Az sokmindentől függ!
Szerintem a BT 3 jobb, mert nekem jobban bejön a 3D-s harc, szinte minden karakter benne van(még a béna mellékszereplők is, mint pl.: Freezer zsoldosai vagy Devilking Piccolo szolgája, Tambulin...), itt el lehet bújni az ellenfél elől, sokkal látványosabb, az épületeket/kisebb sziklákat is össze lehet törni, valósághűbb és szinesebb is.
A Budokai 3-ban csak egyszer kívánhatsz Shenlong-tól, ha kijátszottad és előtte összegyűjtötted a kristálygömböket, míg a BT 3-ban annyiszir gyűjtőd össze, ahányszor akarod!(minden pályán el van rejtve egy darab
) Továbbá itt 3 különböző sárkánytól lehet kívánni(akiket véletlenszerűen választ ki a gép): Shenlong-tól, Polunga-tól(tőle hármat) és a vörös Shenlong-tól.(nemtom van-e rendes neve)
Plussz! A BT 3-ban ha megvan minden karaktered, akkor kapásból ki tudod választani Vegetto-t, Gogeta-t vagy Gotenks-et(story módban nem, csak vs.-ben, tournament-ben meg gyakorlásnál), a Budokai 3-ban pedig kiválasztod mondjuk Goku-t és csak ha sikerül jó gombot megnyomnod akkor sikerül a fusion!
A Budokai 3 2d-s (mint pl.: Narutimate hero/Naruto Ultimate Ninja, Narutimate Accel, Tekken, Mortal Kombat...) és valakinek ez jön be jobban. Itt kombo-kat kell beütni, hogy sikeres legyen a technikád, a BT 3-ban elég ha eltalálod az ellenfelet vagy sikerül nekifutnod.
Remélem kielégítő a válaszom, én mindenképpen a BT 3-mat ajánlom, mert szerintem jobb, de nemtom neked mi jönne be jobban.
U.I.: az események mindkettőben az anime alapján futnak, de a Budokai 3-ban minden karival végig lehet vinni és így más lesz a vége.