Körülbelül...az rpg stílusu jön be nekem (amit végig is vittem), nem mint az 1v1-es stílusu.
Ha nem gond az, hogy nintendo ds-en van (tudok emulátort is ajánlani) akkor Dragon Ball Kai Saiyajin Raishu (Dragon Ball Z: Attack of the Saiyans). Rpg játék és mint a címe említi végig megy a Saiyan Saga-n (23. tornától). Plusz van egy kis bónusz benne, össze lehet szedni a sárkány gömböket és lehet kívánni tőle (6-7 opció van), de a lényeg ssj Broly ellen is lehet harcolni, ha azt kívánod.
Nekem nagyon tetszett, ezért vittem végig háromszor, először japán nyelven, utána kétszer angolul és még a héten ki akarom vinni negyedjére
.
Vagy ott van SNES-re a Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu (Dragon Ball Z: Legend of the Super Saiyan). Szintén rpg ez a Saiyan Saga-tól a Frieza Saga-ig viszi a történetet. Mint a manga/anime -be itt is csak akkor megy át Goku ssj-be, ha Frieza valakit megöl harc közbe (szó szerint fel kell áldoznod az egyik karaktered). És utána jön a meglepi, ssj Vegita ellen harcolsz bónusz ként (engem eléggé megizzasztott).
Ez is tetszett ezt csak kétszer pörgettem végig. Szintén japán és angol nyelven.
És vissza térve a Buus's Fury-ra, ha egyesültek akkor is nőtt a szintjük (nem együtt, hanem külön-külön mintha külön-külön fejlesztetted volna őket) és az erősebb karakter támadásával ütöttek (ebbe nem vagyok biztos
)