Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #45 Dátum: 13 feb 27, 14:51:11 » |
|
Igen, csak luffy miatt mondom, mert sokan mondják hogy luffy elverné haki nélkül is és ez igaz, de hakival legalább luffy ellen is tehetne valamit. Így legalább értelme lenne visszahozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 13 feb 27, 16:11:43 » |
|
A shichibukai mostani felépítése alapján így sem sokan veszélyesek Luffy-ra. Doflamingo kilépett, Law-val szövetségben áll, Boa szerelmes belé, Mihawk meg úgy is Zoroval fog összecsapni. Marad tehát Kuma (aki ugye utolsó emberi szikrájából 2 évig őrizte a Sunny-t), meg Buggy, az élő legenda. Enel legalább haragudna Luffy-ra. Ezért lenne jó választás, mert lassan eljutunk oda, hogy Luffy jóban lesz az egész shichibukai-al. (Amúgy nem is kell neki haki, elég ha beszerez egy kardot. Enel megfigyelés színe klasszisokkal múlja felül Luffy jelenlegi szintjét, és egy karddal párosítva veszélyes lehet Luffyra. Minden másra ott a villám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #47 Dátum: 13 feb 27, 18:48:24 » |
|
Buggy-t kivettem a listából, mivel már biztossá vált, hogy ő az egyik.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 13 feb 28, 18:52:33 » |
|
Eustass Kid,Basil Hawkins,Scratchmen Apoo,Mr 3. Ezeket nyugodtan hisz 3 kalóz banda szövetség és Mr3 Impel down járkál Enel szerintem felejtös karakter,hanem Moria 7ig akkor lehetséges 7ik még nem is ismerjük szerintem.Új karakter lesz Oda senseitöl
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 28, 18:53:11 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kocacica8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 13 feb 28, 19:45:42 » |
|
Már kiválasztották a 7. shichibukai-t, szal Luffy-t is kihúzhatnád szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #50 Dátum: 13 feb 28, 22:45:12 » |
|
Megtörtént.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #51 Dátum: 13 feb 28, 22:53:30 » |
|
Már kiválasztották a 7. shichibukai-t, szal Luffy-t is kihúzhatnád szerintem.
Luffy be lett rakva a listába? Nem is nagyon néztem De egyébként 100%, hogy nem lett volna Shichibukai és nem is lesz Erre mérget is vennék
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #52 Dátum: 13 márc 01, 11:24:26 » |
|
Ámen. Ugyanaz a szitu vele, mint Narutoval. Egyikőjük sem sz*rakodik ilyen vacak rangok megszerzésével, mint chuunin, jounin, shichibukai, yonkou... Rögtön Hokage és Kalózkirály. Mr3 Impel down járkál Kevered Mr 2-vel. Mr 3 Buggyval bandázik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 11:25:51 írta Dani »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #53 Dátum: 13 márc 01, 16:45:55 » |
|
Azért Narutot Luffyhoz hasonlítani kicsit nagyon erős Remélem valami új arc az a Shichibukai. Ezúttal lehetne egy olyan, laza arc, aki igazából úgy "kalóz", mint Luffyék csak nem olyan ambíziózus, és megunta az egész fogócskát az újvilágban.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #54 Dátum: 13 márc 01, 16:56:57 » |
|
Egyáltalán nem erős. Pontosan ugyan olyanok. Mindegyik az álmáért él és tesz meg minden tőle telhetőt. Mindegyik képes elmenni a végsőkig a barátaiért és mindegyiket buta mint a föld. Jah és hülyének is nézik őket:D Szerintem napokig lehetne sorolni a hasonlóságokat:D Hmm moderátor létemre ide vertem egy jó nagy off-ot. Ha valakinek hozzá fűzni valója van menjünk a One Piece duma témába:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #55 Dátum: 13 ápr 09, 07:26:31 » |
|
A One Piece Film Z-ből kiderült, hogy a 7. Shichibukai pontosan abban a két évben csatlakozott a Shichibukai-hoz, amikor az időugrás volt. Ezen kívül azt is felfedték, hogy Démongyümölcs ereje van, valamint ő vágta le Z karját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asdfgrey
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 13 dec 11, 22:59:46 » |
|
Remélem, hogy a 7. Shichibukai egy új karakter lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 14 jan 30, 17:54:35 » |
|
szerintem is új karakter lesz:)
megmondom az őszintét, ez lenne a legjobb és ez tenne a legjobbat a sztorinak. mindig jó egy új jó karaktert látni, aki erős... új lehetőségek, új érdekességeket hozhat a sztoriba.
megjegyzem, szerintem gonosz lesz:D
belegondolva eddig luffy ismert ellenségei közül enel, lucci lenne max méltő shichinek, de ők úgysem lesznek azok. nem is illene rájuk ez a szerep. enel nem hódolna be a kormánynak, enel csak magát ismeri el, senki mást és a shichi aláveti magát a kormánynak. Lucci meg már csalódott a kormányban, tehát nem illene ez a poszt neki, erőltetett lenne Oda részéről, ha azzá tenné:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|