MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 máj 01, 15:15:44 » |
|
Na ilyen hsz-ek után van sírhatnékom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 máj 01, 15:20:19 » |
|
nekem is ... Nem tudom , de vannak olyanok akik tájékoztató jeleggel jönnek a fórumra , hogy beírják a tűz jutsu- khoz, hogy nagyon hetékonyak s azok a kedvencei :'X meg ezek a költői kérdésék és a bazinagy avatarok... Ja meg , hogy nme akatkusi tag vaalki hanem ő maga 1 akatsuki meg , hogy ANBU tag helyett ANBU 1 szervezet emebrei a tagjai nem a szervezet nevén hívjuk őket ... Istenem add meg az erőt valakinek , hogy rendet tegyen a nyelvtanban ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 15:27:32 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 máj 01, 17:16:31 » |
|
nemtom mit kell fikazni szegeny gyereket. Pl. en sem lattam meg az osszes reszt, bar az 1 masik dolog, h amit meg nem lattam, abban a temaban nem ejtek hszeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 máj 01, 17:38:05 » |
|
tudtok segíteni, mert már nem emlékszem hanyadik részek ezek egyszer már láttam de repeta kéne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 máj 01, 18:36:16 » |
|
nemtom mit kell fikazni szegeny gyereket. Pl. en sem lattam meg az osszes reszt, bar az 1 masik dolog, h amit meg nem lattam, abban a temaban nem ejtek hszeket. Legelső post: "...jó sok ilyet láthattunk,a csillag falus részekban ahol..." és utána megkérdezi, h van-e csillag falu. Szerinted? >_>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 máj 01, 19:13:38 » |
|
Nem volt még egy olyan jutsu is mikor pajzsot csinált? Ha jól emléxem naruto ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 máj 31, 16:49:37 » |
|
hát engem érdekelne ez az illuzi jutsu... meg az a exxxtra durva helyetesítö jutsu (bár sztem semmi köze ahoz a gyenge kis alap jutsuhoz ) amivel itachi meg kisame egy-egy szolgát átformált és még a chakrájukbol is tudtak átadni és jutsuikbol.... az egy nagyon érdekes technika...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akkos
Vendég
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 jún 10, 12:15:28 » |
|
Valaki leírná a Henge no Jutsu kézjeleit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 jún 10, 22:33:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 jún 14, 09:34:00 » |
|
de hisz az rajta van a főoldalo nem vagy még mindig nem tették fel a NKWT .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 jún 20, 21:16:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 júl 20, 21:11:57 » |
|
Lehet, hogy nem ide tartozik, de mi volt az a jutsu amit Kiba használt Sakon és ukon ellen, amikor úgy csinált Kiba, mintha hátrahagyta volna a sérült Akamarut és amikor sakon odament,hogy leölje a kutyust, akkor kunaiok lőttek ki belőle és utána kiderült, hogy a kutyuli még kibánál van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 júl 26, 14:36:10 » |
|
Nos..én ezt nem is tudom,hogy a jutsukhoz kéne-e sorolni,mert végülis nem az,de talán ebbe a topicba illik bele a legjobban.Hidan technikájáról van szó...érdekes,mert nekem nem tiszta teljesen,hogy ez az ő vallásos rituáléjának a része,vagy esetleg egy vérvonalképesség?vagy a kettő elegye?ha hülyeségnek találjátok akkor bocsi,de szeretném megtudni mások álláspontját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 júl 26, 16:43:20 » |
|
Vérvonal képesség! szerintme ezt nem is lehet vitatni.
Eneg maz izgat hogy hányfajta bunshin van ennyit tudok: Kage (Naruto,Kakashi) Mukton(Yamato, Első hokage) Víz(nem tudom a japán nevét használta: Zabuza, Kisame) Gaara-é Shino-é Most hírtelen ennyit tudo de még tudom hogy van egy csak nem jut eszembe! üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 júl 26, 18:07:47 » |
|
A Kage Bunshin no Jutsu témájában már egyszer összeszedtük őket. Olvass utána.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|