Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #450 Dátum: 14 ápr 21, 15:23:18 » |
|
Figyelj. Ezt az agyi színtet már elérték a nézők. És a valóság show meg éjjel-nappal... Na ezek meg olyanok, hogy lejjebb úgy sem sülyedhet pár ember, aki ezt nézi. Akinek meg van esze, nem fárasztja/ingerli magát azzal, hogy ilyeneket néz, ahol az emberek huszon éves létükre olyan buták, mint a kutya f*sz. De a média is azt csinálja amit a nézettség kíván és a nézők is ilyenek. (Tisztelet a kivételnek, ha van.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #451 Dátum: 14 dec 01, 12:54:07 » |
|
Nézi valaki az új Valóvilágot? Nekem Dennis a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #452 Dátum: 14 dec 01, 13:16:06 » |
|
Nem nézem, bár egy kollégám nővére (akit én nem ismerek) szerepel benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #453 Dátum: 14 dec 01, 15:19:36 » |
|
Sejtem ki lehet az Van egy rossz hírem a kollégádnak. A nővére egy k*rva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #454 Dátum: 14 dec 08, 12:57:05 » |
|
Ezaz Zsuzsa ment vissza a párbajról ! Nem a nagyképű bunkó undorító Vikcsu ! Ez most feldobta napom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #455 Dátum: 15 feb 03, 21:16:34 » |
|
Kiesett Dani =/ Így már egyértelmű, hogy a Dennis fog nyerni =/ Mondjuk én Fanninak szurkolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #456 Dátum: 15 feb 03, 21:22:40 » |
|
Jó, hogy írtál, Lew, már amúgy is beszélni akartam valóságshow-néző énemről, bár nem igazán tudom már követni, hány ilyen műsor is van, és mind ugyanarról szól. Habár ez egy értelmesebb kategória egy fokkal: http://pontu.eenet.ee/player/siga.htmlÉppen vacsoraidő van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #457 Dátum: 15 feb 03, 21:30:56 » |
|
Ez hol van? Úgy értem, melyik országban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #458 Dátum: 15 feb 03, 21:33:35 » |
|
Itt nálunk. Az egyik bükki kamera.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #459 Dátum: 15 feb 03, 21:38:28 » |
|
Perverz dolog, hogy legszívesebben odamennék és megölelgetném és puszilgatnám őket ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #460 Dátum: 15 feb 03, 21:47:03 » |
|
Majd nemsokára megjelennek a kis csíkosak, azok iszonyat cukik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #461 Dátum: 15 feb 03, 21:50:06 » |
|
Valamitől nagyon megijedtek az előbb El is szaladtak balra, de már megint itt vannak. Most miattad egész este ezt fogom nézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #462 Dátum: 15 feb 03, 21:54:21 » |
|
Tesóimat is rászoktattam erre. Ma reggel amúgy ilyen cuki kövér madarak lopták ott a disznók kajáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #463 Dátum: 15 feb 03, 21:56:41 » |
|
Ha valaki látja a vadőröket, akik kihelyezik a kaját... akkor az szóljon, mert fél éve azokat akarom elkapni. Egyszer láttam egy őzet, de csak elsétált. Kár hogy azok és a szarvasok alig járnak erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #464 Dátum: 15 feb 03, 22:06:49 » |
|
Milyen finom pörkölt lenne belőlük. Az egyiket elneveztem Pörinek a másikat Kolbásznak és Vadasnak. Szóróra 30-06-al nagyon jól lehet lőni. Amúgy egyik kedvenc játékom a hunter simulátor, de az életben képtelen lennék lelőni egy állatot valszeg. Megsajnálnám még az se segítene, hogy azt hajtogatom milyen finom lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|