24 nov 23, 20:48:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Espada club  (Megtekintve 47558 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #30 Dátum: 11 máj 16, 16:53:07 »

Én is csak azt tudom mondani, hogy legfőképpen higgy magadban, és ha sok alkalommal gyakorolsz, akkor egy idő után biztos, hogy eléred azt a szintet ahova jutni szeretnél. Első sorozatodhoz képest, nagyon is jó, bárki bármit mond.

A hangok recsegésén kéne kicsit javítani, mert pár helyen én sem hallom mit mond egy-egy szereplő. És a feliratot pedig meg lehet oldani más programmal is (pl. Sony Vegas).

Csak így tovább, lesz ez még jobb is! Én szívből gratulálok, ha akarnék se tudnék ilyet csinálni.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
markov94
Gennin
*

« Válasz #31 Dátum: 11 máj 17, 19:30:03 »

Koszonom Mosolyog igyekezni fogok kacsint
Naplózva

median
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #32 Dátum: 11 jún 01, 20:20:09 »

Első próbálkozásra elég jó, de rengeteget kell csiszolnod rajta, főleg a poénokon és feliratot is kéne csinálni hozzá mert alig lehet érteni valamit belőle:S
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #33 Dátum: 11 jún 02, 15:48:33 »

Nekem tetszett az új opening, poénok nem voltak rosszak, sőt kifejezetten jók és sztem jó úton haladsz, afféle az út felé, hogy igazán elismert és jó sorozatot legyen Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
markov94
Gennin
*

« Válasz #34 Dátum: 11 jún 02, 16:12:42 »

Median,csak ùgy kìvàncsisàgbò,hàny rèszt nèztèl meg eddig Mosolyog ? Samdav: koszi Mosolyog
Naplózva

median
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #35 Dátum: 11 jún 02, 19:24:15 »

az első 3at végig a 4.et és 5.et tekerve mert sietnem kellett a dolgomra
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #36 Dátum: 11 jún 02, 19:36:46 »

Gratulálok a videóidhoz, tényleg nem kis munka egy ilyen videót megcsinálni, le a kalappal Mosolyog Vannak benne jó poénok, és úgy látom, hogy rajzolás terén is fejlődsz. Csak így tovább, kíváncsian várom a következőt Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
markov94
Gennin
*

« Válasz #37 Dátum: 11 jún 02, 20:31:10 »

Median: na làtod Mosolyog ez a baj. az elso 3 rèsz semmi a 4. foleg az 5. rèszhez kèpest.
Beatreex: koszi szèpen.Igen elèg sok munka van vele de amikor làtom,hogy az emberek èrtèkelik,rogton azt gondolom,hogy messze megèrte szenvedni vele Mosolyog
Naplózva

median
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #38 Dátum: 11 jún 02, 21:03:34 »

Median: na làtod Mosolyog ez a baj. az elso 3 rèsz semmi a 4. foleg az 5. rèszhez kèpest.
mint mondtam akkor éppen nem értem rá ma megnéztem a 4.et és 5.et is és igen javult sokat a rajzolásod, meg jobbak is voltak a poénok sok munkád lehet benne de még mindig zavar kicsit hogy nincs felirat Szomorú
Naplózva

markov94
Gennin
*

« Válasz #39 Dátum: 11 jún 02, 21:58:48 »

Median: Nyugi nem vàdolàs volt ^^ csak a legtobb ember megàll az 1. vagy a 2. rèsznèl ès abbòl indul ki.ès sajna az utòbbi idoben megharagudtam az ilyen emberekre ès azòta ràszòlok azokra akik tipikus elso rèszek hibàival jonnek kritizàlni. smirksweat A felirat megoldhatatlan a movie makerem bèna minosège miatt ès mert van egy csomò olyan magyar èkezet ami az èn olasz billentyuzetemen nincs.Tovàbbà màr 5 rèsz utàn felirat nèlkul,nem passzolna ha a tobbi felirattal lenne megcsinàlva.Azt meg nem tartanàm megfelelonek,hogy màsokkal csinàltassam meg sok okbòl kifolyòlag amiket inkàbb nem rèszleteznèk. ikszdé
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #40 Dátum: 11 jún 02, 22:32:11 »

Nem értem mi a bajod median, én megértem, amit mond markov a sorozatában.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #41 Dátum: 11 jún 03, 08:46:46 »

Szépen fejlődik a rajzolás. Már nem volt olyan karakter ami csúnyán nézet volna ki. Mosolyog A poénokkal eddig sem volt sokk probléma. Csak a sztorit kéne jobban kigondolni  és megállíthatatlan leszel. Nevet Főleg így, hogy egyre szebbek a részek. Jó hogy az Espadat választottad központul mert így rengeteg forrásod van amit később fel tudsz majd használni. Teszem azt a Fracciónok meg a maradék két kapitány. Szóval ne feled őket ha már olyan szinten lesz a sorozat, hogy + szereplőkre lesz szükséged. Mint Daninak is ott volt Nagato. Tömören csak így tovább jó amit csinálsz. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
markov94
Gennin
*

« Válasz #42 Dátum: 11 jún 05, 12:30:58 »

kosz Mosolyog làtom nagyon hiànyoljàtok gint ès kanamèt ikszdé Leginkàbb szinkronhiàny miatt nem raktam be.a jovoben nagyon sok szinkronra lesz szuksèg szal minèl kevesebb alak van annàl jobb. ikszdé De a jovoben minden megtortènhet.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #43 Dátum: 11 jún 05, 13:43:38 »

Én Gin szerepére csakis Zolit tudom ajánlani. Szerintem totálisan illene a hangja a karakterhez. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
markov94
Gennin
*

« Válasz #44 Dátum: 11 jún 05, 13:48:12 »

Hàt èn igazàbòl a magyar szinkronhoz hasonlò hangot szeretnèk adni neki de persze nem feltètlenul.Bàr Zoli nem tudom elvàllalna-e egy szinkront...Mèg ha elis vàllalnà,nem tudom mennyi kedve lenne hozzà.Inkàbb kitartò ès lekes szinkronok kellenek mert ha egy fix szereplonek odarakok egy szinkront aki nem birja 2 rèsznèl tovàbb akkor utàna csokken a sori minosège. :S ugyanis a szinkronvàltàst nem nagyon szeretik az emberek.
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins