rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 nov 01, 18:12:36 » |
|
Majd rájössz. Nézd tovább, csak idő kérdése és megkapod a választ is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 nov 01, 18:48:20 » |
|
Water 7-ben megtudod ki volt (nem akarom lelőni a poént, ha mindenáron meg akarod tudni, Klabautermann néven keress rá, de hidd el, nem éri meg). Foxyba is volt filler, méghozzá a 2. Davy Back harc. Tudtommal az már nem volt benne a mangába, látszik is rajta. Én Sabaody-szigetvilágot jelöltem meg, amilyen kevés harc volt, olyan jó volt a történet, és ugye itt következett be az első komolyabb vereség
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 01, 18:49:10 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 nov 01, 19:56:10 » |
|
A foxys arcban volt kb 4-5 filler epizód, így ehhez mérten az anime némileg eltér a mangától. Ott csak egy Davy Back Fight volt, ha jól emlékszem. Tehát a 3 "kör", ami mangahű volt az a sziget körüli verseny, a Groggy Ring és a kapitányok csatája. G8 pedig filler volt, igen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 01, 19:56:45 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 nov 01, 23:25:00 » |
|
Hogy őszinte legyek, nem tudom, miért tűnt el a "gomb", amivel meg lehetett változtatni a szavazatodat. Először én is Enies Lobby-ra szavaztam, majd később változtattam meg Marineford-ra. A szavazás szerkesztésénél se látok ilyen opciót, ahol ezt beállíthatom. Ha olvassa valaki, aki ért hozzá, megköszönném, ha útbaigazítana. A felhasználó megváltoztathatja a szavazatát. melletti négyzet kipipálva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 nov 02, 00:59:56 » |
|
Ez az emlékezetkieséses rész ami most van, tiszta szánalom -_-" Iszonyúan érződik hogy filler... legalábbis nagyon remélem, hogy az. Nem is nézem. De a G8-ról soha meg nem mondtam volna, hogy az :'D szerk: am sejtettem, hoyg ki fog derülni a titkos hajóács kiléte. majd meglátom ki az, nem szeretem a spoilert :'S (Ace halálát is megtudtam, szal már tiszta depresszió vagyok előre is T-T)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 01:01:21 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 nov 03, 19:23:12 » |
|
G8-nak rajzolasan latszott, hogy filler.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
OneTailed
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Saiyan
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 nov 04, 22:24:28 » |
|
Nem fogok tudni választani azt hiszem, mindegyiknek megvolt a maga szépsége, de ha kellene akkor talán magát CP9 sagat választanám
|
|
|
Naplózva
|
Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 nov 04, 22:54:01 » |
|
Jó magam East Bluera szavaztam még igen régen, de csak most írom le, hogy miért is. Nos miután újranéztem a komplett sorozatot nekem a Baratie-s részek tetszettek a legjobban, elvégre ott volt az első komolyabb harc ahol három szalmakalapos is küzdött ellenséges kalózok ellen, s habár Sanji, akkor még hivatalosan nem volt tag, de én beleszámítom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 nov 04, 23:45:17 » |
|
Nekem a Shabaody-szigetvilág arc tetszik a legjobban , mivel Luffy itt ütötte ki élete 1. égisárkányát (remélem nem az utolsó). A 2. Marineford , 3. Enies Lobby .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 nov 08, 11:19:31 » |
|
Marinefordra szavaztam. Az arc elején olyanokat villantott mindkét fél, hogy csak néztem, meg úgy általában izgalmas volt az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 dec 01, 20:07:38 » |
|
minden arc másért jó. Enies Lobbyék ugye Robin miatt, meg ugye kihívták a világkormányt. Impel Down nagyn jól van megcsinálva, a szintek, hogy mennyi idő van hátra Ace kivégzéséig, meg buziland is nagyon jó xD. Marineford egy olyan arc, aminek az 'utolsó' 20 részét vagy egybe kell megnézni, vagy sehgy. Arabasta nagyon fantáziadús, és vicces. G8-filleren szétröhögtem az agyam Thriller Bark zseniális, ahogy sanji fogalmazta 'fasza kis szellemvasút'. Van itt minden, humor, dráma, érdekes harcok, fantázia.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 dec 30, 18:44:58 » |
|
Nekem a kedvenceim Skypia, Water 7/Enies Lobby és Impel Down. Nem tudom eldünteni melyik ezek közül a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 jan 04, 18:14:25 » |
|
Skypia arcon csodálkozok Én azt hittem, hogy búcsút mondok a one piece világának amikor azt az arcot néztem. Sikerült túlesni rajta, de azóta sem néztem meg többször. A legzseniálisabb arc számomra Water 7/Eneis Lobby arc. Abban voltak brutál harcok, megoldandó rejtély. Megismertük a plutont, és Roger egy volt társát. És bajtársiasság a tetőfokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 jan 04, 18:19:38 » |
|
...Megismertük a plutont, és Roger egy volt társát...
Roger társát? Erre valahogy nem emlékszem, ki volt az?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 jan 04, 18:22:42 » |
|
Hát aki az Oro Jacksont készítette neki. Franky mestere Tom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|