Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #225 Dátum: 09 dec 09, 15:31:35 » |
|
Hamano nagyon nem értem a logikádat... a Tenkaichi 3 van Ps2-re, és a Raging Blast nextgenes konzolokra. Miért akarna valaki egy régebbi konzollal régebbi, rosszabb játékokkal játszani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #226 Dátum: 09 dec 19, 09:25:03 » |
|
Sokak szerint a Tenkaichi sokkal jobb mint a Raging Blast... Szerintem két jobb dolog van benne: - Több karakter
- Jobb irányítás
Ám ha megszokod az irányítást, iszonyat jó játék lesz. És IGEN! Én vennék egy plusz PS2-t a PS3 mellé, ha nem lenne már
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
|
« Válasz #227 Dátum: 10 jan 04, 12:51:09 » |
|
Hamano nagyon nem értem a logikádat... a Tenkaichi 3 van Ps2-re, és a Raging Blast nextgenes konzolokra. Miért akarna valaki egy régebbi konzollal régebbi, rosszabb játékokkal játszani?
Itt nem azt mondom hogy vegyen,csak sokan mondják hogy 'júúj,ugyan olyan,stb...' én meg azt mondtam amit leírtam...^^ Szóval az ember nem fog régebbi konzolt venni,ha ott a nextgenes.^^
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 10 jan 30, 11:55:15 » |
|
Halee!Vki ismeri az ESF-et? Én leszedtem az ecx rc 2-t,de van vele 1 kis gondom.Minden KI alapú támadásomnak kicsi a robbanása,m1,hogy 3 vagy 104milla KI-m van.Valaki esetleg tud adni vmi tanácsot v szolgálna vmilyen ötlettel,h miért lehet ez?Előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ecsedi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #229 Dátum: 10 jan 31, 12:57:32 » |
|
valaki megtudnád mondani hogy a Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2-ben hogy kell megszerezni (Kid Goku-t,Gohan nagypapi-t,)?????????????????????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 10 feb 05, 18:21:06 » |
|
PC-re nem jelent meg Dragon Ball-os játék Mi van a Dragon ball online-al? Az úgy tudom PC-re és X-box-ra jelent meg. Csak sehol nem találom.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 10 feb 05, 18:28:44 » |
|
Mert rosszul tudod... nem jelent még meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
David1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 10 feb 05, 19:12:39 » |
|
Suigetsu,már megjelent,te nemtudod jól.De úgy tudom Európában nem fog megjelenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #233 Dátum: 10 feb 05, 19:15:55 » |
|
A DBZ Online már rég elérhető de csak koreaiaknak, mert kér vmi kódot ami igazolja h koreai vagy..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 feb 23, 14:54:30 » |
|
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy a Raging Blast kijött már magyarországon PS3-ra? Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 10 feb 23, 18:06:56 » |
|
Igen már kijött PS3-ra és xbox360-ra is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 feb 25, 15:37:16 » |
|
Koszönöm szépen a választ. Erre nemmuszály válaszolni de azt valki nemtudja véletlen hol lehet megveni? vagy esetleg netes lapot ahonnan megrendelhetem? mert nagyon kellene.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 11, 21:18:01 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 feb 26, 07:35:54 » |
|
Szerintem az összes online boltban kapható mindkét konzolra: konzolstudio.hu consolecorner.hu konzolokszervize.hu 576.hu stb...(itt ne keresd)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 márc 07, 00:01:53 » |
|
Helo! Nem tudom, ebbe a témakörbe beletartozik e a Zeq2 Lite nevű elvileg online játék. Egy barátommal megpróbáltunk ketten játszani, de amikor csináltam egy szervert nem jelezte neki, és ez fordítva is így volt. A béta 1.0 verzió van meg, ha valaki tudja hogy lehet onlinen játszani ketten az írjon,
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #239 Dátum: 10 márc 11, 20:34:45 » |
|
Nah meglett a Dragon Ball Raging Blast amit kaményen kinyomtam 2 nap alatt, mármint amiket engedett storyban, valaki nemtudja honnan szerezhetek csillagokat/star mert vannak a sagakon belül pályák ahova kellenek hogy megtudjam azt venni, ilyet hol szerezhetek? Mert már tournamentet próbáltam, megidéztem a sárkányt is hátha lehet tőle kívánni de semmi. Valaki tudja esetleg? Előre is köszi! Szerk.: Már nemkell, utána néztem a neten
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 13, 10:50:02 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|