Huu, egyre többen leszünk. :O

Luna-san, remélem ez a kis ismertető segített megérteni, hogy mi is ez valójában, és teljesen megértem a Miku dolgot...

Nekem is eleinte nagyon magas volt a hangja, és volt amikor megfájdult tőle a fülem! o.o De úgy látszik már hozzá szoktam a hangjához, lassan már 3 éve hallgatom folyamatosan a többi vocaloiddal együtt.

Örülök, hogy jó számot linkeltem be Rikan, és nincs mit.

Szerintem is jó szám, nem hiába tetszik eddig ez a legjobban a koncertből.

Ami pedig a kijutást illeti... egyszer szerintem is jó lenne kimenni, én tervezem nagyon. Tudod mit? Menjünk majd ki együtt, és aki szeretne még jönni az nyugodtan csatlakozhat!

A mangát én olvastam, és nekem is tetszik, főleg abban a részben, amelyikben Gakupo egy motorbiciklis gengszterként tűnik fel. xD
A BRS-t is láttam!

Én szinte mindent láttam, ami kapcsolódik egy kicsit is a Vocaloidokhoz.

A barátaim szoktak piszkálni miatta, mert mindig azzal jönnek, hogy ilyen fanatikus rajongó leszek és egész nap a gép előtt fogok ülni és elhízok és beteg leszek és hogy egyáltalán hogy tudok én ilyet hallgatni és hogy... *blablabalbalbalbalbalblablalblabla* Pedig én egyáltalán nem leszek ilyen, mármint túlzásba nem fogok vinni semmit... heti 4 edzésem van, és ráadásul mindjárt jön a verseny szezon, szóval elhízni biztos nem fogok. xD
Szóval értitek... nem? Nem? 8D ... Jó mindegy... xD
Lassan már azon vagyok, hogy keresek egy embert akit érdekelnek ugyan ezek a dolgok, és lehet erről vele beszélni és össze fogok barátkozni vele minden áron!

Muhahahahhaahahha-*köhög*hakkgha...
Ugh... na mind1... xD Kicsit fáradt vagyok mint láthatjátok, lassan megyek és lefekszek...