Ez annyira, de annyira édes volt, kösziiii!!!
És... egyetértek
én is AKAROOOOM ezt az új project divát!!!
De most elhatároztam hogy türelmesen fogok várni, hogy mi lesz. Mert mostanában folyton megszívom a konzol vásárlásokkal. Alighogy meglett a 3ds-em, kihozta a nintendo az xl változatot... szóval most gondolkodom.
És a psp-m sem túl régi még... de szerintem ha barátságosabb lesz a vita ára majd beszerzek egyet. Különben sem éri meg elsietni. Majd egyszer lesz és kész, addig meg nyúzhatom a többi hármat psp-n
Amúgy azokat nem tervezed kipróbálni? Csak azért mondom, mert psp-t beszerezni sokkal olcsóbban is tudsz
Nagyon jó mindegyik!!! bár lehet, hogy ha lesz vitád, akkor azon a régiekkel is tudsz játszani, de passz...
A nintendo meg francos régió kódos, és project mirai-ozni csak akkor tudunk ha majd behozzák európába (ami nem annyira esélyes) de bár ne legyen igazam, én örülnék a legjobban mert arra is nagyon fáj a fogam.
Na mind1 ennek az egésznek nem volt sok értelme. De a lényeg, hogy lesz nekünk is ilyen ne aggódj
Megnézem még egyszer ezt az openinget, aztán megint...és megint...és megint XDDDDD
(Nagyon aranyosak!!!!!)
Közben az op miatt kedvet kaptam megnézni az új szerkókat (mert a dalokat már korábban láttam).
Áh~ olyan jók lesznek!!!
http://projectdiva.wikispaces.com/List+of+Modules+%28%C6%92%29Imádom Kaitot a tudós köpenyében (mind scientist, jeeee~) XDDD
Hm... úgy látom, hogy nem csak vitára, hanem ps3-ra is kiadják. Ezt eddig hogy nem vettem észre?? No majd figyelem, hogy mi lesz ebből. Alapvetően a ps3 játékok nem régiófüggőek (legalábbis úgy tudom) de mivel pl. dreamy theater-t elég trükkös előcsalni
azzal még nem szenvedtem eddig
De jó lenne, ha csak simán elindulna a kis import japán project diva f dvd-m
(bár nekem ilyen szerencsém úgyse lesz
*kopp*kopp*kopp). Remélem nem írtam nagy marhaságokat, nem vagyok vmi penge konzol témában.
((Ahhoz képest, hogy belül sírok jó sok smiley-t pakoltam ide, lol))
Közben aztán utánanéztem még jobban. És úgy látom, hogy minden valószínűség szerint mégis csak menni fog a japán import project diva f a ps3 gépemen, bár bizti jó sokba fog kerülni a postával együtt, és csak jövőre jelenik meg a ps3 változat, ha így lesz akkor mindenképp beszerzem majd. Nem akarlak rábeszélni semmire, de szerintem jobban jársz ha az előzőket is kipróbálod. Oké szép és jó ez az új játék 'must have' de az előző 3 is szuper. Én biztos nem tudnék meglenni csak az újjal. És persze ott a project diva pc is, ami nem annyira csilli-villi de már tonnányi dal van hozzá.
Vááá~ ez de édes, de édes!!! Feliratot hamar!!!
És van itt egy szuper, új last note dal is. Gumi*Len*Gakupo, aszta micsoda trió!!!!
(És mindkettőt elsőre le tudtam kapni a nicovideo-ról, majd lecserélem őket feliratosra, de most túl nagy volt a csábítás hogy rögtön idepakoljam őket
)
http://www.zerochan.net/full/1221381