Aes Sedai
|
|
« Válasz #600 Dátum: 15 jan 29, 22:16:56 » |
|
Jó neked, millió éve nem voltam már egy koncerten se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #601 Dátum: 15 feb 22, 17:02:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #602 Dátum: 15 márc 11, 23:38:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"STAY POSITIVE. STAY FIGHTING. STAY BRAVE. STAY AMBITIOUS. STAY FOCUSED. STAY STRONG.
...MENTALITY IS EVERYTHING." -Device
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #603 Dátum: 15 ápr 13, 16:50:27 » |
|
Jó neked, millió éve nem voltam már egy koncerten se. Én pár hete Black Veil Brides koncerten voltam. És ha már BVB, elhoztam a két kedvencemet: In the EndResurrect the SunEz a nyamvadt Gema minden 2. videót letilt a youtube-n a németeknél, felháborítóan idegesítő. Azért remélem így is megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #604 Dátum: 15 ápr 13, 21:23:39 » |
|
Azt hallottam, hogy a németeknél nagyon megy ez az antikalóz faszság, állítólag egy csomó embert be is pereltek torrentezésért. A koncert jó móka lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #605 Dátum: 15 ápr 16, 16:24:45 » |
|
Az "In the End"-et én is szeretem. Holnap jelenik meg Svédországon kívül a Frantic Amber első albuma. Ezt a dalt már nagyon várom stúdióminőségben.
|
|
|
Naplózva
|
"STAY POSITIVE. STAY FIGHTING. STAY BRAVE. STAY AMBITIOUS. STAY FOCUSED. STAY STRONG.
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #606 Dátum: 15 máj 27, 15:04:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #607 Dátum: 15 jún 08, 14:40:41 » |
|
Október 2.-án fog megjelenni a Children Of Bodom kilencedik stúdió albuma, az I Worship Chaos. Dallista: 01. iHurt 02. My Bodom (I Am The Only One) 03. Morrigan 04. Horns 05. Prayer For The Afflicted 06. I Worship Chaos 07. Hold Your Tongue 08. Suicide Bomber 09. All for Nothing 10. Widdershins plusz a bónusz dalok. A borító megint király lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #610 Dátum: 15 jún 28, 18:49:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #614 Dátum: 15 júl 19, 14:19:59 » |
|
Sabaton - Inmate 4859Witold Pilecki, Lengyel lovassági alhadnagy emlékére. The dawn of century a boy born by a lake Resettled from Karelia’s plains Go to a man in exile as the Great War came Unleashed a shadow on his world
Witold, Witold, who knows his name?
Inmate in hell or a hero in prison? Soldier in Auschwitz who knows his name Locked in a cell, waging war from the prison Hiding in Auschwitz who hides behind 4859
Outside of never came decided to break free The end of April ‘43 Joined the Uprising, fight on the streets while hiding his rank Takes command (all for) serving his country in need
Witold, Witold, who knows his name?
Inmate in hell or a hero in prison? Soldier in Auschwitz who knows his name Locked in a cell, waging war from the prison Hiding in Auschwitz who hides behind 4859
Sent to the prison where the heroes are judged as traitors Accused of treason by his own Sentenced by countrymen under pressure of foreign influence Men he once fought to free
Inmate in hell or a hero in prison? Soldier in Auschwitz we know his name Locked in a cell, waging war from the prison Hiding in Auschwitz he hides behind 4859
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 14:21:14 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|