Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 09 ápr 30, 20:42:50 » |
|
Én az ESF-el játszodtam, az Earth Special Forces nevű gammel. Nekem nagyon bejött, de aztán eluntam.
Szerk.: Ja igen.. És Sorry a dupla postért... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #151 Dátum: 09 ápr 30, 20:57:01 » |
|
Japába kijött a game, amúgy ESF már nagyon unalmas egy idő után. Régen a "hivatalos magyar oldalnak" lelkes felhasználója voltam. Aztán belekezdtek a BT2 Style-ba... majd fél év kimaradás és vagy egy évet csúsztak az ígért kiadásik! :S - BT2 -
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 09 ápr 30, 20:59:15 » |
|
Hmm... Igazad van. Elunta mindenki, és kiment a divatból. Szimplán. De attól még jó kis gém volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #153 Dátum: 09 ápr 30, 21:00:58 » |
|
Mikor még "divatba" volt valóban "ért" valamit. De am a vicc, hogy nagyon sok ESF-es oldalt ismerek ami befuccsolt mert már szinte senki nem játszott vele. Budokai Tenkaichi 3 pedig kipörgetve xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 09 ápr 30, 21:03:27 » |
|
Igen... PS2-re már én is majdnem végivittem, de még hiányzik pár emberke... Azokat nem tudom hol kell megszerezni... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Saibot
Gennin
Nem elérhető
Dragon Ball MEGA PACK!
|
|
« Válasz #155 Dátum: 09 ápr 30, 23:16:32 » |
|
Hol lehet???? Nem tudom, az egyik fórumon egy srác mondta, hogy letöltötte a játékot, de nem tudja, hogyan regizzen fel (gondolom azért nem tud, mert ha még csak Japánban jött ki, vagy esetleg még Koreában, akkor logikusan még csak japán és koreai nyelven jött ki ). Amúgy én is játszottam ESF-el, de én egy hónap után meg is untam. Nem rossz játék, csak nagyon egysémájú a játékmenete. Amikor letöltöttem, az elején eléggé bejött, de ez az egyfajta játékmód stílus egy kis idő után is elég unalmas, igaz, gyenge pillanataimban még néha szoktam játszani vele úgy 20-30 percet a botok ellen, de az a max .
|
|
|
Naplózva
|
Csatlakozz a Darkwork Production FB csoportjához!
http://www.facebook.com/DarkworkProduction
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #156 Dátum: 09 máj 01, 08:16:50 » |
|
Én meg PAL-os letöltést keresek a Burst Limit-hez Xbox 360-ra, mert amit eddig találtam az torrent volt, Seed-elték 120-an kb, és vagy 1230-an töltötték le. Mire a majdnem 7 gigás játék lejön 0.7 kb/sec addig megőszülök. Tud valaki segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 09 máj 02, 12:40:08 » |
|
Burst limit elég gyenge, még olyan sincs mint a régi PS2-es részek, unalmas. De ha gondolod keress valami FTP siteot ahonnan le tudod tölteni (kereső + warezlista) Millió oldal van és kb 2-300 ftért sok jatekot le lehet tölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #158 Dátum: 09 máj 03, 08:27:25 » |
|
szerintem a db budokai tenkaichi 1 2 3 nem rosz ezek közül a 2 a kedvencem meg is van minden kari de ami megjelent ps 2 ön és szeretm az a db infiniti world
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #159 Dátum: 09 máj 20, 15:42:17 » |
|
A BT 2-3 a legjobbak! Rögtön utánuk a Budokai 3 és infinite World (bár ez utóbbiban kicsit csalódtam)
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 09 máj 20, 18:21:26 » |
|
Én még nem hallottam arról az utóbbiról. Az is ilyen Budokai 3 jellegű ugye? //Gondolom... //
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joey
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 09 máj 21, 07:09:37 » |
|
Sziasztok! Hol is kezdjem, talán ott hogy tény és való, hogy az esf ezen részei ,mint pl az exc RC2 elavult és unalmas. Azonban a BT2-ről csak annyit hogy én voltam abban a projektben a programozó. Leszögezném ,hogy nem rajtam múlott a dolog.A rám eső programozási részt megcsináltam,az más kérdés hogy időközben a társaság széthullott.Ennyit erről. A másik pedig az új fejlesztésű játék. Szintén részt veszek a fejlesztésben. Előjáróban annyit hogy az a játék,nem esf-s ,hanem egy teljesen új motorra épül fel,pl a készülő mapok,modellek teljesen egyediek. Hűen tükrözi a Ps2-s játék világát. Célunk egy mindenki számára elérhető játék elkészítése. Üdv! Józsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 21, 07:10:37 írta Joey »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 09 máj 21, 13:55:21 » |
|
Komolyan várom, hogy mikor adnak ki DB játékot PC-re...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 09 máj 22, 12:30:28 » |
|
PC-re daragonballt, majd ha fagy. Nem hiszem, hogy túl nagy fantáziát látnak a kiadók benne. PC-= MMORPG, FPS, RTS. Mi volt az utolsó verekedős játék pcre a mortal kombat 4?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joey
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 09 máj 22, 13:13:18 » |
|
PC-re daragonballt, majd ha fagy. Nem hiszem, hogy túl nagy fantáziát látnak a kiadók benne. PC-= MMORPG, FPS, RTS. Mi volt az utolsó verekedős játék pcre a mortal kombat 4?
Szia! Valószínű hogy nem olvastad vissza a topikot. Igen is lesz. Mi készítjük el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|