Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 16, 18:44:27 » |
|
Értem...és akkor az ANBU-k is ezt használják? Olyan mint Bleach-ben a Shunpo?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 16, 18:46:53 » |
|
Ha arra gondolsz amikor a fákon ugrálnak észvesztő sebességgel, akkro igen. Ha a Bleach-ben a "Villámtáncra" gondolsz, akkor igen, ahhoz hasonló. Sajna csak a magyar nevére emlékszem. :-X
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 16, 18:49:39 » |
|
Hát arra gondolok, amikor mndig mondanak nekik vmi parancsot...odamotyognak egy értettemet, aztán meg így felszívódnak...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 16, 18:53:06 » |
|
Szerintem az is Shunshin no Jutsu, de ha nem akkor javítson ki aki jobban tudja.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 aug 09, 12:35:30 » |
|
ez a technika akkora! áldom azt a b *romarcút, aki kitalálta! de ha ez is kakashi sajátja, akkor nem igaz h a raikiri az 1etlen saját fejlesztésű technikája...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 09, 17:33:42 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 aug 09, 13:47:57 » |
|
Én azt bírtam, hogy a Par 1-ben Naruto folyton megpróbálta!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 aug 23, 15:16:17 » |
|
Nagyon teccik ez a technika Sajnálom azt akin megcsinálják xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 aug 25, 21:28:33 » |
|
én nem szeretném magamon érezni... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 aug 27, 11:01:33 » |
|
<cenzúra> > > > amúgy brutális hülyeség xD azon röhögtem mikor gaarán csinálta meg naruto xd Moderátor: No comment. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 18:21:02 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 aug 27, 19:54:44 » |
|
Az azért brutál volt hogy Kakashi épp hogy el tudott menekülni Naruto Sennen Goroshija elől A shippuudenben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 aug 31, 09:58:15 » |
|
Jaja, de hogy meglepődött,h Naruto előugrik a bokorból és azt a technikát akarja rajta használni. Az arcáról lejött,h pánikba esett és épphogy eltudta kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 aug 31, 17:05:08 » |
|
Hát ezt még a sharingannal sem láthatta előre!Kül az lett volna a brutál ha Naruto eltalálja.Azon nagyot röhögtem volna >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 szep 01, 07:56:53 » |
|
Hát azon én is. Naruto végre bosszút tudott volna állni Kakashin, amiért még a geninné válás során kapott tőle. Biztos fájhat az ember feneke miután ezt a technikát használják rajta.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 szep 01, 16:44:55 » |
|
Hát azon én is. Naruto végre bosszút tudott volna állni Kakashin, amiért még a geninné válás során kapott tőle. Biztos fájhat az ember feneke miután ezt a technikát használják rajta. ittvan 1 élő példa http://www.youtube.com/watch?v=Qc1cQZMzSq8&mode=related&search= de nézd meg a többit is:D
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 szep 01, 17:05:35 » |
|
hát...csak én vagyok az aki utálja ezt a technikát? ;D
|