hogy én impel down és marineford alatt mennyit röhögtem buggyn!
a kalózkirály hajóján szolgált, 'haverok' egy yonkouval, és Shanksszal, meg fehérbajusszal csak úgy üvöltözött, megszökött impel downból, és mégis mekkora béna xD ő tuti shichibukai lesz, iszonyúan felértékelték, ami a múltja alapján nem is csoda. mondjuk csak azon csodálkoztam, hogy nem tűnt fel a raboknak, meg a kormánynak, hogy gyenge. De ez a rang pont illik hozzá, mert nagy a neve, de nem elég erős, hogy visszapofázzon a kormánynak, mint Doflamingo, vagy akárki más. De ha rájönnek, hogy gyenge, lehet őt is "likvidálják", mint moriát.
a 11 supernova kilőve szerintem. luffy eddig hány shichibukaval akasztota össze a bajuszt? xD Crocit és Moriát lecsapta, majd az előbbit és jinbeit a maga oldlára állított marinefordban. jah, és dragon fia, garp unokája, ace testvére, meg a nagybátyát is említették, ő is valami nagykutya. és shanks barátja.
Crocit nem hiszem hogy fölkérik, de el sem fogadná.
Enel el van tűnve, hogy kerülne le a földre, és hogy lenne akkora híre kapásból, hogy eljusson az okosok fülébe?
Láttam valahol Magellán nevét. a Shichinukai = a kormánnyal szövetségre lépett
kalózok. Magellán mióta az? És Impel Downon kívük nem is nagyon hallanak róla.
Bonnyet elkapták. Majd ki is engedik, persze? Eltűzne a fenébe.
Én esetleg a néhai Moria eam-jét tudom elképzelni... Absalom, Hogback, és főleg Perona... erősek, és ha Perona elfogadná, akkor lenne még egy haverjuk a shcihibukai-ban, hancock (és mihawk??) mellet. és a sólyomszemű lehet beajánlja, mert addig sem lóg a nyakán xD