutsukhoz kéne-e sorolni,mert végülis nem az,de talán ebbe a topicba illik bele a legjobban.Hidan technikájáról van szó...érdekes,mert nekem nem tiszta teljesen,hogy ez az ő vallásos rituáléjának a része,vagy esetleg egy vérvonalképesség?vagy a kettő elegye?ha hülyeségnek találjátok akkor bocsi,de szeretném megtudni mások álláspontját Szerintem jutsu. Már csak azért is, mert sokan sokféleképpen gondolnak a saját technikáikra: Sasori jutsui az örökké valóságnak szólnak, Deidara művészetet lát a saját technikáiban, Suigetsu és Zabuza a gyilkolás örömét látja benne. Pein szerint Istenné teszik őt a technikái. Hidan pedig úgy adja elő a dolgot, mint egy vallási rituálét.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 júl 30, 18:14:51 » |
|
hidan vérvonalképessége a hallhatatlansága... jashinnal lepaktált hogy ha áldozatot ad neki akkor megöli az ellenfelét.. nem hiszem ez jutsu lenne
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 aug 07, 18:34:10 » |
|
Pedig egy ez csak egy A szintű Ninjutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 aug 08, 20:31:47 » |
|
Na ez vajon milehet... Sikerült nagyjábol kibogarásznom a kézjeleket: kos (ló) kígyó patkány ökör tigris/kos A második ló az nem biztos, mivel az szinte csak 1 képkocka, így lehet hogy csak köztes rész, ami úgy tünik, mint ha az lenne. Az utolsó tigris meg, talán kos, de nembiztos, mivel pont annál álítja le a halas fickó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 aug 21, 07:21:51 » |
|
A Sakura fubuki no jutsu nem hiszem hogy ninjusu Abban nincs semmi hogy megdobja egy pár kunaiall az ellent amikből előjön pár robbanó jegyzet, és aztán odadob még ely ilyen robbanót, és BUMM! az sztem inkább Taijutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 okt 31, 18:54:11 » |
|
Én csak az idéző jutsu kézjeleit otm Am akkor a kunai dobálás jutsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 okt 31, 19:03:17 » |
|
Igen, rágyúrhatna, de minek? Nem lenne sok értelme Mire odaér elfogy a macsrájaa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 nov 06, 21:31:22 » |
|
Az alapjutsukhoz ha jól tudok őket egy idő után nem kell kézjel Lás Kakashit, amikor Kavarimizik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 nov 07, 19:22:52 » |
|
jól mondod kazekage.tudok rá még egy példát amikor a shippudenben narutot edzi akkor a rasengant csak úgy elővette. kinyújtott a kezét és már kész is volt. Én a vízsárkánynak(asszem így hívják de kakashi akkor használta mikor zabuzával harcolt) a kézjelét tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 nov 08, 16:54:08 » |
|
A rasenganhoz nem kell kézjel és nem alapjutsu... A vyzsákányhoz meg 60 kézjel kell szal grat hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 nov 19, 21:46:22 » |
|
a legjobb alap jutsuk:kawarimi és bunshin no jutsuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 nov 24, 08:30:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 dec 21, 12:28:58 » |
|
a helyettesítő (kawamari) szerintem az egyik legjobb jutsu. mert akármilyen erős támadás elől is ki lehet térni vele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 dec 23, 17:31:39 » |
|
mellesleg Kakashi a legnehezebb hejzetekben is képes ehhez folyamodni! Pl: Hidan ellen . Kakuzu leszólja Hidant mert bedűlt egy ilyen szakállas trükknek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|